טוב.

danielle22

New member
תגידוו

מישוו יודע כמה זמן הוא יופיע ברוק עצמאותת ובכל מה שהוא ישתתף בו ביום העצמאות ?

danielle22

New member
שבת שלוםם לכולםם

אני מקווה שזה מספיק קשור בשבילכם... ואל תדאגו אני יחליף את החתימה רק אלל תהרגו אותי..
וזה יפני אוו סיני אני תמיד מתבלבל וזה חשוב לי אחרת לא הייתי שואלל ...

האגוש

New member
תגידיייייייי

לשרשר זה קשה?
כאילו, יש שרשור נעוץ ממש פה למעלה, לא קשה ללחוץ על "הוספת תגובה", במקום "הודעה חדשה"..נכון? :]

חח מה נסגר איתך

בשביל זה לא עושים שרשור חדש... /: אבל בכל זאת, שבת שלום גם לך
ולמה את מחכה? חח תחליפי כבר את החתימה הזאת היא עושה לי בעיות פה חח..

danielle22

New member
בא לך להסביר לי משוו

מה זאת אומרת שרשור??????????????? עזרה אני לא מבינה פה כלוםם חחחחח

o r a n o o s h

New member
תקשיבי

בעולם שלך כנסי ל- עדכן עולם שלי ואז בצד יש לך פרטים אישיים, עוד על עצמי, יצירת קשר וכל אלה, כנסי ל- עוד על עצמי ושם יש לך עוד על עצמי, ציטוט נבחר וחתימה, תכתבי את החתימה שאת רוצה ותשמרי. בהצלחה

חמודה ../images/Emo13.gif,

אני לא חושבת שהבנת מה זה אומר "מספיק קשור". תקשיבי, מאוד חשוב לנו לשמור על הסדר בפורום, ולכן אנחנו מקפידים על עניין השרשורים למקומות הנכונים, נצל"שים,
ועוד. הודעות שלא עוסקות בעברי לידר [כמו זאת שכאן, או כמו ששאלת מי מירושלים] - לא אמורות לתפוס מקום של שרשור חדש. את מוזמנת לנצל"ש [ניצול שרשור] להודעות של 'תפוז אנשים מודיע' או לשרשור
, שהוא שרשור מיוחד להודעות מסוג כזה. צירפתי לך את 'אמנות השרשור', למקרה שאת לא יודעת איך משרשרים נכון.
בנוגע לחתימה שלך, היא באמת מציקה - איך משנים אותה? תלחצי על הכינוי שלך, תכנסי ל'עולם שלך', ולמעלה בצד שמאל יש אפשרות לשנות/לעדכן את הפרטים שלך, שם חפשי אופציה לשנות את החתימה. אם יש לך עוד שאלות, אל תהססי לפנות אליי,
אורעד. שסיימה להיות ממלכתית.

danielle22

New member
דבר ראשוןן

אני בתתתתתתתתתתת ואתם לא חייבים להתנפל עליי

למעלה