יום חמישי

לילה טוב!

חח.. שעה אני מחכה שמישהו יעשה OFF יואו יום ראשון הזה לימודיםםםם אוף! אני לא מאמינה שנגמר החופש!! טוב נו בכל מקרה כבר התחיל להיות משעמם בחופש! יאללה לילה טוב לכולם ויומנעים היום!!

XxXSynergitXxX

New member
למה ? ../images/Emo11.gif

אני כבר לא צופה באדיקות בכוכב נולד, אבל כמה שראיתי ,בועז באמת לא היה בין הטובים , ודווקא רציתי את מרינה או שלומי. למה הם ככ דפוקים |: ? [בכללי,רציתי את עדי אולמנסקי ואיריס, שהיו מדהימות על ההתחלה וסתם העיפו אותן . ]

בועז סתם היה גרוע בגמר

כולם התמקדו בדוייד ברוזה[אני לא יודעת איך רושמים את השם שלו
] הזה במקום בו

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהוא היה גרוע בגמר,זה נכון

אבל הוא טוב בדר"כ אני ממש אוהבת אותו הוא בן אדם טוב ויש לו קול מדהים...

Lior Maman

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo13.gif

לאיודעת למה - אבל המצברוח מעולה
רק חבל ששלומצ' לא זכה בגמר :\ ואני ב 5 יחידות באנגלית ! יאי איזה כיף :) וניר [בעלי החדשה XD ] תתקשר אליי כשסינרגיה ישירו את 'את לא כאן' בווליום
לכולם .. סתם כי באלי :}

דורה17

New member
הם עולים רק באיזה 5...

ותהני! אני כנרא אשמע ממאיה את עוזב חחח [או מנועה:)]

Lior Maman

New member
אני יודעת ניר אמרה לי מראש חח

והיא התקשרה בסוף יאי ^^ בערך ב 6:15 ככה וזה עשה לי חשק להופעה .. כרפעעלייה איזה ילדה חמודה
ואיזה שיר מדהים
ותודה חח ברור שנהנתי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifסורי אבל..../images/Emo10.gif

לי נגמרה הסוללה כבר ב9 וחצי.. או אולי אפילו לפני.. ולמאיה נגמרה הסוללה ב12..

כואב הראששששששששששש ../images/Emo10.gif

אתמול יום שלם הייתי בכפר סבא בקניון הכי מעפנה במדינה "ערים". ואחרי זה הייתי בחוץ עם חברים תחת השמש היוקדת, ואז ב 17:00 ראינו משפחת סימפסון שזה סרט אעעע... נחמד! אני לא יודע מה כולם התלהבו ממנו, רק נחמד, זה הכל! ועכשיו כואב לי הראש נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אני מתפוצץ..
אני רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה