טוב!

Aline In Chains

New member
חח תודה:)

האיפור באמת מזעזע. הא, והגופיה היא של הסטייליסטית והיא מידה ענקית. עוד תפסו לי את זה מאחורה XD

gurke

New member
../images/Emo10.gif

איפה אלין?
הוא עשה גם תמונות שלך בלי איפור?

Aline In Chains

New member
הם הרגו את אלין בתמונות האלה חחחחח

וכן בטח, יש גם בלי איפור ובלי פן...אני מתה לקבל כבר;[

תמיר1991

New member
מזהים אותך, אבל לוקח זמן../images/Emo2.gif

את גם הרבה יותר כוסית מבתמונה הזו.

אעאעעאע../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

אנשים אטומיםםם!!@@#$$%^ אני בחיים לא אתן לך להרוס לנו תפורימון בגלל ש*לדעתך* 4 גלילי אלבד כחול מספיקים!! חוצפןןן!!! מי אתה חושב שאתה?!?! ~הייתי צכה לפרוק, אתם לא חייבים להתייחס, הלכתי לישון, ביי~

../images/Emo82.gif../images/Emo26.gif../images/Emo73.gif../images/Emo26.gif|../images/Emo64.gif../images/Emo168.gif../images/Emo211.gif

יש כאן במקרה אחד מהאנשים המאורגנים האלה שיש להם קובץ במחשב של רשימת ציוד לטיולים בשביל לא לשבור את הראש כל פעם שמארגנים תיק? אולי תנדבו לי? :( יש לי בערך, אבל אני יודעת ששכחתי דברים ואני לא יודעת מה בגדים מכנסיים וחצאית (אחד מכל אחד בשביל כל הטיול) 3 חולצות בגד ים משהו שלא אכפת לי להתקלח איתו משהו לישון איתו (מכנסיים+סווטשירט) בגדים להופעהההה גרביים וכו' לאדעת איך לקרוא לזה, כלי רחצה? שמפו סבון פנים קרם לחות משחה לנקות את העגיל הנאחס הזה עדשות (קופסה+תמיסה) מברשת+משחת שיניים כדורים לדחות מחזור> חשוב חשוב חשוב דברים למקרה שהכדורים לא יעבדו ויהיה מחזור
הדברים שכתובים בדף מבי"ס האישור הורים המעפן הזה, מזה מקפידים עליו פה מים כובע קרם הגנה> חשוב חשוב חשוב שק"ש דברים יקרים? פלאפון מטען לפלאפון אוזניות+אמפי מצלמה ארנק יש למישהו משהו להוסיף?

אה לי בעצם יש להוסיף../images/Emo62.gif

נייר טואלט מסטיקים שקיות- תמיד צריך! מראה- חיוני!!! עכשיו, יש למישהו משהו להוסיף?

מממ....

זה לא הכי חשוב אבל אני תמיד לוקחת איתי בתיק מגבונים... למקרה ש... ומברשת לשיער. תמיד תמיד יש איתי.

מה, איפה רשמתי 3 חצאיות

רשמתי חצאית אחת לכל הטיול, ו3 חולצות וכן הוספתי כפכפים כבר קודם P: חה כאילו יש איפה להחליף בגדים, וגם זה נחמד להישאר עם הרטובים זה מרענן כזה

R o n 2 5 6

New member
I told you so../images/Emo3.gif

אורי,פעם הבאה שאתה הולך לשים ווינר אני בא איתך :$

למעלה