יום חמישי

niro levi

New member
../images/Emo216.gifכן באסה אני גם לא לומדת

ולא כי כל הבית ספר לא לומד יום שישי.. פשוט זאת המערכת שלי..חח הלוואי וזה ישאר ככה עד סוף שנה ולא ישנו את זה אחרי החגים.. אמן אמן אמןןן

אני מאוד מאוד מאוד מקווה שיש מחר שביתה!!

זה ממש מתאים לי אני כבר לא יכולה לימודים רק התחיל ואני כבר עמוסה אין להם רחמים הם נותנים אין סוף שיעורים איזה 20 עמודים רק במקצוע אחד עוד דף במתמתיקה עוד 7 עמודים בלשון האעהעא?!?!?!?1 אני לא יכולה יותר ואני עוד חוזרת הביתה באיזה ארבע שלוש ובקושי יש לי זמן לנשום אני לא יכולה יותר אוף!! צריכה לנוח! שביתה שביתה שביתה!!

ספרי - אקוסטי ../images/Emo99.gif

איזה יום יפה היה לי היום... בילוי ארוך עם החבר שאני הכי אוהב.. כמה צחוקים היה. ואיזה חום
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע ! לא נורא... הכל שווה כדי לסגור את היום עם ספרי אקוסטי

rockninja

New member
מסיבה מטורפת עם ים אלכוהול חינם

ועם שירים של סינרגיה! כן כן! ביום שישי הזה חוגגים שנה לבית החדש של מועדון המוסד, ולכבוד החגיגות- ייגר חינם! וחוץ מזה- מרגריטות בחינם כל הלילה! וחוץ מזה, ברגיל, יש בירה, טקילה, וודקה ושתייה קלה- חינם כלללל הלילה, חופשי חופשי. אז יאללה מי שהרבה זמן כבר לא היה שם- זה הזמן להתקמבק. ומי שלא יצא לו עדיין- אחלה של סיפתח תאמינו לי. אז מה יש לנו חוץ מהשתייה בחינם כל הלילה? 4 רחבות של מוסיקה- רוק וישראלי, היפ הופ, דאנס/האוס ומטאל. בנוסףףף רחבת צ'יל אאוט מפנקת על הגג תחת כיפת השמיים- עם ימבה נרגילות (כמובן שבחינם) וספות להתפנן בהם. פשוט מאוד- המועדון הכי חזק שיש. אז מה אתם אומרים, רואים אותכם? דברו איתי לפרטים, הנחות, טובות הנאה וכאלה. יהונתן 0548088924

rockninja

New member
רחבת סינרגייה אמנם אין,

אבל הבחורות זורמות אחושרמוטה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifנוו מה יבש פה?!

עוד מעט אני אלך לעשות מתמטיקה מרוב שיעמום.. וזה אומר שהמצב באמת קשה!

Lior Maman

New member
עררררב טוב אנשים ../images/Emo9.gif

די יבש פה .. :\ אאאא... יש פה מישהו ?

למעלה