טיפה קשור....

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
../images/Emo32.gif טיפה קשור....

תראו את הכתבה הזאת. (של נעמי קמפל) ולמי שאין כח הנה מה שכתוב שם: שמעון פרס סעד בסוף השבוע שעבר ליד שולחן אחד עם קאנצלר אוסטריה, ראש ממשלת ספרד וראש ממשלת טורקיה בארוחת ערב חגיגית בווילה דה אסטה ליד אגם קומו שבצפון איטליה, לרגל ועידה כלכלית שנערכה שם. דוגמנית-העל נעמי קמפבל, שהופיעה במקום, הבחינה בשמעון פרס ומיהרה לעברו. "אתה זוכר אותי? נפגשנו לפני שנתיים בוועידה הכלכלית בדבוס", היא פנתה אליו בשמחה. "איך אפשר לשכוח אותך", הגיב פרס המופתע, קם ומיהר ללחוץ את ידה."שמעתי שיש לך יום-הולדת בקרוב. מזל-טוב! אשמח לבוא", המשיכה הגברת והוסיפה: "האם אוכל להביא איתי את חברי בונו?" "בוודאי", השיבה יונה ברטל, היועצת הנאמנה של פרס, ומסרה לה הזמנה עבורה ועבור בונו, הסולן של להקת יו-2. בכך מצטרפים השניים לרשימת האח"מים שיגיעו למסיבת יום ההולדת ה-80 של פרס, שתתקיים ב-21 בחודש בהיכל התרבות בתל אביב. (יהודית יחזקאלי) ואני אומרת - אם בונו יבוא שאולי יביא את הקורס? הרי הוא חבר ממש טוב של אנדי....

p i n g o

New member
הלוואי ../images/Emo99.gif

אני יותר מופתע מזה שנעי קמפבל זוכרת את פרס

AndreaCorr ©

New member
אין סיכוי ../images/Emo128.gif

ראשית, הם לא קיבלו הזמנה
שנית, בגלל שאנחנו אוהבים את הקורס אז אנחנו שומעים על הקשר הטוב בין אנדראה לבונו. יכול להיות שלבונו יש קשרים הרבה יותר הדוקים עם אנשים אחרים. שלישית, אם כבר הוא יביא מישהי זה את אשתו. |הורסת מסיבות|

למעלה