חידה!

elcool

New member
../images/Emo32.gif חידה!

Angry and hungry are two words that end in '-gry'. There are three words in the English language. What is the third word? Everyone knows what it means and everyone uses it every day. Look closely and I have already given you the third word. What is it?

Sweety Bitch1

New member
ניצול ../images/Emo11.gif.

למה? כי אני משוגע!... השעה שבע ועשרה. קרן נכנסת להתקלח, מתכננת למי היא הולכת לעולל את תכסיס הקצף (מוהאהאהאה!). בלע. התלבשתי (גופיה צבאית
) ויצאתי לעבר חברה שלי, מאיה. בדרך פגשתי את ענבר, שהייתה אמורה להיפגש איתי (אבל לא בדרך
).. דיברנו קצת, מאיה מגיעה, הלכנו למרכז רמה"ש. היו שם ניידות משטרה ושוטרים וגדרות ובלה בלה בלה. הסתבבנו שם. הדבר הראשון שעשינו זה לקנות פחית של קצף. יאמי. הסתובבנו עוד, השפרצתי על כמה וכמה אנשים, כשפתאום... כמה גימלים (ילדים מכיתה ג'
) התלהבו יותר מדי מהקצף והחליטו להשפריץ עליי את מיטב הפחית. יש. נהייתי לבנה, ונכנס לי קצף לעיינים, והיה לי דביק וחם. בלעכס. טוף. אחרי שזרקתי עליהם את הפחית קצף שלי וצרחתי שאני אהרוג אותם, המשכנו לטייל. פגשנו את הבנים (ווו... הבנים..), והייתה מלחמת קצף. יאמי. אני לא השתתפתי כי שלי בוזבזה על הגימלים. טוף. נהנהתי מהקצף ועשיתי הר מושלג על היידים שלי, על הגב, המכנסיים... היה כיף. קיי. שוב הסתבבנו, ופתאום... "בום!"... זיקוקים ... הם היו כ"כ יאפים
... הלאווי שהם יהיו כל הלילה. אני מתה על הרעש ועל הצבעים ועל העובדה שזה... יפה.. והפעם ראיתי את זה ממש מקרוב. במשך 10 דקות ישבנו מאיה, ענבר ואנוכי על המדרכה ובהינו בזיקוקים. שוב פגשנו את הבנים (ווו... הבנים..) שוב הייתה מלחמת קצף, שוב התלהבתי ועשיתי הרי קצף. השעה הייתה אחת עשרה וחצי. הלכנו מהר לבמה הגדולה שבמרכז המרכז (
). הופעה של מוניקה סקס ... לא ישבתי בקהל כי... כולם עישנו משו היום לפני שהם באו
... ישבתי מאחורי הבמה. בע. הסתכלתי במסכים שהיו. היה כיף, וצרחתי וצעקתי ומחאתי כפיים, אח"כ הלכתי. סוף. בע. היה סך הכל כיף. חבל שהרגליים שלי כואבות עכשיו, ושאני עדיין קצת דביקה מהספריי. שיהיה.

שמוצה

New member
מיאו../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אצלי הייתה התנחלות שעוד נמשכת עד שעות אלה
נמ נמ באו אלי מלא בנות והשתגענו, רקדנו טראנס וצרחנו מהחלון-היה מגניביישן. ראינו ב2 וחצי את Rocky Horror Picture Show בערך בפעם ה11 נמ נמ...כמה אכלנו
נמ נמ....
נרדמנו בערך ב4, 3 וחצי....והמטומטמות שלי העירו אותי ב-9, יופי
נמ נמ אני עייפה, אבל אני לא אלך לישון. יש חופש, אסור לבזבז אותו עך דברים שטחיים כמו שינה נמ נמ אוהבת moi

SakuKin

New member
אממ

כתוב כאן רק gry... ואין מילה כזאתי..
יש gray שזה אפור...

CuTe KiTteN

New member
לא הבנת...

יש 3 מילים באנגלית שנגמרות ב-gry: angry hungry ו..? זאת החידה, לגלות מה המילה ה-3

SakuKin

New member
לא הבנת את!

בסוף כתוב בחידה כבר הזכירו את המילה השלישית!... והדבר היחיד שיש שמה זה gry!

CuTe KiTteN

New member
את לא הבנת

אם המילה הנכונה מוזכרת בקטע, אז זה בטוח לא gry כי אין כזאת מילה

SakuKin

New member
זה מה שאמרתתתיייי

שזה לא יכול להיות gry כי אין מילה כזאתי! ויש רק ray שזה בכלל אפור!

CuTe KiTteN

New member
אלקול זה קשה מדי...

ואנחנו יותר מדי טיפשים מכדי לפתור את זה.... מילה שמסתיימת בgry, כולם מכירים את המשמעות שלה ומשתמשים בה כל יום.. מאיפה לנו!!! תן לנו רמז...

למעלה