יאללה מספיק!! משעמם לי!

מה משעמם בובה../images/Emo25.gif

סתתכלי על העיניים של זה שאתה תורמת את גופך כל שלוש שעות,אין בזה טוהר ועונג
היו לי 12 חודשים מלאים עם הקטנה נאלצתי להפסיק כי הייתי מקוררת אחרת נראה לי היא הייתה עד עכשיו נהניית מזה חחח מתה עליה
אני מתרגשת ביום רביעי אחי מגיע לביקור אלי לארבעה ימים מלאים
אחותי הייתה גם מתוכננת אך זה בוטל ברגע האחרון...באסה,היה לנו צאנס להיות יחד חוץ משבעה ואבל שהיינו בחמשת השנים האחרונות לצערי... סוף סוף אהנה איתוווו...כבר אמרתי להונגרי שהוא הופך לאמא של כולם בארבעה ימים הללו אני בחופש בבית עם אחי רק להשלים את שלוש וחצי השנים האחרונות זה כלום............כל כךךךךך מתגעגעת אליו
יאללה שתעבור השבת מהר ורביעי בבוקר כבר יהיה מחר,אמן! שבת שלום

את ממש לא...

יכולת לסבול את זה???
אני תמיד נהניתי מההנקה אבל לא מיד. יש מן עצבנות כזאת בכל הגוף בהתחלה, וחם נורא, ודביק, וכואב... וזה נראה כאילו עוד שניה אני מוותרת על הכל... אבל השלב הזה חולף ואז הכי כייף ונעים ומכרבל ונוח בעולם.

זה לא מה שמגדיר אמהות טובה

כאחת שמניקה למרחקים ארוכים אני מבטיחה לך שזה ממש לא מה שמגדיר אמהות או את הטיב שלה ויש לי תחושה שהלוואי על כולנו אמא כמוך (אמאשלי חושבת שהנקה זה מגעיל והיא עדיין האמא הכי טובה ביקום)

הילדים שלי יסכימו איתך

תודה על המילים החמות, זה מעודד אותי מאוד כי בתפיסה המעוותת שלי יש מקום לשיפור האמהות שלי. תודה

אני ממש לא חושבת

שאת צריכה לדאוג בקשר לאימהות שלך אבל- יש לי פה כמה זאטוטים שישמחו שיתנסו עליהם..במיוחד עם אמא כמוני...
.אם את רוצה לעבור את זה שוב את מוזמנת

אוחחחחחח

סוף סוף מנוחה אחרי יומיים של רכיבת שטח מהירה ומעייפת ברחבי הערבה , אני יכול להגיד שאני נח ולא להרגיש אשם :)

למעלה