טוב

P i x i e s

New member
Dark Angel Rinat, עזרתך הדחופה ../images/Emo3.gif

בגלל שאת הולכת לסילבר מדי פעם (כיף לך
), אני צריכה את העזרה שלך! אני עושה ביום שישי מסיבה לסניף שלי בשביל להכניס להם מוטיבציה להמשיך לפעול, אז אני צריכה מוזיקה ממש ממש טובה, שהמסיבה לא תהיה צולעת.. אז תוכלי לתת לי שמות של שירים טובים ששמעת בסילבר? תודה

חחח איזה כבוד..../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אממ שמות של שירים?. אממ.. לא יודעת ת'שמות.. אני יכולה להגיד לך של עופר ניסים וזה.. ואני מכירה כמה שממש מבינים במוזיקת מועדונים כזה.. אם את רוצה.. כמה שירים את רוצה?. או סתם לזרוק לך כמה טובים?...

אם את בקטע של להיטים

פשוט תקחי את כל שירי הראפ/ היפ הופ שיוצאים כל דקה [איטס גוינג דאון, איי נואו יו סי איט/ גט לואו' לטס גו/ הסולטין/ פוש איט/ וואק איט אוט וכו'

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif תודה ../images/Emo3.gif

המחשבון של הM&M (הצהוב) עוזר לי להתגבר

הגב הרוס.:(

[אם את צריכה עזרה בשירים, אני יכולה לעזור לך קצת.. שלחי מסר עם מסנ'.
]

גיליתי לפני כמה זמן שיכול להיות

שמביאים לנו לפורים כל מיני דברים מ"השור הזועם" (נו, כל מיני אטרקציות מאגניבות כאלה, כולל השור הזה שעולים עליו ואז עפים ממנו אם לא מצליחים להחזיק...חח) כי ראיתי את הרכזת החברתית (זאתי שאחראית על כל הפעילויות האלה) מדברת עם מישהו וראיתי אותו נכנס לרכב שכתוב עליו "השור הזועם"....אז...חחח תמיד אמרו לי שבתיכון הפעילויות שעושים לפורים ממש נחמדות, בניגוד לפעילויות בחטיבה (מי אמר דיג'יי עלובבב ביותר עם מופע עלובבב עוד יותר באולם ספורט?!) בקיצור, לא מפתחים ציפיות, אבל בכל זאת

noname202

New member
אח, נוסטלגיה

בכיתה ז' הביאו לנו הפתעה לפנים לחטיבה, היה אמור להיות יום פיג'מות, הגענו - וכל הבי"ס היה פשוט לונה פארק ענקי! פול טרמפולינות מיוחדות כאלה, פופקורן ושערות סבתא חופשי..היה פשוט שולט D: [והחלק הכי נחמד זה ששתי החטיבות אצלנו צמודות, ולהם לא עשו את זה D: אשכרה גידרו אותם מסביב, זה היה דפוק טילונים D:]

../images/Emo32.gif חופש

אתמול היה ממש ממש כיף, ונהגתי מלא וקניתי מלא והייתי אצל חברות מלא אבל היום.. מממ אינלי משוג מה לעשות [זהז'ווה]

למעלה