חם בגריל!

LudaGirl

New member
תודה

כבר כל התסכול יצא בצהריים. והיה הרבה תאמיני... אבל אין מה לעשות כל הזין בצבא

Shiri from the block

Active member
זה עובר../images/Emo24.gif באמת. אחרי שמסתכלים על זה אחורה, רואים הכל מנקודת מבט שונה. תמיד יהיה משו רע אבל צריך להשתדל להפיק מזה רק את הטוב!

Shiri from the block

Active member
אוי תנ"ך מסכנה../images/Emo201.gif מעצבן אותי שמכריחים אנשים להמשיך ללמוד את התנ"ך גם בתיכון (את בתיכון כן? :X) כי זה ממש שטיפת מוח! זה לא בסדר. אם יש אנשים אתאיסטים (כמוני) שלא מעוניינים ללמוד על עד כמה אלוהים הוא כזה "אדיר" ו"גדול" ובלה בלה בלה? חוצפה. עד התיכון אני מבינה למה מלמדים, בכל זאת זה מדינה ישראל, ואנחנו כולנו יהודים (בערך) אבל מהתיכון הם גם צריכים לתת את החופש בחירה של כל אחד.. לדעתי. (סורי אם העלבתי מישי והאמונה שלה)

FireInsaid

New member
יאפ, אני בתיכון.

והקטע של האמונה לא מפריע לי, הקטע של כמות החומר לבגרות כן XD

LudaGirl

New member
צודקת

זה בדיוק מה שאני חשבתי לכן תנך גם הייתה הבגרות הכי נמוכה שלי.. 74

Shiri from the block

Active member
הלוואי וזה היה הבגרות הכי נמוכה שלי../images/Emo3.gif הייתי מזה גרועה בלימודים.. הציונים שלי מעפנים. אבל ממש מעפנים. אני לא מהאלה שמקבלים 99 ובוכים../images/Emo122.gif

LudaGirl

New member
אני גם לא

אבל דווקא הייתה לי בגרות סבבה לא נורא. העיקר הכל עכשיו בסדר

inbalinbal1

New member
אני לחלוטין אתאיסטית

אבל לא חושבת שמה שמלמדים בשיעורי תנ"כ זה כמה האל גדול לפחות לא בנתניה... ובתור אחת שמאוד אוהבת היסטוריה נורא נהניתי בשיעורים ומשם למדתי חוק מרפי אחד חשוב, הדבר היחידי שנלמד מההיסטוריה הוא שאף פעם לא למדו מההיסטוריה (כל ספר שופטים מתחיל בעם ישראל חטא ואז הנביאים ואז המלכים) והנה אנחנו 5768 מהפרדת התוהו ובוהו וכלום בעצם לא השתנה... צריך להסתכל על זה כקובץ סיפורים גדול, ואז זה מוריד מהעוקץ של זה...

Shiri from the block

Active member
אפילו כסיפור אני לא יכולה לסבול את זה זה יותר מידי מגוחך בשבילי. ולי הייתה מורה שעד כמה שנורא אהבתי אותה, אבל היא סיפרה כל כך בהתלהבות על אלוהים וכל זה, שזה היה פשוט מרגיז. ואז כשהיה את הצד של הביקורת, ההסבר הלא טבעי של כל העניין, היא הייתה מזלזלת ומדברת בטון לא בסדר כזה.

inbalinbal1

New member
אצלנו המורה הדגישה ת'מיניות בסיפורים

היה מצחיק ללמוד תנ"כ עם החרמנית הזו.. ובי"ב החליפו מורה לאחת דתייה הייתה מעצבנת (קול נוראי של מורה) אבל עדיין הסיפורים לא ניתנו כאילו אין עוד מלבדו... זה הכל תלוי במלמד לדעתי

FFTL

New member
אחלה פורים:]] ממש!

בצפר -> ת"א. בנזונה. :) התחדשתי בצעיף וכאפייה. סטייל אחוש.

Shiri from the block

Active member
אני רק רוצה לציין שלקום ב-6:12 בבוקר זה פשוט נורא../images/Emo7.gif נמאס לי כבר../images/Emo10.gif אני צריכה למצוא עבודה שעובדים בה רק בצהריים וערב |:

Shiri from the block

Active member
התשובה נמצאת בתוך השירשור הזה!!../images/Emo6.gif תחפשי בעצמך ותגלי../images/Emo3.gif

למעלה