מה הבעיה? לא ראית רחלי נובכת?
י יערית New member 31/7/06 #6 ככה זה את חלק מאלו שנובכים והשיירה עוברת ,תנסי לעבור לשיירה, תראי הכל אחרת
M M i c h a l y U S A New member 31/7/06 #8 וזה לא סתם ח'...זה חחחחחח עמוק... מהגרון והלב.. אוקצור לא יודעת אם רחלי נובכת..נוברת..בוררת..גוררת...העיקר שלחרלי יש "יציאות"....שלי גורמות לחייך..וזה מספיק.
וזה לא סתם ח'...זה חחחחחח עמוק... מהגרון והלב.. אוקצור לא יודעת אם רחלי נובכת..נוברת..בוררת..גוררת...העיקר שלחרלי יש "יציאות"....שלי גורמות לחייך..וזה מספיק.
י יערית New member 31/7/06 #4 פרצו לי אל תוך השינה,סאמק,מה עכשיו?מתה מפחד שלא יבואו עוד גנבים ושודדי שינה למינהם!
ayb1 Well-known member 31/7/06 #17 תגידי!!! תנבכי = תני בכי ??? או שבכל זאת מתכוונת לנביחה או גם וגם לבחות לבכות ולמהדרים גם לילל
S Snarc New member 31/7/06 #41 כל כך התרגלנו לחבר שרשורים ששכחנו בשביל מה זה בכלל שאת זה עושים... עכשיו זה לא שלי אישית מפריע,כי באמת שלא, זה רק שתמה,מה זה בדיוק השרשור ששוה לשמר, זה שעבורו כאדי לחבר אחרים?
כל כך התרגלנו לחבר שרשורים ששכחנו בשביל מה זה בכלל שאת זה עושים... עכשיו זה לא שלי אישית מפריע,כי באמת שלא, זה רק שתמה,מה זה בדיוק השרשור ששוה לשמר, זה שעבורו כאדי לחבר אחרים?
ס סביונית123 New member 31/7/06 #44 תראה...אפשר להיסתכל גם חצי הכוס המלאה.... אם בא לך לך למשל להיתחבר עם מישהו-י (שבמיקרה פתחה גם שירשור) - ולא מוצא דרך... פותחים שירשור בלי הרבה תוכן....ואפס אתם מחוברים לעד.....
תראה...אפשר להיסתכל גם חצי הכוס המלאה.... אם בא לך לך למשל להיתחבר עם מישהו-י (שבמיקרה פתחה גם שירשור) - ולא מוצא דרך... פותחים שירשור בלי הרבה תוכן....ואפס אתם מחוברים לעד.....
ה הנודניקית עם הקוקו New member 31/7/06 #77 דפקא רעיון לא רע... הנה...אני מיחפשת לי למי להתחבר...וכולם כבר חוברו להם יחדיו... נשארתי נטולה