|
חתונות

AYELET1

New member
|../images/Emo32.gif חתונות

כתבה משעשעת מאד. אולי בגלל שאני מספיק רחוקה מהחתונה שלי עצמי, ומרגישה שעוד כמה שנים לפחות לפני לפני שצאצאי יתחתנו. וכמה אנקדוטות ביזאריות (או משעשעות, תלוי בנקודת המבט
) מאירועים משפחתיים: בחתונה של בת דודה דרגה שלישית בערך (או 2 וחצי- מסובך במקצת...), ישבתי ליד השולחן עם דודה זקנה (גם איזו דרגה בלתי מזוהה) . רק שתבינו, לי עצמי כבר היו 3 ילדים אז. הדודה היתה כולה התפעלות (ממני
) - איזו חמודה... זוכרת איך עשית פיפי עלי?..(לא זכרתי...) בארוע קטן אחר, שנחגג במסעדה, אחת הדודות התחילה לשיר בקולי קולות. המסעדה לא נסגרה לכבודינו (לא היינו רבים), והיו סועדים זרים לחלוטין, בשולחנות אחרים. הביטו עלינו כמו על כאלו, שרק אתמול ירדו מהעצים... ובחתונה שלי עצמי, המכונית שלנו חנתה במקום אסור ו... נגררה למגרש באבא כביר... חוויה כבירה לכולם. גם לשומר במגרש, שלא היה רגיל לצפות בכלה אוטנטית מגיעה על שמלתה, הינומתה ובעלה הטרי למגרש.... מוזמנים לסר חוויות.

bimbo.

New member
אכן כתבה מאוד משעשעת ובחתונתי...

לפני החתונה הבית שלנו היה מלא אורחים: דודות, חברות וכד´. כל החבורה נסעה לה לאולם, ואילו חברתי הטובה ביותר היתה אמורה להביא אותי לשם אחרי כולם. ומכיוון שהיא ישבה וסידרה ציפורניים, והרצפה היתה זקוקה לטיפול, פשטתי את שמלת הכלה וכל התכשיטים ואביזרים נלווים, והתנדבתי לשטוף רצפות. כמובן הגענו מאוחר, אבל הרב התעלה על כולנה: עוד היינו צריכים לחכות לו שעה.

גליה13

New member
ובחתונה שלי האורחים

(כן ברור שלא של הצד שלי) הצטיידו בהרבה סנדויצ´ים לדרך- (שלוש שעות נביעה אולי יהיו רעבים וליתר בטחון לקחו גם את כל המגשים עליהם היה מונח האוכל- וגם את העוגות (על מגשיהן) וחמי רץ אחריהם והתחנן שיחזירו.. (הם לא)....

AYELET1

New member
ככה...

בימבו, אם תרצי רגע של נוסטלגיה, את מוזמנת לביתי לנקות קצת
גליה, האורחים מקוריים. בד"כ נהוג לסחוב את הפרחים

bimbo.

New member
איילת יקרה, אני חיה את ../images/Emo8.gif

הנוסטלגיה מדי יום, ויותר מרגע אחד...

דליה.ד

New member
התחתנתי בקיבוץ

עם עוד זוג, אני לא זוכרת הרבה...בלק אאוט
, רק זוכרת שבערך בחצות העפתי מעלי את השמלה,מקלחת מהירה ושמתי גופיה ומכנס קצר, ישבנו על המדרגות בעלי הטרי ואני ומתנו מרעב אז הביאו לנו מה שנשאר: חלה וסלט חצילים....טרפנו. ואז לא היה נהוג להביא כסף לקיבוצניקים, קיבלתי המון מגשים וסרוויסים לקפה שחילקתי חזרה בכל מיני חתונות. שרק אני אסבול???

למעלה