טוב - הכל טוב

../images/Emo32.gif../images/Emo35.gif אולי. אבל כמה נחמד.

ספרה של ויסלבה שימברובסקה קריאת רשות. בספר ביקורות על סוגיםשונים של טקסטים -ספרי טבע , ביוגרפיות מדריכים למינהם ו... לוח שנה. לוח השנה לשנת 1973,הוצא תספר ודעת, ורשה 1972, (עמ' 55-54)אותו היא משוה לספר עב כרס,רב מכר המופיע בתפוצה של שלושה מיליון ושלוש מאות אלף עותקים, ומחייב את המו"לים לדיוק מירבי. הוא הספר היחיד המתוכנן להיות בן חלוף,ובצניעותו הרבה הוא אפילו לא חולם שיקראו בו ברצינות... מומלץ! הספר קריא תרשות לא לוח השנה...

בתיה4

New member
קצץ עסוקה בזמן האחרון אז לא פעילה

בפורום, לצערי. נרשמתי ליום הראשון של הסמינר השנתי כך שאהיה בהרצאה של קיפי הסגול לשמחתי. עוד מישהו בא? וכיוון שהעיריה החליטה לצאת לציבור ב-1 בפברואר אז אתם יכולים להיות הראשונים לראות במה אני עסוקה. בבנית תוכנה לספריה. דעות תתקבלנה בשמחה. http://libraries.israel.net

Sapientia

New member
כנ"ל../images/Emo4.gif

סוף סמסטר השבוע, אז יש כמה מטלות אחרונות והתארגנות לעבודות בית שונות. חוץ מזה אני ממש חולה

Sapientia

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

הבראתי ממש שלשום, ועדיין נשארו לי מעט שיעול וקצת כאב גרון נלווה. מקווה שזה נבלם לחלוטין
היום חזרתי לפרקטיקום ולעבודה

Sapientia

New member
../images/Emo32.gif טוב - הכל טוב../images/Emo88.gif

כל מה שבא לכם- לכאן

חייםלוי

Member
מנהל
אני עוד מחכה לאישור מהספריה

על השתתפות בכינוס. מנהלת הספריה לא בארץ אז מחכים בסבלנות. ההרצאה של קיפי צמודה להרצאה של האחראית על המיחשוב אצלנו אורלי סימון.

perhay

New member
אני אהיה בכנס ביום הראשון

גלשתי קצת באתר הספרייה שלך, ונראה לי מאד מכובד וידידותי. כל הכבוד על עשייתך בנידון.

perhay

New member
יש לשער שנסתובב עם מדבקות על הדש

ונוכל להכיר כך את חברי פורום מידענות וספרנות ב"תפוז", או שאולי באמת נכין מדבקות עם שם הפורום. מה דעתכם?

חייםלוי

Member
מנהל
שלומית מנהלת הספריות היא

בת דודה שלי. אמנם אני גר בגבעתיים אבל מזמן לא הייתי בספריה העירונית. יופי של אתר בנית

חייםלוי

Member
מנהל
ניסיתי לחפש קצת בקטלוג

כשאני מחפש שם מחבר מדוייק מרשימה לא קיבלתי תשובה. לעומת זאת כשחיפשתי חיפוש חופשי קיבלתי את כל הספרים של אותו מחבר

בתיה4

New member
חיפוש לפי רשימה

עם הקלדת האותיות הראשונות אמורה לעלות רשימה אלפבתיתית שך שמות מחברים ואז מקלידים על השם המבוקש. לא עלתה רשימה כזאת?

חייםלוי

Member
מנהל
את הבדיקה ערכתי בפיירפוקס

ושם לא עלתה רשימה - לא במחברים ולא בכותרים (תהליך זהה) ניסיתי ב ie tab וגם לא עלתה רשימה. רק כשחיפשתי באקפסלורר קיבלתי אותה. פיירפוקס הוא דפדפן ברירת המחדל אצלי.

למעלה