סאמק פתוח המסינג'ר... כנראה חסמתותי אתמול בלילה כשחגגת אני בלי חגיגות אני ילדה טובה נרדמת מוקדם.
ט טאKילה New member 6/2/06 #15 סאמק פתוח המסינג'ר... כנראה חסמתותי אתמול בלילה כשחגגת אני בלי חגיגות אני ילדה טובה נרדמת מוקדם.
פ פcיפלורה New member 6/2/06 #19 יש לי חדשות בשבילך.... באמצע השבוע אני ילדה טובה... צופה בפיספוסים... רואה סרט תעודה על מינכן.. בקיצור.. ילדה טובה מתוקה... הפתעות.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
יש לי חדשות בשבילך.... באמצע השבוע אני ילדה טובה... צופה בפיספוסים... רואה סרט תעודה על מינכן.. בקיצור.. ילדה טובה מתוקה... הפתעות.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
ט טאKילה New member 6/2/06 #21 סרט תעודה על מינכן? מה כבר ראית? תמסטולים בתחנת הרכבת ? או את הוכרי היין חם ונקניקיות על הבוקר..
פ פcיפלורה New member 6/2/06 #24 טאקי... זה היה על רצח 11 הספורטאים ב-72.... באלוהים... תביאי ת'גרעינים...
ל לא רציני מדי New member 6/2/06 #28 לא התכוונתי בלילה בלילה התכוונתי בלילה לא כל כך בלילה לילה ובלי קללות.. ססססס
א אחת שאוהבת New member 6/2/06 #29 שינה? מיטה? שמיכה? הלוואי.. .. .. .. טאקי בבקשה תשאירו איזה סטייק עם צ`יפס עבורי לערב.. אני רעבה פחד ויש מלא עבודה.. .. .. תודה מראש
שינה? מיטה? שמיכה? הלוואי.. .. .. .. טאקי בבקשה תשאירו איזה סטייק עם צ`יפס עבורי לערב.. אני רעבה פחד ויש מלא עבודה.. .. .. תודה מראש
ט טאKילה New member 6/2/06 #33 לא רע! עד שראיתי את התמונה, בעעעעע רע1 אני נגעלת מתמונות כאלה, פליזזזז לא להביא עוד..