חסר מנוחה

../images/Emo32.gif חסר מנוחה

לא נוח לי בכסא לא נוח לי לשבת לא לעמוד לא בא לי ללכת לא רוצה להזיע (טפו , זה פבואר זה?) בעבודה מתגעגע הבייתה בבית לעבודה רוצה לשקוע בעבודה אבל אין לי כוח מתעצבן על הבתן אבל לא בא לי על הערסים בחדר כושר רעב אבל אין לי תאבון מת לחזור לעשן אבל שונא את הריח , את הלכלוך את כתמי הניקוטין , את השיעול עייף מידי - אבל לא יכול לישון קורא ספרות טכנית - ומתעצבן כאילו אני קורא את החדשות (כסאמק וריטס - מי נתן לכם לכתוב קלאסטר מי ?) ביום חמישי רוצה שיגיע הערב ביום שבת רוצה את יום ראשון מה קרה לעכשיו שלי
לאן הוא הלך
מתי הוא יחזור
אולי אפרסם הודעת דרושים דרוש עכשיו - פניות מיידיות יענו בלבד רוצה עכשיו - עכשיו

../images/Emo207.gif אופוס מספר 5 לזוגיות הרוסה

מול הדלת שלנו יש זוג צעיר בלי ילדים זוג נחמד - כאלו שנראים מתאימים כל הקלישאות - "נראים טוב ביחד" הוא מבשל , היא תימניה (אז אין להם בעיה עם חריף ) זוג מתוק אפשר להגיד שהקליק ביננו היה מיידי ממתי שעברנו הספקנו להשאיל מהם כסאות כמעט כל פעם שאני אופה או מבשל משהו חדש הם מקבלים דגימה קיבלתי מהם פעם קראמבל תפוחים משגע וקרטון של חלב קוקוס היום - אחרי יום טוב - בעדיבות חברה טובה שלי מנמיביה ישבתי על הספה עם גלי וראינו את עונה 3 של חברים כשפתאום זה התחיל .... אופוס מספר 5 לזוגיות הרוסה התחיל בקטן ולאט .... והלך והתגבר דפיקות חלשות על דלת .... מנומסות בתחילה אבל סיזיפיות ... אחרי כמה דקות זה כבר נשמע כמו דפיקות של הגסטאפו או השטאזי רגע לפני ששקלתי אם לפנות למשטרה - נשמע קול נשי - עדין ושבור "תפתח את הדלת " אמר הקול "תפתח את הדלת אני יודעת שאתה שם " הדלת נפתחה בסוף - זה לקח עוד כמה רגעים והיא נכנסה נשמעו עוד צעקות מבפנים אבל זה נרגע אופוס מספר חמש לזוגיות הרוסה ... לא נגמר בסולנית שלקהל מודה או במנצח שמקנח בקידה הוא נגמר באקורד צורם ורם הוא נגמר בזיוף ת הוא תם ולא נשלם אופוס חמישי לסוף הזוגיות בא לי לאפות להם משהו מתוק נראה לי ששנהם שבעים ממרירות

מסדר הכושלים לעמי

שוב הגיע הזמן - ומחר נהיה שם כולנו כל הכושלים יהיה שם הסדרן הכושל שהסכים להכניס אותך לרשימה החמליסט הכושל שהסכים לתת לך את הנשק שלו המפקד הכושל להחליט להיכנס לביית - למראת שהיה חשוד החברים הכושלים שלא הסכילו לעצור אותך ואני - החובש הכושל מכל שלא השכיל להחזיר אותך הביתה נעמוד כולנו סביב השכונה ההולכת ו נבנת סביבך נשפיל מבט כשזהבה תסתכל עלינו ונספר שוב את הלילה ההוא שלפניו היינו תמימים ואחריו כבר לא נהיה עוד והגשם ירד על הפנים הנבוכות שלנו חיליק שוב יספור את מי שהגיע - ואת מי שלא אפי יסתכל עליו ויחייך אני שוב אחפש להתנחם בדבריו של שפיגל לשפיגל שוב לא יהיה מה להגיד רב צבאי משועמם ימלמל דברים - שיהיו בשבילי חסרי משמעות אני אחשוב עליך ואחבק את דנה חזק יותר היא תרטיב לי את החולצה - אבל בגשם מי ידע וככה נעמוד סביבך במסדר מסדר הכושלים אחר כך ניסע אליך הביתה לא יהיה לנו תיאבון אבל אנחנו נאכל כדי לעשות נחת לזהבה לבסוף ניפרד בהתנצלות אל תדאג עמי נתראה בקרוב מסדר הכושלים - הוא מסדר לכל החיים

מסדר הכושלים לעמי

שוב הגיע הזמן - ומחר נהיה שם כולנו כל הכושלים יהיה שם הסדרן הכושל שהסכים להכניס אותך לרשימה החמליסט הכושל שהסכים לתת לך את הנשק שלו המפקד הכושל להחליט להיכנס לביית - למראת שהיה חשוד החברים הכושלים שלא הסכילו לעצור אותך ואני - החובש הכושל מכל שלא השכיל להחזיר אותך הביתה נעמוד כולנו סביב השכונה ההולכת ו נבנת סביבך נשפיל מבט כשזהבה תסתכל עלינו ונספר שוב את הלילה ההוא שלפניו היינו תמימים ואחריו כבר לא נהיה עוד והגשם ירד על הפנים הנבוכות שלנו חיליק שוב יספור את מי שהגיע - ואת מי שלא אפי יסתכל עליו ויחייך אני שוב אחפש להתנחם בדבריו של שפיגל לשפיגל שוב לא יהיה מה להגיד רב צבאי משועמם ימלמל דברים - שיהיו בשבילי חסרי משמעות אני אחשוב עליך ואחבק את דנה חזק יותר היא תרטיב לי את החולצה - אבל בגשם מי ידע וככה נעמוד סביבך במסדר מסדר הכושלים אחר כך ניסע אליך הביתה לא יהיה לנו תיאבון אבל אנחנו נאכל כדי לעשות נחת לזהבה לבסוף ניפרד בהתנצלות אל תדאג עמי נתראה בקרוב מסדר הכושלים - הוא מסדר לכל החיים

למעלה