טופיק

• פותח הנושא oso
  • פורסם בתאריך

oso

New member
מחפשת חבר/ה לאחותי בת ה-19

אחותי בת ה-19 נולדה עם פיגור קל מאוד. היא סיימה בי"ס רגיל ואפילו עשתה חלק מהבגרויות, אך לא גויסה לצבא - היא ילדותית לגילה ודי בודדה. במראה החיצוני היא נורמלית לגמרי. היא נערה שמחה ומקסימה והייתי מאוד שמחה למצוא לה חבר או חברה במצב דומה באיזור רחובות או המרכז.

no-a-m

New member
הזמנה למפגשי הורים

שלום לכם, אני מזמינה אתכם לעיין בלוחות ולקורא את המודעה בדבר מפגשי הורים, אשמח לתת פרטים נוספים. נעדרתי זמן מה מהפרום, בשל תקלה טכנית, אשמח להיות בקשר

horly1

New member
בגרות בלשון ללקויי למידה

זוהי קריאה להורים לתלמידים לקויי למידה, להצטרף למאבק נגד החלטת משרד החינוך לבטל השנה את המבחן הבית ספרי/מותאם בבגרות בלשון ללקויי למידה. נא להכנס לאתר ההצטרפות:http://the.linux-dude.net/fight

לסובלים מבעיות מנטל שאינן מחלת נפש

אל המתמודדים עם הפרעה מנטלית שאינה פוגעת בתפיסה המאוזנת של המציאות ישנם הפרעות רבות שמקורם מנטלי (כוונתי להפרעות נוירולוגיות, נוירוטיות, עצביות, מוחיות, קוגניטיביות, התנהגותיות ועוד) שלמרות שהן קשות להתמודדות, גורמות סבל רב וכו´, בכל זאת הם אינן פוגעות בקשר ובתפיסה המאוזנת והבהירה של הלוקה בהן עם המציאות האובייקטיבית. אנא קראו את הקובץ המצורף המיועד עבורכם. אשמח לקבל את תגובותיכם. בתודה

אשלונית

New member
תקראו מאמר די חשוב

במיוחד להורים שמונעים מילדיהם לפעמים שעות מרובות מול הטלויזיה מהרפרוף שלי בקריאה, מסתבר שהיא לא מטמטמת את המוח כפי שהיה נהוג לומר. אלא ההפך אבל לא יודעת מה ההפך כי אני לא סבלנית בקריאה וקופצת לי בין השורות אומנם זה מעניין לדעת. מקווה שהקישור יצליח אש. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=187588

27ליאור

New member
הספריה לעיורים

שלום, אבקש סיוע כל אינפורמציה על הספריה, כתובת, טלפון, כמות הספרים, ההשאלה, אם יש למשהו נסיון והתנסות כמנוי בספריה הזאת... תודה מראש ליאור

saga

New member
כדאי לקרא (תגובה למורה זיו)

לזיו (המורה) אני בחור בן 26 לומד במסגרת לימודי הנדסאי ואובחנתי כסובל ממחלת adhd כבר בגיל צעיר סבלתי גם מתיקים בגיל צעיר וסובל מהם עד היום למרות שהיום הדבר כמעת ולא מורגש. בשל כל השגיאות שהיתי עושה המורים תמיד היו צוחקים עלי ומתייחסים עלי שונה ומהר מאוד הבנתי שלימודים זה לא בשבילי בכלל בכיתה ג אחרי שקיבלתי את התיקים והחברה התייחסה עלי שונה בעקבות זה מהר מאוד הבנתי שגם מבחינה חברתית אין לי מה לחפש בבית הספר. מהר מאוד הייתי מתחיל לעשות טרור כל בוקר בשביל לא ללכת לבית ספר. וכל זאת מכיוון שהמורים שהיו לי לא היו מוכנים אפילו לנסות ולהתמודד איתי ואם השגיאות שלי והרגשתי מיותר. מהר מאוד עלה הראיון שישלחו אותי לכיתה טיפולית והורי לא הסכימו. 12 שנות לימוד גמרתי בקושי וכמובן שללא כל תעודת בגרות. השנים חלפו והומצא מכשיר הקרוי מעבד תמלילם שמסוגל גם לתקן את חלק משגיאות הכתיב שלי התיקים כמעט ונעלמו והנה לפתע אני מוצא את עצמי מאוד מתעניין בתחומים רבים ומתכנת בתור תחביב. אם הזמן החלטתי ללכת למכינה להשלים את הבגרויות שלי והפלא ופלא את כולם סיימתי בהצטיינות (את חלקם עשיתי בע"פ יש לי אישור של ניצן) ואת כל העבודות במכללה שבה למדתי הגשתי מודפסות (איך לא) כמו שאתה מבין גם מסמך זה הוקלד במעבד תמלילים. כיום אני לומד מחשבים ואני בין המצטיינים בכתתי אני עדיין סובל מהפרעות קשב וריכוז דבר המקשה עלי, אבל בכל זאת מצליח יפה . אני לא מטופל ברטלין למרות ששקלתי לבקש להתחיל מספר פעמים(אני קצת חושש מהתרופה). הבקשה שלי עליך ואל כל המורים שחושבים שתלמיד שיש לו בעיות הוא מפגר (זכיתי לכינוי זה פעמים רבות בחיי). לנסות ולהבין שאם תתייחסו ככה לילדים הם יגדלו אם הרגשה שהם מפגרים וגם יתחילו לנהג כך. תנו לכל ילד (אדם) את ההזדמנות להתבטא גם אם יש לו כושי מסוים להתבטא בדרכים מסוימות ואני בתוך שתגלו ברוב המקרים שמדובר באדם חכם ורגיש.

זהבה נ

New member
היי ליאור, הספריה לעוורים נמצאת

בעיר נתניה, במודיען 144 אפשר לקבל את המספר של הספריה עד כמה שידוע לי הספריה עוזרת לא רק לעורים אלה לכל מי שזקוק לחומר בצורה של קלטת טייפ, הם גם מוכנים לספק כל חומר שאתה נדרש לו בטייפ אפילו אם הוא לא בנמצא אצלם, אם מודיעים מספיק זמן מראש הם מכינים זאת (תלוי בעומס) כל ספר לימוד שצריך ואפשר להקליט בטייפ הם הכתובת. הם בלעדיים בנושא (עד כמה שידוע לי) לתלמידים שזקוקים לעזרה הזו הם ביקשו (בעבר) איבחון והמלצות שהתלמיד צריך או יכול להעזר בחומרים מוקלטים. בהצלחה ותחזור לכאן לעדכןם את כולם. זהבה- פורום זכויות הורים

נירה ש

New member
יישר כח סגה

תמשיך כך הלאה, ואל תשבר, ואל תתיאש, מי שמשקיע בסוף מגיע. ושוב בחיי כל הכבוד, חיממת לי את הלב

אפרת

אני לא מבין מה זה חשוב באיזה ניק אני נכנס. טוב, אז יש לי לפחות מיליון ניקים ואני מחליף אותם לפי המצב רוח, זה משנה משהו? חשוב המסר, לא פרט טכני כמו ניק, שכולם יודעים שאפשר להחליף על ימין ועל שמאל. פורים שמח!

אז יש לי חדשות בשבילך!

לא אני ולא משתפי הפורום אמורים לנחש, שמדובר באותו אדם, במיוחד לאור העבודה שהמכתב שהעלית לא חתום שמית אלא רק תחת הכינוי "היוזם". כמנהלת הפורום יש לי את הזכות המלאה לתהות על קנקנו של כל מי שמפרסם פה מתו אינטרס אישי, לידיעתך- תפוז הורה למנהלים שאין לפרסם על גבי הפורומים אלא בלוחות הפורום בלבד, אני ודליה נתנו לך לפרסם על גבי הפורום מתוך עניין במטרתך, אך עם זאת, אני לא חושבת שזה מקנה לך את הזכות להתבטא בצורה שהתבטאת או להציף את הפורום בהודעות חוזרות. אפרת

horly1

New member
בגרות בלשון ללקויי למידה - עדכון

רשמנו הישג ראשוני. אגף הבחינות פירסם הודעה (סימוכין 95407912) לפיה המבחן המותאם יוחזר במועד הקיץ. כעת נדרש פירסום מהיר על מבנה המבחן ועל החכנים שיכללו בו על מנת לאפשר לתלמידים להערך לקראתו בזמן.

למעלה