יבש פה לאללה.

טוסט16

New member
../images/Emo32.gifיבש פה לאללה.

עוד 3.5 ימים הפרק ה-5! אני חייבת להגיד שהזמן עובר מהר. לא בגלל שאני לא מצפה לפרק, אבל אם תתעסקו בהרבה דברים אחרים, זה לא ייראה לכם כזה הרבה. אז ספרו איך עבר לכם בנתיים השבוע.. [צריך להחיות את הפורום הזה. רק אחרי פרקים יש איזה יומיים סבבים ואז כאילו כולם מתו.]

little WhiSper

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ישלך אותו במקרה...? או למישו? פשוט אין לי ממש איך להשיג אותו...

a l e x 8 3

New member
כן

מה המייל שלך כי כאן אי אפשר לשלוח שירים.לפחות אני לא מצליח...

מאוהבת28

New member
גם אני רוצה

אלכס גם אני רוצה שירי בקשה....!!! אם תוכל לשלוח במסרים אשמח א לא תצליח תודיע ואתן לך מייל תודה רבה איש מקסים

שבוע טוב!! ../images/Emo6.gif

מסכימה איתך לגמרי. והשבוע שלי עבר לא הכי מושלם, היו עליות וירידות, ובאמצע הספקתי .. שוב להיות חולה...
חוצמזה אנשים... עוד מעט פוריםםםםםם!!
ומחר ראש חודש אדר... ויודעים מה אומרים בראש חודש אדר? "מי שנכנס אדר מרבים בשמחההההה!!!"
אז שיהיה לכווולנו חודש טוב ושמייח!

מאוהבת28

New member
שבוע מקסים לכולנו....

ובעוד יומיים יהיה הכי שמח כי.....התשובה אתם בטח מנחשים..... אגב אשמח לקרוא יותר פרטים על הנרי החמוד...כובש.......הורס אם למישהו יש כתובת אתר עליו אשמח אתר רשת ראיתי וקראתי עליו.....אגב הוא נולד קרוב לאיזור שאני נולדתי וגם נולד בשנה שלי. אני כ"כ רוצה שהוא יצלם עוד סרטים מעניינים אני מרגישה שלשחקן כמו הנרי יש הרבה לתת לקלנוע או תיאטרון ישראלי. לאחרונה אני מדברת עליו הרבה בעלי כבר לא מתייחס לזה אשמח גם אם יצא ספר על סדרה זה יהיה ענק.....אני מתה על סיפורי אהבה, אהבה אסורה. טוב חברי היקרים אודה אם אבקל יותר פרטים על מוסיקה של סדרה....... תודה שבוע נפלא

מאוהבת28

New member
הצלחתי

הכתובת ששלחת לי זה פורום על הנרי? ויש כתובות? הצגות שהוא מופיע?

בת 1986

New member
חח קרועה.. בואי נשיר-

מיש מיש מישה מישה מישה מישה נכנס אדר............. מרבין מרבין מרבין בשמחהההה!!!!!!!!!!!!

חח צריך לשמוח לא? ../images/Emo3.gif

איזה עוד שירים יש? <איך אהבתי את הימים האלה בתיכון .... למדתי בתיכון דתי. והמורה שלי שהייתה כמו אימא שלנו דאגה לעשות שמיייח, היו ימים...
>

בת 1986

New member
כן.. אה?

ימיי התיכון... היום אני לא מרגישה בכלל פורים וכאלה.. אז היתה אוירה מיוחדת!!

כן... ../images/Emo13.gif

אוירה מאוד מיוחדת.. אין מה להשוות את השטויות והאוירה שהייתה אז בימי התיכון הסוערים
לעכשיו... שלא מרגישים כמעט שום חג או משהו שמתקרב. העיקר להמשיך לשמוווווווח!

למעלה