חלקי

brunu

New member
../images/Emo32.gif חלקי

איזה זמרים זמרות אתם אוהבים חוץ משאקירה ואת מי יותר? אני לא אוהב מישהו מסוים חוץ משאקירה אני אוהב לשמוע מוזיקה יפה ולאחרונה שומע מוזיקה ישראלית בלבד ככה יוצא חח

לאה14

New member
תשובה../images/Emo70.gif

אני מתה על מריה קארי ואם לענות דוגרי אז אני אוהבת את מריה יותר משאקי ועוד דבר אחד מי שרושם שם של מפורסם שהוא אוהב שישים תמונה שלו

לאה14

New member
חח

אני מתה על הפורום בגלל האנשים המתוקים החמודים והחמימים שיש פה וגם אני אוהבת את שאקירה אבל לא כמו מריה

michalas

New member
לא נכון.. ../images/Emo9.gif

גם אני פה לא הרבה.. אבל אני משתדלת לקרוא תמיד.. החיים של י"א-ניקית לא קלים :\ (יש לי בגרות בראשון לפברואר...סעמק) ברונו- מוזיקה ישראלית זה טוףף
חוץ משאקירה אני שומעת היהודים ובלינק 182 בעיקר אבל גם עוד מלא... בעיקר רוק. ואני מעדיפה את היהודים ובלינק על שאקירה.. לא בהרבה, אבל מעדיפה. ובמקרה עכשיו אני שומעת שירים שלה.. אחרי הרבה זמן שזה לא קרה, איזה כייף זה

michalas

New member
אה, תמונה ../images/Emo26.gif

אין לי של בלינק, אז קבלו תיהודים... והתמונה הזאת לא הכי מעודכנת, אחד מההרכב שפה פרש, והצטרפו שניים חדשים. אני מעדיפה תהרכב הזה אז זה לא כ"כ משנה. בקיצור, הנה היהודים! חח...

אבי ביטר, היום בתפוז ../images/Emo43.gif

האיש והאגדה מגיע הערב ב-19:00 לענות לשאלותיכם Live בצ'ט של פורום מוזיקה מזרחית. תוכלו לראות ולשמוע אותו, וכמובן לשאול שאלות. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
השבוע ב"קופסא" אוונסנס שומרים על המקום הראשון והשני. דרגו והשפיעו על המצעד!

escaping

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gif פורום רובי וויליאמס../images/Emo70.gif

אנשים יקרים
אנחנו רוצים להזמין אתכם להצטרף לחוויה הענקית הידועה יותר בשמה- רובי וויליאמס, או בעיקרון, לפורום האוהב שלו כאן בתפוז
בפורום נפתח לאחרונה מבצע "כרטיס ברכה 2004" לכבוד יום ההולדת של רובי
מעוניינים לדעת מה זה?
אז אם אתם מעריצים אותו, אוהבים אותו,אוהבים שיר אחד שלו, יש לכם אלבום שלו,או שיש לכם משהו לספר לנו אליו, בואו בקרו
אתם מוזמנים להכנס לפרטים נוספים לפורום כולם יתקבלו בזרועות פתוחות! אז יאללה, למה אתם מחכים? תודה רבה על הזמן שלכם ומקווים לראותכם,
דרור- Drorrrrr וענת- escaping

למעלה