חמוד לסופ"ש

מיוש94

New member
../images/Emo41.gifהודעה חשובה../images/Emo41.gif

אז ככה: הפורום ממש יבש כפי שכולם יודעים. ועד כמה שאני יודעת אנחנו ממש לא רוצים שיסגרו לנו את הפורום אז החלטתי לפתוח כל מיני שרשורים בפורום בכל מיני נושאים. יהיה שרשור שיקראו לו "תמונת השבוע"-אתם תעלו לשרשור הזה תמונה חמודה,יפה,שאתם אוהבים,שלכם,או סתם תמונה שמצאתם באינטרנט ואתם רוצים להראות. יהיה שרשור שיקראו לו "על המוקד"-פעם בשבוע נבחר חבר פורום ונשאל אותו שאלות כדי להכיר אותו יותר טוב.(אני יודעת שכולם פה חברים של כולם ואתם יודעים הרבה דברים אחד על השני אבל תמיד אפשר ללמוד עוד על אנשים) יהיה שרשור שיקראו לו "פינת הצומי"-מוציאים פה את כל העצבים,הדברים המבאסים ושופכים פה את הלב.(זה גם יכול להיות דברים טובים לא רק רעים) יהיה שרשור שיקראו לו "שאלונים"-בערך כל שבוע או אולי קצת יותר נפתח שאלון וכ-ו-ל-ם יענו עליו לא משנה כמה הוא ארוך חחחח. אם יש למישהו עוד רעיון איך להפעיל את הפורום אז תפתחו לזה שרשור. אני מקווה שתשתפו פעולה.

מומלץ!

נעמה פנחסוב[גריז, כוכב נולד] שרה ברייטמן הישראלית הוציאה אלבום בכורה שמשלב מוסיקה קלה עם נגיעות קלאסיות ואתניות! האלבום בחנויות!

אני שונאת את ישראאל בר אוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

לא סובלת אותו נכנסתי לדיכאוןן אבל כל הסקסיים זוכים מקום שניי.. שירי מיימון והראל סקעת וליב י וליבי וליבי וליבי והמכוערים מקום ראשון נינטט בעע הראל מויאל וישראל בר אוןן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

roey406

New member
|לגבי הכותרת-../images/Emo45.gif!!!!

לא עד כדי כך אבל לליבי היה מגיע הרבה יותר לזכות

roey406

New member
דרך אגב,כבר חיכיתי לתגובה שלך על זה שישראל

זכה חח

roey406

New member
חח הייתי רוצה לדעת מה הייתה התגובה שלך

כשצביקה הדר אמר שישראל זכה חח

בוא נגיד שהייתי ליד הפלזמה הגדוללה יושבת מחזי

מחזיקה אצבעות מתפללת חחחחח ואז הוא אמר את זה ירד לי החיוך והתחלתי לקלל את ישראל בר און בנדוד שלי אחותי צעקתי ונכנסתי לדיכאון DDDDDDDDDDD:

roey406

New member
חחחחחחח

לא נורא כל מי שזוכה מקום שני מצליח.. ממ"ב,סקעת וכ'ו

למעלה