|../images/Emo32.gif חתונות
כתבה משעשעת מאד. אולי בגלל שאני מספיק רחוקה מהחתונה שלי עצמי, ומרגישה שעוד כמה שנים לפחות לפני לפני שצאצאי יתחתנו. וכמה אנקדוטות ביזאריות (או משעשעות, תלוי בנקודת המבט
) מאירועים משפחתיים: בחתונה של בת דודה דרגה שלישית בערך (או 2 וחצי- מסובך במקצת...), ישבתי ליד השולחן עם דודה זקנה (גם איזו דרגה בלתי מזוהה) . רק שתבינו, לי עצמי כבר היו 3 ילדים אז. הדודה היתה כולה התפעלות (ממני
) - איזו חמודה... זוכרת איך עשית פיפי עלי?..(לא זכרתי...) בארוע קטן אחר, שנחגג במסעדה, אחת הדודות התחילה לשיר בקולי קולות. המסעדה לא נסגרה לכבודינו (לא היינו רבים), והיו סועדים זרים לחלוטין, בשולחנות אחרים. הביטו עלינו כמו על כאלו, שרק אתמול ירדו מהעצים... ובחתונה שלי עצמי, המכונית שלנו חנתה במקום אסור ו... נגררה למגרש באבא כביר... חוויה כבירה לכולם. גם לשומר במגרש, שלא היה רגיל לצפות בכלה אוטנטית מגיעה על שמלתה, הינומתה ובעלה הטרי למגרש.... מוזמנים לסר חוויות.
כתבה משעשעת מאד. אולי בגלל שאני מספיק רחוקה מהחתונה שלי עצמי, ומרגישה שעוד כמה שנים לפחות לפני לפני שצאצאי יתחתנו. וכמה אנקדוטות ביזאריות (או משעשעות, תלוי בנקודת המבט