יאללה שאלון!

grace00

New member
../images/Emo32.gifיאללה שאלון!

בשביל לנסות להחיות קצת את הפורום שלא יסגר לנו חס וחלילה. לקחתי מפורום פירסינג וקעקועים, מישהי שם אספה את השאלות. אספתי כל מיני שאלות...יאללהו סתם מישי חמודה ו 18:45 | 27/02/07 שעת התחלה: שם: גיל: מקום מגורים: כמה פירסינג יש לך? כמה קעקועים? עשית חלק מהם לבד? האם אתה מכבד את עצמך? האם היית רוצה לשנות בך משהו? מה? למה? מה התכונות הרעות אצלך? מה התכונות הטובות אצלך? מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? החבר... הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? מי האחרון שהיית בבית שלו? האם החברים שלך מכירים אותך? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מהי המילה האהובה עליכם? מהי המילה השנואה עליכם? איזה קול/רעש אתם אוהבים? איזה קול/רעש אתה שונאים? מהי הקללה האהובה עליכם? באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? כמה היית מוכן לשלם? יש לך פוסטרים? האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? אתה אוהב לשיר? אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? אתה שר מול קהל? אתה מזייף? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה יש על משטח העכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? עדיין לומדים? יש לכם בן/בת זוג? היה לכם? כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? אוהבים להתקלח? מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? איזה צלצול יש לך בפלאפון? האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? מה היית לוקח איתך לאי בודד? אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? איפה היית רוצה לחיות, ולמה? מה המסטיק האהוב עלייך? מה מעיר אותך בבוקר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה כריות יש לך על המיטה? כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית בגלגול הקודם? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מה לא היית שם בסנדוויץ'? איך קראו לגננת שלך? אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? מה המאכל הכי אהוב עליך? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: ריח אהוב: שמש או גשם? אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? שקדי מרק או קרוטונים? קרמבו- וניל או שוקו? האם יש לך טלוויזיה בחדר? מהו הערוץ האהוב עליך? והשנוא? האם אתה קורא מהר? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? אתה מעשן? האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) איך היית מסכם אותה במילה אחת? האם יש לך חדר לבד? אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? שעת סיום:

סחה על היוזמה גרייסי ../images/Emo140.gif

שעת התחלה: 14:48 שם: שי גיל: בקרוב 18. מקום מגורים: שדמות דבורה. כמה פירסינג יש לך? כרגע 2, בעבר היו 3. כמה קעקועים? 0. עשית חלק מהם לבד? לא. האם אתה מכבד את עצמך? כן. האם היית רוצה לשנות בך משהו? טוב לי ככה. מה? מה מה. למה? ככה. מה התכונות הרעות אצלך? אין לי מושג. מה התכונות הטובות אצלך? הכנות שלי בעיקר. ועוד כמה. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מנגנת, מתנחלת אצל השכנה, וחופרת עם בייבי בטלפון. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? לא. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מנגנת. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? לא ממש. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? בד"כ לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? פעם. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לכולנו היה את המאכל הזה באיזשהו שלב בחיים. היית מאוהב? הייתי ועדין. היית על סמים? כן. שחית בעירום? עוד לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא בדיוק. עברת ניתוח? בגיל 7 בערך. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? רק מאח שלי. ככה זה אחים. החטפת מכות למישהו? ביסודי, כמה כאפות פה ושם. התחילו איתך? כן. היית על במה?. אכן. ישנת מחוץ לבית? נו מה.. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? יותר מדי פעמים. לא אכלת יום שלם? גם קרה. דיברת בטלפון כל הלילה? oh yeah.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? חח כן. ישנת כל היום? כן קרה, אחרי 3-4 ימים בלי שינה. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. בגדו בך? בערך.. לא בדיוק בגידה. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? גנבתי כמה שוקולדים מהסופר פעם.. לא קריטי. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? רק חרקים. הרגת חיה בכוונה? רק חרקים.. וזוחלים בין היתר. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זכור לי. גנבת משהו? נו, כמה שוקולדים מהסופר. היית ברדיו/ טלוויזיה? בטלוויזיה פעם באיזו הופעה שהופעתי.. לא רציני בכלל. היתה לך התמוטטות עצבים?. רק אחת? קפצת בנג'י? הלוואי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? נראה לי.. לא יודעת. באלוהים? לא. בשטן? לא. ברוחות? אחרי החוש השישי, נראה לי שכן. בפיות? לא יודעת. במזל? נראה לי שכן. באהבה ממבט ראשון? לאחרונה, כן. במכשפות? אחרי מכושפות, נראה לי שכן. חח האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כבר לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות, לגוף אחר. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? מיכל. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מיכל נראה לי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחיות את הרגע. החבר... הכי טוב שלך? שוב? מיכל. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברי ילדות מהקיבוץ. הכי מעט זמן? הבייבי שלי
הכי מצחיק? רעות. הכי מוזר? אלעד. הכי חכם? שלייד/אלעד. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בייבי.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? עשיתי גם.. והיינו יחד שנה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בייבי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בייבי.. על מי אתה סומך הכי הרבה? שלייד, מיכל, ובייבי. עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אנשים מסויימים, כן. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן. זה גרוע. מי האחרון שהיית בבית שלו? שכנה שלי. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: בייבי טוענת שכן. מהי המילה האהובה עליכם? אינעל ראבק. או ראבק. או כוסאמק. או אמק. מהי המילה השנואה עליכם? ראסמי. איכ. איזה קול/רעש אתם אוהבים? ים, ושל בייבי. איזה קול/רעש אתה שונאים? שעושים עם הציפורניים על הלוחות הירוקים שהיו בכיתות פעם.. ועוד מלא בסגנון. מהי הקללה האהובה עליכם? קללה? יש לי קללה בצחוק כזה שנועדה להצחיק. - 'יא בואש סיבירי!'
באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? אוטו זבל. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק ישראלי, ולועזי. בעיקר שירי סופשבוע רגוע בגלגל"צ. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? אין טובים ביותר, כולם טובים. (יחי הפלצנות.) מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? אצלי הדברים האלה באים בספונטניות והחלטה של הרגע. כמה היית מוכן לשלם? שלא יעבור את ה-150.. וגם זה בהגזמה. יש לך פוסטרים? כן. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? פסנתר, גיטרה, תופים, סקסופון. אתה אוהב לשיר? מאוד. אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? לא. אתה שר מול קהל? כן. אתה מזייף? לא נראה לי. המשך...

נמ... המשך.

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי. שצחקת עליו? שכנה שלי. שהלכת איתו לקניות? אבא, ביום שני. ששבר את הלב שלך? אממ. שאכזב אותך? אמא. שגרם לך לבכות? אמא. ששימח אותך? בייבי, ושכנה שלי. שראית איתו סרט? שכנה שלי. שדיברת איתו בטלפון? רעות. שראית? שכנה שלי. מה אתה לובש כרגע? טרנינג, חולצה קצרה גזורה ופליז מעל. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת גרייס. במקלדת. מה יש על משטח העכבר שלך? עכבר לייזר, לא צריך פד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מתה ומתגעגעת לבייבי שלי. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? אף אחד. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? דיברתי קודם עם רעות. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? Dire Straits - So Far Away עדיין לומדים? אין ברירה. יש לכם בן/בת זוג? כן. היה לכם? גם היה. כמה היו לכם? 5-6 ככה, אם מחשיבים את הראשונה. היו לכם סטוצים? כמה? לא בדיוק. יש לכם מראה בחדר? לא.
אוהבים להתקלח? כשיש כוח להסחב למקלחת כשכלכך קר, אז כן. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בכל אופן/בכל מקרה - בסגנון הזה. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם עוגיות כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 13-12 ככה. איזה צלצול יש לך בפלאפון? Bitter Sweet Simphony האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כשהייתי קטנה. כי אמא שלי פסיכית. מה היית לוקח איתך לאי בודד? בירות, גיטרה, סיגריות, ובייבי. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? משלמת לבייבי על רישיון, קונה לה רכב מפואר כי היא אוהבת, וקונה גם אחד לעצמי. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? תל אביב. כי זאת אהבה חיי. מה המסטיק האהוב עלייך? אורביט ירוק, למרות שאני קונה אורביט אפור בקופסאות האלה. מה מעיר אותך בבוקר? אבא לצערי. ובבקרים מיוחדים אז בייבי. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "לא חבל ככה?" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח למה לא. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? בייבי אם אני לא טועה..
מה היית בגלגול הקודם? וואלה אין לי ניחוש אפילו. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? בדיוק להפך. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? רק אחד? אוף. הסטוריה. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? בואי נגיד שאני לא ארגיש חשק עז להגיע לכלא איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה שלי, במיטה שלי, בחדר שלי. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אני לא בנאדם פדחן בד"כ.. ככה שלא זכור לי. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אבא לא הסכים לתת לי את האוטו כי רבנו. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חומוס. איך קראו לגננת שלך? מירב. אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? כלום. ממש כלום. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? חפרנות יתר על המידה, ואנשים שמנצלים את העובדה שאני מתעצבנת מהר אז הם מעצבנים על הפרנציפ. מה המאכל הכי אהוב עליך? מוקפץ וכנפיים של סבתא. השיר האחרון ששרת: מי זוכר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: דאבל דייט. ריח אהוב: הריח שלה. שמש או גשם? שמש
אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כה..
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן. מהו הערוץ האהוב עליך? בהוט אני אוהבת את ביפ, וביס.. יס 2, ויס סטאר. והשנוא? הופ. האם אתה קורא מהר? לע. מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב/חתול. והשנוא? נחש. אתה מעשן? כן. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) אוהבת כן, הכל יחסי. איך היית מסכם אותה במילה אחת? פסיכים. האם יש לך חדר לבד? עם אחותי הקטנה שבקושי נמצאת כאן. אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? אחותי. יש לך צמחים בחדר? איזה? לא. שעת סיום: 15:29 (עם טלפון באמצע.) וואו גרייסי, זה היה ארוך.

ADVAM4

New member
../images/Emo148.gif

שעת התחלה:16:09 שם:אדוה גיל:17.5 מקום מגורים:מושב ליד אשקלון כמה פירסינג יש לך?אין כמה קעקועים?אין עשית חלק מהם לבד?- האם אתה מכבד את עצמך?כן האם היית רוצה לשנות בך משהו?כן מה?להיות פחות רגישה למה?זה נחמד לפעמים,אבל זה יכול להרוג מה התכונות הרעות אצלך?רגישות יתר,אני צועקת יותר מידי/= מה התכונות הטובות אצלך?:) אני צנועה חחח מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך?כלום... האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות?האממ זה קורה.. אבל לא לעיתים קרובות כ"כ:) מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח?רואה את אורנה בנאי:) האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות?לא האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]?אני לא משתמשת באלימות:) האם אי פעם: פגעת בעצמך?כע יצאת מהמדינה?כע אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב?כע היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כע עברת ניתוח?כע ברחת מהבית?כע חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?לא... היית על במה?.כע ישנת מחוץ לבית?כע חשבת על התאבדות?כע נשארת ער כל הלילה?כע לא אכלת יום שלם?כע דיברת בטלפון כל הלילה?כע ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כע ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כע נישקת מישהו מאותו מין?כע בגדו בך?כע היה לך חלום שהתגשם?כע עברת על החוק?כע פגשת מישהו מפורסם?כע הרגת חיה בטעות?לא!!!! הרגת חיה בכוונה?לא@!@@@@ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?כע היית ברדיו/ טלוויזיה?כע היתה לך התמוטטות עצבים?.כע קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא ברוחות?דיי): זה מפחיד אותי!@ בפיות?כע במזל?לא באהבה ממבט ראשון?כע במכשפות?לא@@@ האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס?כע באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?\= לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?חח לא יודעת...:) יש לך חברים הומואים/לסביות?כע מי החבר הכי טוב שלך?**** מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?**** מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?"אם עברת על החומר אין לך מה לדאוג זה נמצא איפשהו במוח!" החבר... הכי טוב שלך?**** שאתה מכיר הכי הרבה זמן??**** הכי מעט זמן?שלי הכי מצחיק?שרון הכי מוזר?**** הכי חכם?טל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?*** האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב?נושא רגיש כרגע!!!! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?**** עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?**** על מי אתה סומך הכי הרבה?*** עם מי אתה רב הכי הרבה?אני לא רבה עם אף אחד! האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?כע מי האחרון שהיית בבית שלו?האממ...ליך האם החברים שלך מכירים אותך?כע אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לאיודדעתת! מהי המילה האהובה עליכם?שניצל חחחח מהי המילה השנואה עליכם?ציניות איזה קול/רעש אתם אוהבים?שצועקים את השם שלי ממרחקים חח למרות שאני שונאת את השם שלי:) איזה קול/רעש אתה שונאים?של השעון המעורר!!! מהי הקללה האהובה עליכם?כוסשלאמשלךי'בנזונהנזיין!חחחח באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן?זנות איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך?דיי יש הרבה!! מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר?כמעט הכל! כמה היית מוכן לשלם?האממ זה תלוי יש לך פוסטרים?כע אבל לא תלויים האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה?לא אתה אוהב לשיר?כע אבל זה לא אומר שאני יודעת חח אתה מתבייש לשיר ליד אחרים?קצת\= אתה שר מול קהל?לא@ אתה מזייף?כע מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?יעקוב שצחקת עליו?מישהו מהבית ספר שהלכת איתו לקניות?ליך ששבר את הלב שלך?**** שאכזב אותך?האממ לא יודעת שגרם לך לבכות?**** ששימח אותך?***** שראית איתו סרט?שנים לא ראיתי סרט!!! שדיברת איתו בטלפון?אחותי שראית?זוהר מה אתה לובש כרגע?חולצה ומכנס בצבע שחור:) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף מה יש על משטח העכבר שלך?אין:) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:ממש ממש כואב לי הגרון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי?**** האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה?האממ אפרת גוש-טוב לבד עדיין לומדים?כה יש לכם בן/בת זוג?לא.. היה לכם?כה כמה היו לכם?2 היו לכם סטוצים? כמה?לא יש לכם מראה בחדר?לא אוהבים להתקלח?כע מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?מה שיש:) כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?10 איזה צלצול יש לך בפלאפון?מיתר קרוע-דניאל סלומון האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כה,נו שהייתי בכיתה ז-י מה היית לוקח איתך לאי בודד?:) מחשב אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?מסאג'סט(כזה שעושה מסאג'..) שיהיה צמוד אליי כל היום! איפה היית רוצה לחיות, ולמה?לא יודעת\= מה המסטיק האהוב עלייך?אני לא אוהבת !!! מה מעיר אותך בבוקר?הפלאפון החמוד שלי:) מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?ביי אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?לא:) כמה כריות יש לך על המיטה?2 אחת שאני שמה עלייה את הראש ואחת שאני מחבקת! כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?שחקנית.. לא נראה לי שזה כ"כ השתנה מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?היי היי זה טוסיק זה רכוש פרטי! מה היית בגלגול הקודם?ישו,אני דומה לו!! האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?לא,אני חמודע! אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?לשון!ומתמטיקה! אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?ארצח:) איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?החדר שלי! מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?מלא דברים!! ראית את הפרק שמראים את הרוצח בשיר שלנו וזה היה מפחיד!! מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?שמשמם לי מאוד! מה לא היית שם בסנדוויץ'?כל דבר שהיה פעם חי איך קראו לגננת שלך?רונית אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה?כיתה ז' הייתי הולכת לבית ספר אחר מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם?שקרים,צביעות וטימטום מה המאכל הכי אהוב עליך?של אמא:) השיר האחרון ששרת:איגי וקסמן-אין לי מה לומר לך הדבר האחרון שצחקת בגללו:חברה שלי ספרה לי משהו ממש מצחיק:) ריח אהוב: סבון:) שמש או גשם?גשם... אוהב/ת לפוצץ נייר בועות?כה! שקדי מרק או קרוטונים?שקדים! קרמבו- וניל או שוקו?וניל!!! האם יש לך טלוויזיה בחדר?כה מהו הערוץ האהוב עליך?הופ! והשנוא?יס 2-זה סרטים מפחידים האם אתה קורא מהר?לאאא מה הבעל החיים האהוב עליך?וואמבט והשנוא?נחש אתה מעשן?לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך)-הם בסדר.. איך היית מסכם אותה במילה אחת?מטורפים האם יש לך חדר לבד?כע אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו?- יש לך צמחים בחדר? איזה?לא שעת סיום:16:35

עד שאני ארדם.

שעת התחלה: 1:13 שם: אורעד גיל: 17 מקום מגורים: חיפה כמה פירסינג יש לך? 0 כמה קעקועים? 0 עשית חלק מהם לבד? לא האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? אף, הרגלים ואופי למה? כי ככה מה התכונות הרעות אצלך? שותקת מה התכונות הטובות אצלך? רצינות והשקעה מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? ישנה האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כמו לכולם מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? ישנה האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? אר? לא
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא משהו רציני
החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כמעט הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן, רק אתמול מחצתי יתוש
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? צנון
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? אני לא מאמינה באיזשהו כוח עליון שמכוון את הדברים. אבל אני מכבדת את האמונה בזה. בשטן? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אני מקווה שלמקום טוב יותר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי והגרי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "אל תנסי לשנות עולמות". החבר... הכי טוב שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? זה לא בהכרח חברים שלי היום. הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מיכל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הגר ונחנח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רחלי והגר על מי אתה סומך הכי הרבה? הגר עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? המממממ סבתא? האם החברים שלך מכירים אותך? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תשאלו את המין השני מהי המילה האהובה עליכם? שקלקזו. מהי המילה השנואה עליכם? תוסס. איזה קול/רעש אתם אוהבים? ציפורניים על השולחן איזה קול/רעש אתה שונאים? שעון מעורר, וצפצוף של רוורס מהי הקללה האהובה עליכם? "תמות". זה בדר"כ מלווה ב"שיואו". באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? גיניקולוגיה איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? ישראלית מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? עברי ושילה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? לוותר על הרבה דברים אחרים כמה היית מוכן לשלם? תלוי יש לך פוסטרים? כן האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? לא אתה אוהב לשיר? לא אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? תלוי אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אנשים בכלליות שצחקת עליו? לא זוכרת.. שהלכת איתו לקניות? אלינור ששבר את הלב שלך? פף. שאכזב אותך? כולם שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? רועי שראית איתו סרט? רחלי ואלינור שדיברת איתו בטלפון? הגר שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? סווטשירט שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? סנטר בברך מה יש על משטח העכבר שלך? אין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מאוד מאוד מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא עדיין לומדים? כן יש לכם בן/בת זוג? לא היה לכם? מתישהו כמה היו לכם? היו לכם סטוצים? כמה? יש לכם מראה בחדר? לא אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? אני לא כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? יותר מידי איזה צלצול יש לך בפלאפון? על קו המים האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית במקום אחר איפה היית רוצה לחיות, ולמה? רחוק מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה עדים מה מעיר אותך בבוקר? אמא מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כמה כריות יש לך על המיטה? 2 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רמטכ"לית מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מה היית בגלגול הקודם? האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לפעמים אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אנשים מה לא היית שם בסנדוויץ'? פסטרמה איך קראו לגננת שלך? נאווה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לגן מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? צביעות מה המאכל הכי אהוב עליך? צ'יפס השיר האחרון ששרת: אלף רסיסים הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי ריח אהוב: אוכל שמש או גשם? גשם אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כן שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק קרמבו- וניל או שוקו? איכ האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן מהו הערוץ האהוב עליך? אקסטרה הוט, 3 והשנוא? הוט בומביי
האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? קוף והשנוא? זוחלים למיניהם אתה מעשן? לא האם אתה אוהב את הכיתה שלך? לא איך היית מסכם אותה במילה אחת? מטומטמת האם יש לך חדר לבד? כן אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? יש לך צמחים בחדר? איזה? לא שעת סיום: 1:28

חמדונה

New member
אללה גמאני!

שעת התחלה:17:27 שם: חֶמֶד גיל: 16 וחצי ויום מקום מגורים: רחובות כמה פירסינג יש לך? 6 כמה קעקועים? 3 עשית חלק מהם לבד? לא האם אתה מכבד את עצמך? כן האם היית רוצה לשנות בך משהו? כן מה? את הגבות שלי!!! סתם. את הביקורתיות. למה? כי זה מפריע לי לתפקד. מה התכונות הרעות אצלך? ביקורתיות, שאני נותנת לאנשים לדרוך עליי, שאני סנובית. מה התכונות הטובות אצלך? חוש הומור, בהחלט, ושכשאני תומכת במישהו זה 500%. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? מה זה זמן פנוי?! האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? שאלה קצת אישית לפורום, לא? בכ"א לא... מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? מוזיקה מוזיקה מוזיקה, וכל מילה מיותרת. האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא פיזית, לא. האם אי פעם: יצאת מהמדינה? יס אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראלי... היית מאוהב? נופ היית על סמים? נופ שחית בעירום? יאפ היה לך מקרה חירום רפואי? יאפ עברת ניתוח? יאפ ברחת מהבית? יאפ חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? נופ התחילו איתך? יאפ היית על במה?.יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? יאפ ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? נופ, אבל זה לא שלא ניסיתי!!! חשבת שאתה משתגע? יאפ נישקת מישהו מאותו מין? יאפ בגדו בך? יאפ היה לך חלום שהתגשם? יאפ עברת על החוק? יאפ פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? יאפ הרגת חיה בכוונה? יאפ (ג'וקים, מה) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נופ גנבת משהו? יאפ היית ברדיו/ טלוויזיה? יאפ היתה לך התמוטטות עצבים?. יאפ קפצת בנג'י? יאפ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? נופ בקסם? נופ באלוהים? לפעמים בשטן? לפעמים ברוחות? נופ בפיות? נופ במזל? נופ באהבה ממבט ראשון? נופ במכשפות? לא, אבל זאת להקה מדהימה האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס? כן, אבל אני לא באמת מאמינה שהיא תתגשם... זה יותר הרגל כזה באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נופ לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? מה, שם יעני? דנה. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? צביקה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תפסיקי להתעצבן מטמטום של אנשים, יישרפו לך כל העצבים עד שתסיימי תיכון" החבר... הכי טוב שלך? לא שאלתם כבר? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דנה הכי מעט זמן? מיכלי? הכי מצחיק? רעות הכי מוזר? אורי הכי חכם? אורי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ג'ני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אייל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רעות, או דנה על מי אתה סומך הכי הרבה? מיכלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אנאערף האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא, ההפך הוא הנכון האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא מי האחרון שהיית בבית שלו? שרוני האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם, מכירים חלקים ממני. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מהי המילה האהובה עליכם? צדק מהי המילה השנואה עליכם? דיכאון איזה קול/רעש אתם אוהבים? צעדים במסדרון איזה קול/רעש אתה שונאים? חריקה של זכוכית ובלונים מתפוצצים. שני דברים שיכולים להביא אותי לדמעות. מהי הקללה האהובה עליכם? ינעל אבוק באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? אין. אם אני אצטרך עבודה, אני אעבוד. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? אנאערף, אני לא טובה בסוגים. רוקנרול כזה, אני מניחה, עם קצת פאנק קצת גראנג' קצת רגאיי... מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? אי אפשר לבחור... מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? אנית'ינג כמה היית מוכן לשלם? הרבה. יש לך פוסטרים? כן: אביב גפן, גאנז, נירוונה, פינק פלויד, בוב מארלי, דיפ פרפל, הביטלס, ועוד כמה. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? פסנתר אתה אוהב לשיר? כן אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן אתה שר מול קהל? לא אתה מזייף? כן

חמדונה

New member
המשך

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הרופא שלי. שצחקת עליו? אחשלי. שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? נה, הלב שלי לא נשבר בכזאת קלות. שאכזב אותך? מעייני שגרם לך לבכות? אחשלי, אבל הוא לא התכוון ששימח אותך? כל מי שהיה אתמול שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? רז שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? עוד את השמלה מאתמול באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת זה לא גוף. מה יש על משטח העכבר שלך? כלום, הוא אדום. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עצבנית מתוסכלת עייפה ורוצה להתקלח. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? אייל, עידן, אופיירקס, ונטע. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? בוב דילן עדיין לומדים? כן יש לכם בן/בת זוג? בערך היה לכם? כן כמה היו לכם? 2-3 רציניים. היו לכם סטוצים? כמה? יותר מדי. יש לכם מראה בחדר? לא אוהבים להתקלח? כן מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "לפיכך". תודו שזאת אחלה מילה. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מריר של מקס ברנר. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? בד"כ לא יותר מ6, אבל פעם ישנתי למעלה מ50 שעות. איזה צלצול יש לך בפלאפון? איזה משהו של היהודים. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מסוק, כדי לחזור הביתה. לא מתאים לי אי בודד. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הייתי תורמת חצי מהכסף, ואז קונה לי יגואר. אבל אז לא היה נשאר כסף. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? גליל, כי שקט שם. מה המסטיק האהוב עלייך? קול אפקט מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר? מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "סתום תפה ש'ך!!!" אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? למה לא כמה כריות יש לך על המיטה? 21 אבל אני ישנה רק עם 8 כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שופטת. מכיתה א'. אני עדיין רוצה את זה. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? איזה מישהו די שיכור בפאב אתמול. מה היית בגלגול הקודם? קלרה ברטון, ואם מישהו כאן לא יודע מי זו, שיגגל את זה. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? לא אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אעלה על מונית? איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? המדרגות לחדר שלי. כי הן שלי, וכל מה שמעליהן שלי. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? בטח קרה משהו שאני לא זוכרת אתמול. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שהדי ג'יי אתמול החליט שהוא סטנדאפיסט. הרג את המסיבה, לגמרי. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים איך קראו לגננת שלך? לאה אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? לשואה, מנסה להשפיע שם. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? הרבה דברים. אני בנאדם שדי מלא בשנאה כלפי אחרים. בעיקר טיפשות, אני לא סובלת אנשים טיפשים. זה חלק מזה שאני סנובית, אבל מה אני יכולה לעשות? הם מעלים לי תפיוזים. מה המאכל הכי אהוב עליך? תותים מצופים בשוקולד. השיר האחרון ששרת: בשמלה אדומה הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת, אבל אתמול צחקתי די הרבה ריח אהוב: לבנדר, קוקוס, וניל, קפה. לא ביחד, כמובן. שמש או גשם? שניהם, ואז יש קשת. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זה הכי כיף בעולם! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק! קרמבו- וניל או שוקו? וניל האם יש לך טלוויזיה בחדר? לא מהו הערוץ האהוב עליך? ביפ, כי דנה מודן אלוהית והשנוא? שתיים, חרא תכניות שבמילא אי אפשר לראות בגלל הפרסומות האם אתה קורא מהר? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? נחשים. אני ממש אוהבת נחשים. וגם טיגריסים עושים לי את זה. והשנוא? אני לא טיפוס של חיות אתה מעשן? כן האם אתה אוהב את הכיתה שלך? מאד מאד מאד. איך היית מסכם אותה במילה אחת? "מאגניבות" האם יש לך חדר לבד? כן יש לך צמחים בחדר? איזה? קקטוס ורקפות שעת סיום: 17:52

שוקעות באוקיינוס הגדול...

שעת התחלה: 18:40. שם: ענבר. גיל: 17. מקום מגורים: אריאל. כמה פירסינג יש לך? 2. כמה קעקועים? אין. עשית חלק מהם לבד?
האם אתה מכבד את עצמך? שנוי במחלוקת. האם היית רוצה לשנות בך משהו? המון. מה? אין לי כח לפתוח את זה אפילו. למה? ככה. מה התכונות הרעות אצלך? עצלנות, בזמן האחרון אפילו אפטיות. מה התכונות הטובות אצלך? וואלה, אין לי מושג. מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? נוסעת בעיקר. או מחשב/טלוויזיה והשטויות הרגילות. האם יש לך דיכאון לעיתים קרובות? כן. מה אתה עושה כדי לשפר את מצב הרוח? טישלרים P: האם אתה מאשים את עצמך לעיתים קרובות? כן. האם אתה מגן על עצמך או מתנפל על אחרים [אלימות]? לא יודעת איך לענות את זה. האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יש מצב. היית מאוהב?
היית על סמים? שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו? ניסיתי, אני די חלשה בקטע הזה :p לא כל כך הלך. התחילו איתך? לא מישהו שקרוב לגיל שלי בכל אופן. היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
כמעט :p ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
נמלה :p סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?. כמעט. קפצת בנג'י?
בסופרלנד P: היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשנופל לך ריס?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? וואי... שאלה בעייתית :p יש לך חברים הומואים/לסביות?
יתר על מידה :p מי החבר הכי טוב שלך? עמרי, זמי, ספיר, ציטרין. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עמרי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה שתראה בפעם הראשונה שתסתכל לאדם בעיניים, זה בד"כ מה שבאמת. החבר... הכי טוב שלך? זמי ועמרי. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? זמי. הכי מעט זמן? אורצ'. הכי מצחיק? זמי, שנשונה, אוחנה. הכי מוזר? כל אחד מוזר בדרכו שלו
הכי חכם? זמי. עמרי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? האמת.. ציטרין. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר\ה טוב? יכול להיות שזה עבר במוחי, אבל בגלל הקרבה זה אולי אפילו הגעיל אותי בסוף.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אני כמעט ולא מדברת עם אנשים דרך המחשב כבר.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? זמי. על מי אתה סומך הכי הרבה? עמרי, זמי, ספיר, ציט, טל. לא חסר.. עם מי אתה רב הכי הרבה? עמרי נראה לי. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? בכלל לא. מי האחרון שהיית בבית שלו? ציטרין, אני עכשיו פה P: האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מאיפה מסתכלים על השאלה הזאת. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מהי המילה האהובה עליכם? "טעות!" מהי המילה השנואה עליכם? לא עולה כרגע, אבל לא חסר.. איזה קול/רעש אתם אוהבים? גיטרות, תופים. קיצר, להיות בהופעה טובה
איזה קול/רעש אתה שונאים? טרקטור, אופנוע. מהי הקללה האהובה עליכם? "הלוואי שלא יהיו לך מים חמים במקלחת לעולם", או ש..אני עובדת בסקרים, אז "הלוואי שיענו לך רק זקנים ורוסים מהיום" באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? גינון, הוראה. איזה סוג של מוזיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר, אבל כעקרון כל מה שנשמע טוב. מי הזמר\זמרת\להקה הטובים ביותר לדעתך? להקה- היהודים , זמר- אביב/עברי/מוש בן ארי, זמרת- שילה ודנה. מה היית מוכן לעשות כדי ללכת להופעה של טוב ביותר? מסתומרת..? כמה היית מוכן לשלם? 100 ?
יש לך פוסטרים? יש אבל לא על הקיר בחיים. האם אתם יודעים לנגן בכלי נגינה כלשהו? איזה? לא כל כך. אתה אוהב לשיר? לעצמי במקלחת P: אתה מתבייש לשיר ליד אחרים? כן. אתה שר מול קהל? לא. אתה מזייף? אחושרמוטה..

...

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא חוזרים לדבר על זה. שצחקת עליו? מממ.. לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? אמא כנראה. ששבר את הלב שלך? לכתוב שם כאילו?.. :p רון. שאכזב אותך? חברים טובים . שגרם לך לבכות? הורים. ששימח אותך? כל מי שהיה בהופעה בהאנגר בשבת האחרונה. שראית איתו סרט? ספיר זמי ואוחנה, "הר ברוקבק". שדיברת איתו בטלפון? זמי. שראית? ציטרין. מה אתה לובש כרגע? חולצה כתומה וג'ינס מאתמול
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת?!:p. מה יש על משטח העכבר שלך? אין משטח פה אצל ציטרין
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בא לי כבר לסוע לת"א. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עם מי? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? עם מי? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? מה? לא. עדיין לומדים? אכן, י"ב. יש לכם בן/בת זוג? לא. היה לכם? פחות או יותר, ולא מדברים על זה. כמה היו לכם? 1 שהוא לא ביסודי
היו לכם סטוצים? כמה? 2. יש לכם מראה בחדר? כן.
אוהבים להתקלח? מאד!! מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? "נוצ" איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? קליק
כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון, תנסו אותי
איזה צלצול יש לך בפלאפון? משהו מעאפן שאין לי מושג איך הוא הגיע אליי.
האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? כן, לפני שנה, וככה. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חברים, מוזיקה, פלאפון וסיגריות. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אוטו חתיך
איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הייתי רוצה תקופה מסויימת בחו"ל, בהוואי או בהודו, ותקופה מסויימת באמסטרדם, ואז הייתי חוזרת לארצנו הקטנטונת, וחייה שנתיים-שלוש בתל-אביב, ומשם למושב בסטייל של בית-יצחק.. מה המסטיק האהוב עלייך? מאסט. מה מעיר אותך בבוקר? בד"כ אמא. השעון מעורר לא באמת עוזר P: מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? היי שלום תודה רבה? :p אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? ב3.90
כמה כריות יש לך על המיטה? 2. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כשהייתי קטנה הייתי רוצה להיות משהו שקשור בספורט, ואז פג תוקפו של החלום וכיום זה משהו אחר לגמרי. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? סביר להניח שעמרי
מה היית בגלגול הקודם? פרה או היפופוטם או צב.
כאלו שרובצים הרבה ועושים הכל לאאאאט... האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? יש בי משהו. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אנגלית, מתמטיקה והסטוריה
אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אעשן סמים מול איזה שוטר
איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי + המטבח. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אוי ואבוי, לא מדברים על זה בחיים! מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אתמול שלא נתנו לי ת'אוטו
, וסתם.. שיישאר כקישוט בחנייה
מה לא היית שם בסנדוויץ'? אבוקדו!
איך קראו לגננת שלך? קלרה, אתי ואת השאר כנראה הדחקתי
אם הייתה לך מכונת זמן לאיזה זמן היית חוזר/ת ומה הייתם משנה? הייתי חוזרת לתחילת יא', ומשנה הרבה מאד. מה יכול לגרום לך ממש לשנוא בן אדם? ש ק ר י ם ! ואגואיסטיות. מה המאכל הכי אהוב עליך? פסטה, פיצה, מלאווח, בולגרית... השיר האחרון ששרת: 'לבד' - עברי לידר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מהשם של הגננת של ציטרין - "ציליתה"
ריח אהוב: ריח של אוכל
. שמש או גשם? שמש. גשם זה הדבר היחיד שמעיק בחורף.. אוהב/ת לפוצץ נייר בועות? לגמרי! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. קרמבו- וניל או שוקו? מוקה
האם יש לך טלוויזיה בחדר? כן. מהו הערוץ האהוב עליך? 5 של 'יס'- השיר שלנו
. והשנוא? ערוץ 8 ו-9. האם אתה קורא מהר? לפעמים. אי אפשר להסביר את זה, פשוט יש דברים שלוקח לי שנה לקרוא אותם.... מה הבעל החיים האהוב עליך? ארנב. והשנוא? חתול!
אתה מעשן? כן. האם אתה אוהב את הכיתה שלך? (אם אתה לא בביה"ס…אז אולי את האנשים שעובדים איתך) וואי לגמרי!! כיתה של קולים...
איך היית מסכם אותה במילה אחת? מגוונת. האם יש לך חדר לבד? כן. אם לא, אז עם מי אתה חולק אותו? - יש לך צמחים בחדר? איזה? חחחח לא. שעת סיום: 19:21, אבל הלכתי באמצע נו
[אלה הבכיינים..
]

למעלה