יהיה בסדר

Yaronimus

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif אוף טופיק...

שני דברים. הראשון הוא שאתמול הייתי באוזן, וקניתי שם דיסק למען אחי הקטן (הראשון של קראואן) כשאני מגיע הביתה שנינו מגלים בתדהמה שלאנשים שם אין שום יכולת להתייחס בכבוד לדיסקים שהם מוכרים, בגלל שעל החוברת הייתה מדבקה של המחיר!!!!
אני חושב שיבינו אותי אלה שהם אספנים, שזה דבר מאוד מרגיז ובלתי אחראי לעשות. מה קרה? אי אפשר להדביק על הפלסטיק??? שני הוא שאני ממליץ על יצירה קלאסית אך עם זאת גאונית ומומלצת לכל אחד שרוצה לשמוע באוזן שלו מה זה גאונות (מדבר אחד כזה שלא מת על מוזיקה קלאסית). היצירה היא miserere של allegri אם אני לא טועה. אני גם ממליץ על שירים באווירה של ימי הביניים שאני מאוד אוהב, ואני יודע שיש מכם אנשים שיפיקו השראה מהשירים האלה. (מצאתי המון יצירות רק ע"י חיפוש "medieval" באתם יודעים איפה, אז חפשו אותם באתם יודעים איפה (אלה שמות הקבצים מהאוסף הפרטי שלי): שירים בהשראה, ושירים מימה"ב Christmas Medieval Carols - Riu riu chiu - Spanish trad..mp3* 12-New Age - Celtic - Medieval Drum Dance.mp3* christmas music - Suite of Medieval Carols.mp3* flute & guitar jessica wals - two medieval dances.mp3* Irish Music-Irish and Medieval Harps.mp3* medieval - Gaudete Christus est natus.mp3* *Medieval & Renaissance - Street music from the 13th. to the 16th century.mp3 Medieval Instramentals - Drum Dance.mp3* *Medieval Music - Angels of Venice & Carol Tatum - The reflecting pool.mp3 Medieval Music - Medieval March.mp3* שירים (קשים יותר ועמוקים יותר) מימה"ב והרנסנס M. Antiqua. Dance Suite.mp3* Musica Antiqua - Festive Sounds.mp3* (קשה, אבל מומלץ!!!) M. Antiqua. Dance Suite.mp3* Musica Antiqua - English 14th cent.mp3* Musica Antiqua - courante.mp3* Musica Antiqua - Three English Songs For Voices And Instrumen.mp3* (קשה, אבל מומלץ!!!) Musica Antiqua - Medieval Dance.mp3* Musica Antiqua - French 13th Century Motet.mp3* Musica Antiqua - Medieval And.mp3* (קשה, אבל מומלץ!!!) נ.ב. יכול להיות שרובם לא באיכות טובה....

PurpleGoat

New member
פורום הרכבים מוזיקליים

כמה שאלות ותשובות לגבי הפורום... (מומלץ לקרוא!) מהו פורום הרכבים מוזיקליים? הרעיון הכללי שעומד מאחורי הפורום הוא, לתת במה אחת גדולה להרכבים מוזיקליים רבים הפועלים כיום ולהביא לידי הגולשים בפורום את מירב הנתונים והמידע שניתן. אם אני גולש בפורום מוזיקה אחר, למה שאכתוב גם בפורום הזה? אחד היתרונות של פורום זה הוא שיש בידי הגולשים את הכלי לפתח שיחה ולשאול שאלות ולקבל סיוע בדבר הקמת הרכב או כללי התנהגות בהרכב או המלצות שונות ובכלל הרבה דברים שכדאי להביא בחשבון כשרוצים להרכיב להקה. את התשובות אתם תקבלו ממוסיקאים הכותבים בפורום ובעלי הרכבים שמן הסתם הם בעלי נסיון ויוכלו להדריך אתכם בכל נושא שקשור במוסיקה. אז אם חשבתם להקים להקה, זה המקום להתחיל! מה סגנון המוזיקה המדובר בפורום? הפורום איננו מתמקד בסגנון מוזיקה זה או אחר, נשתדל לספק לכם את כל המידע בכל הנושאים הקשורים במוזיקה, הפורום מהווה בית גדול לכל ההרכבים, לכל היוצרים ובכל הסגנונות, מפופ ועד מטאל, מרוק מתקדם ועד מוזיקה מזרחית וכו'... מה יש בפורום? שאלה יפה! בפורום תוכלו למצוא את לוח האירועים שבו יעודכנו מועדי הופעות ומפגשים ואירוחים בפורום, תוכלו למצוא סקרים מעניינים בנושא מוזיקה, תוכלו למצוא לוח מודעות דרושים (דרוש בסיסט ללהקה......), תוכלו למצוא לוח המלצות על דיסקים (מומלץ!) וגם לוח יד שניה, בו תוכלו לספר לנו על ציוד שאתם מעוניינים למכור או להחליף, וכמובן גם קישורים לאתרי להקות ישראליות, וקישורים לאתרי מוסיקה בארץ ובעולם, גלריות ובהן תמונות של הרכבים ותמונות מהופעות, ועוד כל הפינוקים שאתם מכירים ויודעים מפורומים אחרים. בואו בהמוניכם.. שלכם, שקר החן וPurpleGoat

A S Y L U M

New member
הפתיחה!!!!!!

צוות ASYLUM גאה להציג: מ ס י ב ת ה פ ת י ח ה ה ר י ש מ י ת ! ! ! ! ! סופסוף זה קורה! אחרי חודשים של עבודה, ASYLUM, המרכז לתרבות אלטרנטיבית בישראל פותח את שעריו לקהל הרחב במסיבה מטורפת שהולכת להיזכר לעוד הרבה זמן! זה קורה ב- 7.3.03, והנה רק קצת ממה שמחכה לכם שם: *3 רחבות מוזיקה! רחבה מרכזית- רוק אלטרנטיבי, ישראלי, גראנג' עם הרזידנט די.ג'יי שרמן, ורוק קלאסי, 80, ורוק'נ'רול עם די.ג'יי הראל. רחבה כבדה- בלאק, דום, ברוטל, וגריינד עם די.ג'יי הדר לוס (הנגמן) ופ'אנק מטאל, ניו-בריד, וההארדקור עם די.ג'יי פריצי. רחבה סטלנית- רגאיי, ג'אנגל, סקא עם די.ג'יי אפיק נעים ואורחים. *אלכוהול מוזל ל- 18+ * מה עוד?יש עוד המון הפתעות, אבל החלטנו לשמור את הכל בסוד. אז זה שאנחנו לא רושמים לא אומר שלא יהיה... אנחנו רק ניתן לכם את המילה שלנו. יהיה בנזונה. *המחיר הוא 50 ₪ באופן חד-פעמי (בדר"כ המחיר הוא 40), כי מדובר בהפקת ענק. מומלץ לרכוש כרטיסים מראש. להזמנת כרטיסים- תמיר 055409316. *לברורים נוספים והסעות מכל הארץ- אבירם 064322112 ASYLUM הרצל 146 ת"א (פינת קיבוץ גלויות). אנחנו כבר לא יכולים לחכות, מקווים שנראה את כולכם! צוות ASYLUM

../images/Emo51.gif לכולם

תודה לכל מי שהשתתף בשבוע הרוק המתקדם במסגרת בחירת אלבומי החובה של פורום אגדות רוק, חלק מהמארים שכתבתם יהיו חלק ממדור המאמרים המיוחד של הפרוייקט אצלנו בפורום וכך גם המלצות על אלבומים שלא נכנסו לרשימה הסופית ישארו למי שמתעניין בתחום. תודה מיוחד לאריק על המאמר שכתב והעזרה, ותודה גם ליקי על העזרה במהלך השבוע. כולכם כמובן מוזמנים להמשך ולהצביע בקטגוריות השונות

לאורלין

New member
בהמשך

המלצה- תקשיב לפרסל, ודאולנד, הם ממש מדהימים, מוזיקה של סוף המאה ה-16

למעלה