לילה טוב מתוקה!
E EliranMaor New member 27/6/07 #91 ועוד איך נהניתי!! רציתי להעלות תמונות אבל הן גדולות מדי אני אעלה את כולן לאלבומים שלי ואשים קישור
S shilgiah New member 27/6/07 #54 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאאאאא לאקי יו!!../images/Emo13.gif
S shilgiah New member 27/6/07 #55 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאממ לילה..../images/Emo199.gif שיהיה לילה טוב..
X XxXSynergitXxX New member 27/6/07 #65 לילה טוֹב חביבים שלי מחר בריכה (?) אני מקווה שמחר יהיה יותרטוב מהיום . ושיפסיקו לשקר לי, אני שונאת את זה :X אוהבתכ"כ, אורפזי3>
לילה טוֹב חביבים שלי מחר בריכה (?) אני מקווה שמחר יהיה יותרטוב מהיום . ושיפסיקו לשקר לי, אני שונאת את זה :X אוהבתכ"כ, אורפזי3>
ד דורה17 New member 27/6/07 #66 מי שיקר לך אני אכנס בו? אהה וסורי שלא דברתי איתך היום פשוט לא כלכך יצא.. אבל אני חייבת לך משחק! חחח לילה טוב =)
מי שיקר לך אני אכנס בו? אהה וסורי שלא דברתי איתך היום פשוט לא כלכך יצא.. אבל אני חייבת לך משחק! חחח לילה טוב =)
S shilgiah New member 27/6/07 #70 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלילה טוב!../images/Emo24.gif וואי אני שונאת שקרים!! and like you said: "מחר יהיה טוב יותר".. שינה ערבה..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifלילה טוב!../images/Emo24.gif וואי אני שונאת שקרים!! and like you said: "מחר יהיה טוב יותר".. שינה ערבה..
ד דורה17 New member 27/6/07 #69 גוד נייט יזראל! חחחחחח לילה טוב =) ואל תתיחסו לכל השטויות שלי... אני פשוט קצת לא קשורה לעולם היום חחחח יעבור... שיהיה לכולם ליל מנוחה! =)
גוד נייט יזראל! חחחחחח לילה טוב =) ואל תתיחסו לכל השטויות שלי... אני פשוט קצת לא קשורה לעולם היום חחחח יעבור... שיהיה לכולם ליל מנוחה! =)
S shilgiah New member 27/6/07 #71 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifGood Night! מי מתייחס אלייך בכלל.. שינה ערב וחלומות פז....חחח
י יוני יוני היחיד New member 27/6/07 #76 בוקר טוב לכולם !!!! סתם עוד יום דכאוני ומטמטם מצפה לי !!!! והיום בערב מסיבת סיום.... ולא יודע... הימים הם סתם ימים... חראגיל...
בוקר טוב לכולם !!!! סתם עוד יום דכאוני ומטמטם מצפה לי !!!! והיום בערב מסיבת סיום.... ולא יודע... הימים הם סתם ימים... חראגיל...
X XxXSynergitXxX New member 27/6/07 #81 בוקר טוב, את היום הולכת להמשיך לעשות איתי מרתון משחקים [ולנצח בכולם !]? יומטוב מותק ! 3>