), אני צריכה את העזרה שלך! אני עושה ביום שישי מסיבה לסניף שלי בשביל להכניס להם מוטיבציה להמשיך לפעול, אז אני צריכה מוזיקה ממש ממש טובה, שהמסיבה לא תהיה צולעת.. אז תוכלי לתת לי שמות של שירים טובים ששמעת בסילבר? תודה
אממ שמות של שירים?. אממ.. לא יודעת ת'שמות.. אני יכולה להגיד לך של עופר ניסים וזה.. ואני מכירה כמה שממש מבינים במוזיקת מועדונים כזה.. אם את רוצה.. כמה שירים את רוצה?. או סתם לזרוק לך כמה טובים?...
שמביאים לנו לפורים כל מיני דברים מ"השור הזועם" (נו, כל מיני אטרקציות מאגניבות כאלה, כולל השור הזה שעולים עליו ואז עפים ממנו אם לא מצליחים להחזיק...חח) כי ראיתי את הרכזת החברתית (זאתי שאחראית על כל הפעילויות האלה) מדברת עם מישהו וראיתי אותו נכנס לרכב שכתוב עליו "השור הזועם"....אז...חחח תמיד אמרו לי שבתיכון הפעילויות שעושים לפורים ממש נחמדות, בניגוד לפעילויות בחטיבה (מי אמר דיג'יי עלובבב ביותר עם מופע עלובבב עוד יותר באולם ספורט?!) בקיצור, לא מפתחים ציפיות, אבל בכל זאת
בכיתה ז' הביאו לנו הפתעה לפנים לחטיבה, היה אמור להיות יום פיג'מות, הגענו - וכל הבי"ס היה פשוט לונה פארק ענקי! פול טרמפולינות מיוחדות כאלה, פופקורן ושערות סבתא חופשי..היה פשוט שולט D: [והחלק הכי נחמד זה ששתי החטיבות אצלנו צמודות, ולהם לא עשו את זה D: אשכרה גידרו אותם מסביב, זה היה דפוק טילונים D:]