אחותי היום ואתמול לא הרגישה טוב , אימא שלי ואבא שלי גם לפני כמה ימים לא הרגישו טוב , וכמה ילדים מהכיתה שלי . \; אני מקווה שאני לא יידבק עכשיו . D; תרגישי טוב .
סליחה , ! סליחה אם העלבתי , צעקתי , כעסתי , ביאסתי , הסתלבתטי , הרבצתי , שתיתי וודקה ולא שיתפתי . סתם . וכד' ... , ובעיייקר , , סליחה אם שיפשפתי . D = זה לא היה בכוונה . או שכן .
אתן בטח תהיתן לעצמכן לאן נעלמתי לי , נכון ? בלי להודיע מה קרה מו מי , אז כן , זה לא שעזבתי , היו לי דברים לעשות כי קרה משהו רציני , אל תשאלו כי לא בא לי כ"כ לשתף אתכן - מצטערת . אבל עכשיו אני כאן , אולי לא תמיד אהיה כאן . אבל אני פה . סליחה אם פגעתי במישהי . דילב ומיכל ? מזל טוב יפות 3> זהו , צום מועיל שיהיה לכן . 3> אוהבת..
צום עוזר , D; וסליחה אם פגעתי בך או משהו בסיגנון . [; ואני מקווה שהכל יסתדר . את לא חייבת להיכנס לפה כל יום , העיקר לרשום פה מידי פעם . לילה טוב וגמר חתימה טובה .