טוב

דנטל

New member
כי נשארו רק 3 ימים

ואני לא בטבלה ולא נעים לי לנג'ס לאנשים (וגם לא עזרה לנעימות שלי השאלה למה אני מכניסה את הקישור להודעות לא קשורות) וזה להטריח אנשים ולהספים אותם ונמאס לי. הייתי צריכה להכנס לתחרות בשבוע הראשון שלה ואז בטוח הייתי מנצחת, אבל בהתחלה התחרות לא ענינה אותי, אז התמהמהתי ועכשיו זה סתם נהיה מעיק.

../images/Emo203.gifאבל ככה זה תחרויות כאלה,

מנגס'ים לאנשים בשרשורי אוף ובמסנג'ר וכו. ותמר שאלה אותך משהו שגם אני חשבתי בראש... פשוט הוספת את הקישור לכל מקום אפשרי גם כשזה כבר לא התאים... זה הכל, היא לא התכוונה ליצור אי נעימות, רק להגיד שיש מקומות שזה יותר מתאים לצרף את הקישור, ויש כאלה שפחות.

דנטל

New member
בולשיט!

אם אני צריכה לנג'ס ולקדם, אז כל מקום הוא ראוי מספיק בשביל שאדחוף את הקישור, אבל באמת שלא צריך טובות ממי שלא מעונין לעשות טובה.

../images/Emo203.gifטוב, את לא מסוגלת להקשיב למישהו

שהוא לא עם אותן דעות משלך, אז חבל לי על הוויכוח. ונכון, אני באמת לא מעונינת לעשות לך טובה. ואני מניחה שגם תמר ועוד הרבה...

fireyes

New member
עמוקים מן הים הסודות שאינם מובנים לי

"דברים שרציתי לומר",שיר פשוט יפה..

MushrooMush

New member
קניתי מדבקות של בוב ספוגXD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה... איזה גאוני זה!!!>< איזה יפה...XDDDDDD חחחחח הייתי חייבת להוציא>< חחחחחחחחחח שיגעתי לכולם תכשל XD

../images/Emo191.gifמרכז הטרולים../images/Emo191.gif

"בום בום, 'הוא מת?' 'נראה לי שכן' 'אז יש ארוחת צרהריים!?!!' כן בוא נילך ל.. מרכז הטרולים
"ונגיד להם שיש אוכל :]"
אנחנו טרולים ואנחנו גאים בזה
לשילטון וכולם מוזמנים
http://www.tapuz.co.il/Communa/addMsgCommuna.asp?Communaid=26685

למעלה