יום שלישי שמח!

זוהרוש15

New member
../images/Emo32.gif יום שלישי שמח!

שיהיה לכולנו לילה טוב
אני מקווה שאף אחד לא פתח/יפתח
לכולם!

menori

New member
לילה טוב

איזה יום משולם יואו1!!!!!
! יאללה מחר קמים בשש לנקות את הבית מהשיפוצים וזה.. מחר מרכיבים את זה וצובעים וזהו! פניטוס לה בלאגאנוס
!
לילה טוב

niro levi

New member
../images/Emo216.gifמזל טוב

איך יצא? לא היה שווה את כל הרעש ובלגאן?

שלומיתת

New member
לילה טוב ו..

שוב באלי לשתף.. כתבתי הרגע. לילה מן שמיכה עצומה שעוטפת בחמימות את הגוף ואינה משאירה סימני כאב. בוהקת,יהלומי נצח קטנים ומנצנצים שזורים בה ומעניקים עדינות ויראה מפוארת ונשימה עמוקה ורוגע וצלילה חודרת אל תוך יקום שקט ורגוע עד הרעש הבא שיטלטל את הבהלה ממקום למקום ויסחוף פנים מעוותות וירטש אותן אל תוך המציאות וימהל נשיקה מאוהבת בעוד סוף עצוב ופתאומי רגש שובבי ומוחק כל זיכרון לא רצוי,דומה לטיפת ים מלוחה מתוקה שכזו,מרענן ומצמיא בזמן כפול וצניחה חופשית אל תוך עולם חדש ומצוחצח,לובן מסנוור ושקיעה מהפנטת. שחרור.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכ"כ....../images/Emo99.gif

העביר בי צמרמורת...

שעת שיא 3 ../images/Emo99.gif

הרגע חזרתי מהקולנוע עם חברים, וראינו את "שעת שיא 3" וואוו איזה סרט ענק.. בכלל כל הסרטים של שעת שיא היו טובים... אני מקווה מאודדדדד שיהיה שעת שיא 4
וגם יצא סרט חדש של ג'ט לי.... אני חייב לראותתתתתתתתתתת
וואוו אני אשכרה פריק של קולנוע חיחי
ועוד חודש בול. זה ראש השנההההההההההההה... איך השנה ככה חלפה לה יא אללה..
איזו מהירותתתתתתתתתת

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלילה טוב לכולם../images/Emo29.gif../images/Emo24.gif

דורה17

New member
למדתם ממני ת'"יום...שמח"? חחחחח

שיהיה בכיף! אעאעאע שאלוהים יעזור לי איזה יום הולך להיות מחר!!! נראה לי שאני חוזרת מחרתיים בבוקר.. יוווו רק שיהיה טוב!!!! אמאל'ה.... אני מתה.... רפי שיהיה לך בהצלחה מחר!! לילה טוב לכולם!!! אמאלהההה.....

למעלה