יום ולילה

ozzz64

New member
רגע , תני לבדוק

שטויות...אין לי שערות על כף היד . לא מבין מה הקשר לתמר ? אם הוא לא היה צריך לבוא אליה , אז הוא לא היה מאונן ואם הוא אונן בגלל שהיא עשתה לו את זה... אז למה לא לשכב איתה ? ומה אני כותב שטויות במקום לעבוד ? אין לי מושג .

פברואר68

New member
ozzz64 בשבילך מתאמצת.........

בחורה אחת מגיעה לגניקולוג והלה מבקש ממנה להתפשט. לאחר שהיא נשכבת על המיטה המיוחדת , ניגש אליה הרופא ומלטף את שדיה , עם שימת דגש מיוחד על פטמותיה . " את יודעת מה אני עושה ?" שואל הגניקולוג. "בודאי" עונה הבחורה "אתה בודק אם אין לי סרטן השד ". אחר כך מוריד הרופא את ידו כלפי מטה , ושולח אצבע חטטנית לתוך ערוותה . "ועכשיו את יודעת מה אני עושה ?" שואל הרופא . "בטח" ,עונה היא, "אתה בודק אם אין לי דלקת בשחלות ". פותח הגניקולוג את חנותו לרווחה , שולף את הכלי כלי מכובד... ומחדירו לאשה . "וכעת" שואל הרופא "את יודעת מה אני עושה ?" "בודאי " עונה הבחורה "אתה חוטף איידס...... אויצצצצצצצצ

גם לי יש בדיחה ../images/Emo66.gif

אחד מגיע לאורולוג ומתלונן בפניו שה
צהוב, והוא לא יודע למה. הרופא מבקש ממנו לספר לו על סדר היום שלו, הפציינט מתחיל לספר לו ש"בבוקר הוא הולך לעבודה, הוא עובד בדואר, עד שעה 16:00, ואחרי הצהרים הוא ישן כי הוא רגיל, ובלילה הוא צופה בערוץ הסרטים הכחולים ואוכל במבה תוך כדי הצפיה.
ב'נתם????

m a y a 69

New member
עוד אחת

פולני אחד הגיע לרופא והתלונן: "דוקטור יש לי בעיה אשתי בוגדת בי, אבל משום מה לא צומחות לי הקרניים". הרופא לקח את הפולני הצידה ואמר: "תראה חביבי, העניין הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי". הפולני נשם בהקלה: "תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף".

למעלה