חלוצות NBA

1Unicorn1

New member
../images/Emo32.gif חלוצות NBA

אמנם לא כל כך קשור לפורום, אבל הייתי שמחה אם מישהו יגיד לי איפה אפשר למצוא חולצות מקוריות של קבוצות מהאנ בי איי וכמה הן עולות בערך .. תודה לעונים

matoyoshi

New member
הנה

לינק ואם התכוונת לארץ, אז למייטב ידעתי אין יותר(היה לפני מספר שנים במגה ספורט). למרות שראיתי איזה חנות בתחנה המרכזית של ת"א שהייתה שם גופיה של דאנקן וקובסטר אבל אני מניח שזהו.

אין לצערי (כפי שכבר הבנת)

אני כבר 4 שנים מחפש ושואל בחנויות ספורט ושואל אנשים, פשוט אין אולי יתעוררו מתישהו במדינת היהודים ויתחילו לייבא מחדש את זה לארץ, כי אני זוכר שפעם היה בחנויות ספורט ואפילו בשקם גאלרי שהיה פעם

Michael23Jordan

New member
דווקא לא מזמן ראיתי בתחנה המרכזית

החדשה. בקומה 6 ובקומת כניסה מרחוב לוינסקי , יש שם חנות באווירה ג'מייקה. ממש בכניסה לחנות יש שם גלגל גופיות NBA עם שלל קבוצות ושחקנים. תבלה

CRaZy EyAL

New member
גם אני מחפש....מה שמצאתי

גם אני מחפש בזמן האחרון חולצות........ביום שישי האחרון הייתי ביריד המותגים (בלי קשר לחוצות...:) והיה שם בדוכן של קאפה נראה לי חולצות של ג'ונסון בניו יורק (לא היה לי מושג מזה בגלל זה שאלתי קודם) ושל מורנינג במיאמי..... חוצות דיי נחמדות....חבל שאין מבחר...

orendx

New member
יש חנות בדיזינגוף סנטר

יש חנות בדיזנגוף סנטר , אני לא זוכר איך קוראים לה אבל באמת כתוב על השקית שיש לה סניף גם בתחנה המרכזית ככה שכניראה זה אותה חנות , בכל מקרה יש גופיות מקוריות של NBA אבל הם נגמרות מהר , לפני כמעט שלוש שנים קניתי שם את של מייקל ג'ורדן בוושיגטון(תלבושת חוץ) , ולפני חג הפסח קניתי את החולצה רטרו של הבולס 85 האדומה , החולצה של הבולס עלתה לי 189 שקל ויש עליה תגיד של נייק והכל , החנות יוצאת בדיזנגוף ליד הדוכן של עולם הירחונים ככה שלא בעייה למצוא את זה. אבל לא בטוח שנשארו חולצות , יש להם חולצות יותר פשוטות עם הצבעים של הקבוצות והשמות אבל הם לא גופיות משחק מקוריות.

orendx

New member
לא זוכר את המחירים

אני לא זוכר את המחירים משהו בסביבות המאה שקל , כיאלו זה לא חולצות טי , זה גופיות פשוט יותר פשוטות כאלה שנגיד יש סמל של יוסטון וכתוב מקגריידי מאחורה אבל זה גופיה לא רישמית , אם יש לך זמן לך לראות , אין לי מושג מה יש להם במלאי , במקרה ראיתי שם את הזאתי של מייקל של הבולס והיא הייתה אחרונה , ואמרתי שאני חייב לקנות אותה.

השולח

New member
איך אני מזמין מהאתר שההודעה השלישית

נתן??? מה צריך יענו למלא פרטים והכל ולתת כרטיס אשראי או שיש עוד אופציה...ויש משלוחים לישראל?

החידה

New member
MAD MAN

ככה קוראים לחנות. חנות יקרה רצח אבל "מקדש" לכל אוהבי ההיפ-הופ

lirandr

New member
חפשי בE-BAY

העלתי בעבר כמה לינקים לחולצות נחמדות. אם את צריכה עזרה בחיפוש, אני כאן.

EyalandtheSuns

New member
משלוח בNBA STORE

חיפשתי...ונראה לי שמשלוח מהNBA STORE עולה לפריט 32 דולר לחמש פריטים 40 דולר או משהו כזה...תקנו אותי אם אני טועה... וראיתם איזה אדיר זה הכדורי ג'רסי??? וזה עולה רק איזה 25$ (יחסית למחירים שהיו תוקעים בארץ..) ויש שם גם חולצות של קבוצות שאפשר להדפיס עליהם את השם באיזה 50$ נשמע דיי שווה לא? אבל המשלוח....המשלוח..

lirandr

New member
בE-BAY הרבה יותר זול.

וגם יותר מגוון. בדיוק היום הזמנתי משם נעלי כדורסל.

למעלה