חצי

kobi 23

New member
../images/Emo32.gifחצי

בחודש האחרון הייתי חייב לחזור לחיקה ה"חם" של ויסטה עקב בעיות חמורות שהXP עשה לי (כרטיס קול לא מזוהה ועוד). לא יודע ממה זה נבע ,אולי משהו שמיקרושיט השתילו לי. אני לא נמנה על אוהדי ויסטה ,ממש ממש ממש לא. אפילו שונא אותה. אבל... לאחר שימוש של חודש ולאחר עדכון הSP1 אני יכול להגיד שהשד לא נורא כ"כ והיא סה"כ עובדת יופי , אולי לא מהירה כמו הXP אבל בהחלט מהירות סבירה. יש קצת בעיות עם הורדות והעברת קבצים , זה לוקח מעט יותר זמן , אבל לא יותר מזה. הממשק AERO עובד יופי וכך גם פתיחת תוכניות שונות , סרטים וכו'. עושה רושם שדןןקא מיקרושיט עשו עבודה לא רעה עם הSP1 יש שתי בעיות עיקריות שעדיין אין פיתרון להם : 1)תפיסת נפח בהרד דיסק , המפלצת הזו תופסת פול מקום כרגע משהו כמו 30 ג'יגה על דיסק של 80. 2) זמן הסוללה שירד באופן משמעותי. נתוני המחשב שלי רשומים בחתימה , לכל מי שחושש מהויסטה

יאיר B

New member
אני די מסכים איתך.

נראה שעשו לה עוול רציני. אחרי התיקונים של SP1 (שגודל ההורדה שלה הוא כמו בערך XP), היא עובדת טוב יותר. הבעיה היא בחומרה ובעיקר בכמות הזיכרון. יש אנשים שעוד עובדים עם 512MB וזה לא ממש מתאים. אגב, ב-MS עשו ניסוי שנקרא "ניסוי מוהבי" (חפש בגוגל) שהראה שהכל פסיכולוגי בעיקרו. (ואת כל מה שלמעלה כתב אדם שמתשמש בלינוקס...).

שאלה..

מה שכתבת על "כרטיס קול לא מזוהה ועוד", יש מצב שזה נובע מהתקנת SP3 ל-XP? כי כשהתקנתי אותה (על מחשב נייח), הרגשתי שהכל קורס.. כרטיס קול לא מזוהה, מסך לא מזוהה, כ-ל-ו-ם לא מזוהה, אז הסרתי מהר מהר את ההתקנה, ואני עדיין מסרב להתקין את החבילה..

שאלה

מה שכתבת על "כרטיס קול לא מזוהה ועוד", יש מצב שזה נובע מהתקנת SP3 ל-XP? כי כשהתקנתי אותה (על מחשב נייח), הרגשתי שהכל קורס.. כרטיס קול לא מזוהה, מסך לא מזוהה, כ-ל-ו-ם לא מזוהה, אז הסרתי מהר מהר את ההתקנה, ואני עדיין מסרב להתקין את החבילה..

למעלה