יום אתגרים

tuty fruty

New member
../images/Emo32.gifיום אתגרים

אתמול הייתי מאבטחת ביום אתגרים של כיתות ט' בביצפר שלי ואפילו קיבלתי חולצה צהובה שרשום עליה אבטחה היה מגניב ביותר.. חוץ מזה רציתי להגיד להילה במיוחד שהייתה בטקס צפיתי במיוחד בך את בכיתת אומנות נכון? ולבשת בוקסק של דגל של אנגליה? אז ראיתי אותך מקפצת ומאושרת וזה גרם לי להזכר ביום האתגרים שלנו. היה ממש נחמד... חוץ מזה שהביאו לכם זיקוקים וזה היה מגניב ביותר! יש לכם כיתה אחת כן זאתי שזכתה מקום ראשון -כיתת סיירות בעעע.... ישבתי לידם ולא יעכלתי יותר זה היה נוראי כמה רעש הם עשו!!! אבל בקיצור היה כייף נורא!

אחח יום אתגרים הרחוק..

גם אני באתי לטקס שלהם שלשום עם איילת (המד"בית שלי) ואופיר (המדריך שעימי) הגענו איפשהו באמצע, כי נסענו קודם לשוק בנתניה (כן כן!) ראינו את כל הט'ניקים של כפר מונאש והרענו להם חחחח עכשיו נשברה המסורת כיתת אומנות לא זכתה ביום אתגרים! הרי בכל השנתיים שהיה בהן יום אתגרים (השכבה שלי ושלך, רנה) אז כיתת אומנות ניצחה (אומנות בטריפ תפוז!!
) הילה- הייתם פשוט חמודים!! את בכיתה עם פלג לילה? חבל על הכתובת אש.. היתה יכולה להיות יפה (הבנתי שזה לא בגלל שמה שקשר את הכתובת לעמוד היה חבל חחחחחח אהמ.. ויתקין (תנקו ת'סיר)) אז מה.. שאני ואופיר שרנו "אביחיל עולה באש"?! קורה חחחח טוב די אני הולכת בואו לקַפֶמונאש! (למה אני לא מצליחה לעשות סגול??)

kedeman

New member
מאבטחת?????

מה??? אני הייתי שם... אבל רק עד שהיה את המופע של הכיתהשל הילה אחרי זה הלכתי..... הבטחתי להגיע ליומולדת של ידיה שלי ומשם למשהו של המגמת מוזיקה שלי.... אז לא נשארתי עד הסוף... שמעתי על כתובת אש אבל גם זיקוקים היו???? מוזר..... מאיפה לרופין יש כסף לעזאזל???

למעלה