יום ולילה

איזה כיף ../images/Emo66.gif../images/Emo3.gif סוף סוף גם

משהו שלי נמצא בטגליינס
"הסכם סקס בלתי מחייב" טגליינס משמע אני קיים??????
ותודה לדינה שהביאתני עד הלום

Rinattt

New member
ראית איזה יופי?

אחרי עבודה מאומצת, התמדה ונחישות... יש תוצאות...
עלי והצליחי...
חוץ מזה סופיה, מה שלומך? <
חייבת לדעת... >

אין כמו עבודה מאומצת ../images/Emo178.gif

שלומי??? החיים מחייכים אלי ואני מחייכת אליהם בחזרה יפה לי בלונד???
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rinattt

New member
נשמהההההההההההה

רק אני תקועה עם החיוכים של חיים בן חיים חחחח בטח שהולם אותך הבלונד...
רק תיזהרי לא להיראות פירחונית מידי, הרבה צבעים... לא טוב...
רינתיתיתי - מתרשמת גילחת למזל את הפרווה או שעוד לא?

Rinattt

New member
'פגרתתתתת

היית עושה לה טוטו קארה... זה מה שהולך היום

Rinattt

New member
אאוץ' דינהההההה

ככה ניקיון על הבוקר את עושה כאן? מטאטא ומצרפת ומסדרת כל דבר במקום? במקום זה תשתי קפה וסיגריה בחוץ, נעים היום...
זה אומר שהשירשור שלי אתמול בלילה כשבדקתי מי ער יצטרף לעוף שלך של היום? < דווקא בא לי כבד אווז לצהריים
> ככה להכאיב ככה?
רינת - בהשתעממות וחוסר רצון מוחלט להוזיז את הצלוליטיס שלה מהכיסא ולנקות את הבית...

deena

New member
האמת שעשיתי קצת ניקיון בלילה

אבל בגלל שידעתי שיהיה לי משעמם על הבוקר במשרד, השארתי לי קצת לטאטוא של הבוקר. קפה וסיגריה? פיכס, מאוד לא בריא.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo184.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, תתארח בפורום התוכנית עדינה מרקס - יו"ר האגודה לזכויות החולה. אשר תענה לשאלות הגולשים בנושא זכויות החולה ואתיקה רפואית. ניתן להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום התכנית
ב 20:00 פורום האטריק יארח את מאמן הנבחרת הצעירה של המשחק, קינגביל, אשר עשה היסטוריה ונבחר למאמן הנבחרת מאחת הליגות הנמוכות ביותר במשחק, בניגוד למאמנים קודמים. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור כבר עכשיו. ובבלוג TV: http://www.tapuz.co.il
אליענה בקייר ואורון דהן, שקורעים את הרחבה בתכנית רוקדים עם כוכבים יתארחו הערב ב-20:00 ב-Blog TV ויענו לשאלות הגולשים! שאלות ניתן לשרשר להם כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים
אוולין הגואל, הלא היא ברוריה מפיק אפ תתארח הערב ב-22:30 ב-Blog TV ותענה לשאלות הגולשים עם המון ג'וי והאפינס. שרשרו לה שאלות בפורום פיק אפ כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1308&msgid=66727448 ועוד, תרומה לקהילה:
ביום ג' 3.1.06 בשעה 21:00 יערך ערב התרמה מיוחד בבית יד לבנים ברעננה (רח' אחוזה 147) למען "אחת מאתנו"(ע"ר), תחנה לטיפול בנפגעי אלימות מינית. בערב יופיע דניאל סלומון, מלחין השנה של אקו"ם לשנת 2002, פסנתרן, קלידן וזמר במבחר משיריו לרכישת כרטיסים יש להתקשר - 03-9157576 http://www.oous.org

פברואר68

New member
ב ד י ח ה שיהיה לנו שמח.......

בחור אחד יצא לחופשה במחנה נודיסטים. אחרי כמה ימים הוא מקבל מכתב מאמו ,המבקשת ממנו לשלוח תמונה,כדי שתוכל לראות כיצד הוא מבלה .כיון שברשותו היו רק תמונות עירום שלו,לקח את אחת התמונות ,חתך אותה באמצע ושלח לאימו את החלק העליון .לאחר יומים הוא מקבל שוב מכתב מאימו,המודה לו על התמונה ומבקשת ממנו שאם הדבר לא קשה לו ,ישלח גם לסבתא תמונה וזה בטח נורא ישמח אותה . חושב לעצמו הבחור: בין כה וכה סבתא כמעט עיוורת,וחבל להשחית תמונה חדשה ,אשלח לה את החצי השני של התמונה ששלחתי לאמא .מכניס למעטפה ושולח .כעבור יומיים מקבל מכתב מסבתו:חמודי, מאוד שמחתי לקבל את תמונתך,רק רוצה אני להגיד לך שהתספורת החדשה שלך עושה לך אף נורא ארוך..... מאחלת לכולכם..........אף..... פברואר

פברואר68

New member
עוד משהו..........לא ידעתי אתם כן?

מה מקור הפועל לאונן? תאמינו או לא , מהתנ"ך. (בראשית ל"ח ד-י) אונן היה שמו של בנו השני של יהודה ,אשר הומת ע"י ה' מפאת העובדה שהעדיף להשחית את זרעו לשווא על אדמת הארץ, ולא רק כדי לא לשגל את תמר אשת אחיו המת,מצווה אותה יש לקיים, כדי לשמור את שם האח המנוח על ידי הענקת צאצאים לאשתו . מכאן שם הפועל " לאונן " דהיינו לעשות כמעשה אונן. ופרש נוסף....:לא כל המאונן דינו מוות ,אלא רק בנסיבות מסוימות . ישנם כאלה שרק צומחות להם שערות על כף היד......

למעלה