דרבי יגמר 1-1. אני מוכן לחתום על זה.
A Aline In Chains New member 10/3/08 #6 ../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifשאלה. כל מי שראה אותי במציאות~ נכון שאני לא דומה לעצמי בתמונה הזו? זה ממש חשוב, אני צריכה את זה למשהו. ~ צילום:מאיר ברקוביץ'.
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifשאלה. כל מי שראה אותי במציאות~ נכון שאני לא דומה לעצמי בתמונה הזו? זה ממש חשוב, אני צריכה את זה למשהו. ~ צילום:מאיר ברקוביץ'.
P P i x i e s New member 10/3/08 #17 לא פנים של גבר, פשוט לא יודעת, כשאני מסתכלת על התמונה קשה לעכל אותה כזה... too much is going on לא יודעת נראה לי שאני עייפה ומבולבלת P:
לא פנים של גבר, פשוט לא יודעת, כשאני מסתכלת על התמונה קשה לעכל אותה כזה... too much is going on לא יודעת נראה לי שאני עייפה ומבולבלת P:
N NoFaRi1 New member 10/3/08 #25 ממש ממש לא אני חושבת שזה פשוט האיפור עם הפן והכל האיפור ממש מתאים לך, אני חושבת שהיו צריכים להשאיר לך את השיער הטבעי או לפחות לא להגיד לך למתוח אותו או שאולי זה רק התמונה הזאת חח היא קצת מבלבלת
ממש ממש לא אני חושבת שזה פשוט האיפור עם הפן והכל האיפור ממש מתאים לך, אני חושבת שהיו צריכים להשאיר לך את השיער הטבעי או לפחות לא להגיד לך למתוח אותו או שאולי זה רק התמונה הזאת חח היא קצת מבלבלת
A Aline In Chains New member 12/3/08 #43 חחח זה הקטע שהם הדביקו לי תשיער למוח. וככה זה היה צריך להיות;[ ואת התנועה הזו הסטייליסטית אמרה לי לעשות.. XD
חחח זה הקטע שהם הדביקו לי תשיער למוח. וככה זה היה צריך להיות;[ ואת התנועה הזו הסטייליסטית אמרה לי לעשות.. XD
A Aline In Chains New member 10/3/08 #11 נכון שזה מפחיד בצורה מזעזעת? אני מקווה שהתמונות בלי איפור יהיו נורמליות XD
D dcohn New member 10/3/08 #15 ממש לא מפחיד, ולא מזעזע... סתם לא הכי דומה לך, יפה לך יותר בלי איפור....
R RoRiL New member 10/3/08 #26 וואי הזוי! ממש יפה לך עיפרון! לא דומה לעצמך, וואי.. אבל רואים שזו את אחרי דקה
O oOdust in the windOo New member 10/3/08 #37 אה ולשאלה שלך, כשאת אומרת אז בטח שיודעים שזו את. אבל אם סתם הייתי רואה את התמונה על פוסטר בתחנת אוטובוס/עיתון לא הייתי מקשרת..
אה ולשאלה שלך, כשאת אומרת אז בטח שיודעים שזו את. אבל אם סתם הייתי רואה את התמונה על פוסטר בתחנת אוטובוס/עיתון לא הייתי מקשרת..