טרי לסופ"ש

החייםם המחורבניםם שלייי!!!!

אני לא מבייננה לממה אני נדפקתת עם החייםם המחורבניםם האלה!!! ההורים גרושים לא רואה את אבא כמאט בעוד חודש יש לי בצ מצווה!! אתם רוצים לומרלי מזל טוב? חבלל!! למה?? עם הוורים שלי לא רוצים לחגוג איתי ביחד ת'בת מצווה אני עושה רק מסיבה אחת עם אבא וזה אומר שכל החברים מכרמיאל (איפה שאני גרה..) לא יחגגו איתי ת'בת מצווה!! ביקשתי לפחות מתנה מתנה מאמא או מאבא לבת מצווה!! ללכת להופעה של קרן מה ביקשתי כבר?? ללכת להפעה של קרן!! ביררתי כמה עולה 90 שקל!! ההפעה התל מונד! " זה יקר לי מדי אני מצטער את ה300 שקל האלה אני מעדיף להשקיע בבת מצווה שלך" "300 שקל זה כללה 90 שקל" "ומה איתי ועם נועה(אחותי הקטנה)" "נועה לא חייבת לבוא היא במיילא לא כ"כ אוהבת את קרן" "לינור אני מצטער אבל זה יקר לי מדי תבקשי מאמא" "טוב נו... רק בגלל הבת מצווה שליי לאמשנה" "חח בי נונושת.." "בי אבושקה שלייי" ומהה מאמא ביקשתי?? כלב!! מה הביגדיל כלב!! לפחות כלב עם אין מסיבה!!!\ לךלכת לצער בע"ח לקחת ת'כלב שאני רוצה להשלים טפסים ותודה רה להתראות..! "אמא אני רוצה כלב" "לא בא בחשבון" "נו בבקשה.." "לא זה לא" "אז לפחות תביאי לי כלב עם אין לי בת מצווה!!" "יש לך בת מצווה" "איתך???" "לא! עם אבא" "יופי זה באמת עוזר לי עם אבא זה החברים רק מת"א" "ני יחושב על זה.." "טוב תודה רבה לך!!"" ועליתיח לחדר שלי בעצבנות!\ כל הזמן שהיא אומרת אני יחשב על זה, זה לא!! למה§ אפילו הפועה של קרן אני לא יכולה? זה באמת לא קשור .. אבל... תייעצו לי בבקשה!!!

TaMaR YoShA

New member
זה באמת קצת לא קשור.

אבל את יכולה לנסות לבקש מסבתא או סבא... או אחת החברות שתיתן לך את זה כמתנה לימולדת. בהצלחה

ליטל234

New member
טוב תראי...

בלי להעליב או משהו, אבל זה פורום על קרן פלס, ובעקרון את אמורה לכתוב פה דברים עליה.... מה שכתבת באמת כמעט בכלל לא קשור אליה אבל לא נורא, אם כבר כתבת אני אענה לך את דעתי... טוב קודם כל תנסי לקחת את הדברים יותר בקלות, אני מניחה שכתבת את זה מתוך כעס של הרגע ולכן את רואה הכל בצורה מאוחד חמורה, הרבה הורים גרושים וברור שכההורים מתגרשים צריך יותר לחסוך... כי פתאום הכסף מתחלק והכל ואין כל כך הרבה כמו פעם כי צריך שני בתים וכל אחד חי בנפרד... בקשר למתנות לבת מצווה שלך- טוב אז ככה.... בקשר לכלב זה סיפור כי זה באמת דבר רציני ודורש אחריות והכל (מניסיון) ויש הורים שבכלל לא רוצים כלבים כי הם לא אוהבים ולא מוכנים להתעסק בזה, ואז אין הרבה מה לעשות, אבל עם ההורים שלך לפחות אחד מהם פשוט לא רוצה כלב כי הוא לא רוצה שימאס לך ממנו ואז הוא יתקע עם הטיפול כמו שההורים שלי פחדו שיקרה אצלנו כשרציתי כלב, את צריכה להראות להם שאת אחראית ורצינית בנוגע לזה. את יכולה להוציא לטייל כלבים בשכונה שלך כמו בייבי סיטראבל מוציאת כלבים, הרבה אנשים עושים את זה וככה הבעלים לא צריכים להוציא את הכלבים כל הזמן... אז אם תעשי את זה תוכלי ללמוד איך זה להוציא כלבים ולטפל בהם וגם ההורים שלך יראו שאת אחראית בנוגע לנושא הזה.... חוץ מזה כדי לך להסביר להם כל מה שאת מתכוונת לעשות, למשל מי מוציא אותה כל יום ובאיזו שעה והכל כדי שהם יראו שאת מתכוונת להיות חלק בזה... ואפשר לקנות סיפרי אילוף כלבים וכו', לי יש כאלה, וככה את יכולה ללמד את הכלב איך להתנהג טוב או לעשות תרגילים וכמובן ההורים שלך יעדיפו שהוא יהיה מאולף אז זה גם יעזור להם להסכים.... חוץ מזה כדי לך ללכת לצער בעלי חיים ולראות את הכלבים שם, לדבר עם האחראיים בקשר לטיפול ולסוגים והכל, וללמוד על הכלבים, נגיד כלב מעורב של שני סוגים אז תלמדי על כל סוג שלו והכלב הוא יהיה חצי כזה חצי כזה, במראה, ובאופי... אם את רוצה יש לי אתר ממש טוב אמנם באנגלית אבל זה ממש טוב על כל סוגי הכלבים נראה לי שיש בעולם, הגזעיים כמובן ולא המעורבים, אבל שם יש רשימה לפי סדר הא' ב' של כל כלב וכלב ולכל אחד יש תמונות ורשום על האופי, המחלות שאופייניות לסוג, הטיפול שהוא דורש וכו'.... לדעתי את צריכה ללכת לצער בעלי חיים משם את רוצה לקחת כלב וללמוד על הסוג שלו (מפני ששם הם מעורבים) ואז את יכולה להיכנס לכאלו אתרים (אם את רוצה תבקשי ואני אשלח לך את זה שדיברתי עליו...) וככה לדעת על ההורים של הכלב משני הצדדים ולדעת איך בערך הכלב יראה, שילוב של שני הוסגים ואיך האופי יהיה וכל זה.... כל הדברים האלו שהצעתי לדעתי יראו להורים שלך כמה את רצינית ואחראית בנושא, וגם יעזרו לך ללמוד על הטיפול בכלבים.... בקשר להופעה- אם אף אחד מהם לא מסכים לתת לך 90 שקל את יכולה לבקש מכל אחד 45 שקל ואז כל אחד יצטרך לשלם פחות ואז תלכי להופעה מהכסף שכל אחד נתן לך ביחד.... ככה תוכלי ללכת והם יצטרכו לשלם פחות.... חוץ מזה אם גם זה לא עוזר את יכולה לקחת חסכונות שיש לך אם יש לך או לעשות דברים קטנים כמו בייבי סיטר, הוצאת כלבים, וכו'.... בשכונה וככה להרוויח כסף... אני עשיתי הרבה פעמים בייבי סיטר וקיבלתי ככה הרבה כסף וזה די פשוט.... כמובן אם את מסתדרת עם ילדים... טוב מקווה שעזרתי, להבא תדעי שהפורום זה על קרן אז תשתדלי לכתוב עליה אבל בכל אופן אני מקווה שאחת העצות תעזור לך....

ליטל234

New member
היא לא רשמה את זה ב- ../images/Emo32.gif

היא רשמה את זה בהודעה חדשה ולכן הערתי לה... זה בסדר לא קרה כלום רק רציתי שתדע לדוגמא לרשום דברים כאלה ב
.... אבל לא חשוב...

זה שרשור OFF והיא יכולה לרשום על מה

שהיא רוצה. תקראי את תקנון הפורום. זה ממש לא חייב להיות קשור לקרן

I מ י ר ב I

New member
נכון שרשרתי את זה...

אבל לדעתי היא הבינה את הטעות וזה לא יחזור שנית. אפשר להפסיק לדון בזה. תודה!!!

אממ...../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ינחם אותך אם אני אגיד לך שגם אני לא עשיתי לבת מצווה מסיבה לחברות או משהו מיוחד?
ות'אמת גם לא חסר לי... את אולי עצבנית אבל תכלס המסיבה זה סתם שטויות
בקשר לכסף להופעה בתל מונד... כמו שליטל כתבה לך- תנסי לבקש מכל אחד 45 שזה ממש לא הרבה למתנה ואם לא מסכימים תעשי בייביסיטר.. אם את לוקחת 20 שקל לשעה תוך 4 וחצי שעות את מסודרת בהצלחה

מנסה לענות ../images/Emo13.gif

זה קשור בעקיפין כי דיברת על קרן
תשאלי את אימא שלך אולי אפשר לעשות מסיבה צנועה בבית רק לחברים מכרמיאל
אולי תבקשי מאימא שלך שתקנה לך כרטיס להופעה בתל מונד
אם לא
אז אולי כרטיס להופעה בתל מונד
אני מציעה גם לא לדבר בזמן שכועסים כי אז לפעמים אומרים דברים שלא מתכוונים....עדיף כאשר רגועים לשאול למה היא לא מעוניינת שיהיה כלב בבית... לעשות אולי הסכם שגם את תטפלי ב
, תהיי שותפה פעילה, תאכילי אותו, תטיילי איתו כך שלא כל הנטל יעבור לאימא שלך מקווה שעזרתי

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo95.gifאתם לא יודעים מה גיליתי!

טוואר רקורד פשטו את הרגל!!!
זה מוזרבחיים לא חשבתי שזה יקרה...

../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

../images/Emo69.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo73.gif

עידית סלומון, עו"ס באגודה לסוכרת נעורים תתארח בפורום סוכרת בין השעות 8:00-16:00 ותשיב על שאלות בנושא התמודדות עם הבירוקרטיה הישראלית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=408&msgid=88915258
ציפי זיו, אחות באגודה לסוכרת נעורים, תתארח בפורום סוכרת בין השעות 16:00-19:00 ותשיב על שאלות בנושא טיפול בסוכרת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=408&msgid=88916441
הערב, בשעה 20:00, איתן איצקוביץ יתארח בפורום מתופפים ויענה לשאלות גולשים. עוד פרטים על איתן איצקוביץ, ולשרשור השאלות, לחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=361&msgid=8899793
רוצים לזכות בהזמנה זוגית בלעדית להקרנת הפרק הראשון בעונה החדשה של "ראש גדול"? פרטים בקרוב

למעלה