חידוש מעולה לשיר ישן...

cold metal ass

New member
../images/Emo13.gif תודה .

עד כמה שאני אוהבת את אשדוד אין כמו הצפון הירוק והקר .

cold metal ass

New member
מה?!

זאת אחלה עיר . יש בה ים מצויין וזה כבר דבר טוב . יש בה מלא מקומות בילוי (ע"ע אזור התעשייה ). את יכולה למצוא פה כל מה שאת צריכה טוב לא כככלל מה שאת צריכה אבל עדיין , וחוץ מהערסים והפרחות שיש פה אשדוד מלאה בכל האנשים מכל הדתות . מה רע בזה ?

אהמ

אני ממש לא בקטע של פאבים מסעדות מועדונים. הים בסדר. זה הפרחות והערסים שמפריעים לי. אה והחרדים מתכוונים להשתלט על העיר אם לא שמעת. רציני. הרבנים שלהם אמרו להם ליישב את אזור ו' כי הוא צמוד לז' וראיתי הרבה חרידים באים לחפש דירות ברחוב שלנו.

cold metal ass

New member
אה? באמת?

מוזר. שמעי גמני שונאת את הפרחות והערסים ומשתדלת כמה שיותר להתרחק מהם ,יש הרבה פאבים באשדוד שרגלה של פרחה בת 14 לא נחתה בהם . ושיר של מושיק עפיה לא הושמע בהם. כדאי לך לחפש אותם , אולי יהיה לך נחמד .

one pearl

New member
לכל מקום יש את היתרון והחיסרון שלו

באילת חם חם ועוד פעם חם, אבל יש ים מגניב ועיר שערה תמיד. בירושלים חם, ויש עיר שלמה- מלאה בדוסים. (אבל קדושה קדושה...) בתל אביב יש עיר גדולה עם עודף פריקים ואנשים מוזרים, אבל מסריח וחם. בצפון יורד מתח של גשם בקיץ...אבל לעיתים גם קטיושות...

הוד11

New member
נכון

אבל אין על הגליל, גם עם הקטיושות, לא נראה לי שאני יעזוב את הגליל לעולם.

one pearl

New member
כן...

אנשים (כמוני!) משלמים מספיק כסף כדי לבקר באיזור המדהים הזה למשך שבוע לפחות בשנה... זה כאילו ארץ אחרת.... (חסרון= מדברים שם עברית חחח)

cold metal ass

New member
אל תדברו איתי על יוטוב!!!

הוא לא עובד לי! אני כבר משתגעת הורדתי את כל התוכונות האפשירות ועדיין . הוא לא מראה לי את הסרטיונים . שונאת את יוטוב!

למעלה