חזרתי!

kerenn

New member
../images/Emo32.gif חזרתי!

חזרתי אתמול מקורס צלילה באילת...היה פיצוץ! מכיוון שכרגיל הפורום מלא בהודעות חדשות אני אפילו לא אנסה להשלים פערים, וסליחה עם כל כותבי ההודעות שאליהן לא הגבתי... אבל עכשיו אני פה!!! מה חדש?

menimm

New member
מזל טוב קרן !!!

ברוכה השבה וברוכה הבאה למשפחת הצוללים ! אפרופו... היום הגיעו לי התעודות של PADI בדואר.. תעודה לנייטרוקס ותעודה ל- DEEP DIVER :) בקיצור.. יש מצב לצלילות ? (מופנה לכלל חברי הפורום)

pap:-)

New member
תגיד מתי איפו ועומק משוער ואני שם ../images/Emo6.gif

stilgur

New member
אז אני רואה...

שיש ביננו צוללנים בכל זאת ! יאללה נרדה אילתה ונצלולה... ולמען השם שרוכבי השטח כאן ירימו ראשם ויניפו כידונם... אני אמשיך ואחזור על עצמי עד שאני אסע. ק.ט.מ 400 צולל 2 כוכבים(כמו דג במים) מחפש : שותפים לירידה לאילת דרך השטח. שותפים לצלילה (רצוי לאחר הירידה דרך השטח) תכנון : יציאה ביום שלישי או רביעי השבוע !!! שינה בשטח (אולי יצטרף מגנום עם נהג שד) מתארגנת פגישה של הרוכבים הירושלמים (גם חוצונים מוזמנים כמובן).

menimm

New member
אבל מה עם "אם כל הבעיות" ?

איך יגיע ציוד הצלילה אילתה אם אנחנו על שני גלגלים יורדים שמה ?

stilgur

New member
אני...

באופן אישי ופרטיקולרי משכיר ציוד צלילה שם.

menimm

New member
חשבתי על זה פעם.. אבל אז ..

הלך מחשבה היה כזה בערך.... את מחשב הצלילה שלי אני בטוח לוקח... גם את המשקפת ואולי השנורקל אם יהיה מקום... סנפירים כמו שלי, לא משכירים שם בדרך כלל.. אהה, וגם ה- booties.. חליפה אני לא אשכור אם כבר יש לי אחת משלי, ומי כמוני יודע איזו מערכת נשימה יש לי.. וחוץ מזה, מי משכיר MR22 Abyss שם ? אז לוקחים גם את הווסת והקומבו וכל הכרוך בזאת.. בשלב הזה החבילה כבר גדולה מדיי לאופנוע, אז לוקחים גם את המאזן ונוסעים באוטו... לא ?

stilgur

New member
אתה יודע מה....

אם אתה בא באוטו אני בא איתך, ןאת הטיול אפשר לעשות בהזדמנות אחרת !!! הרעיון שלי הוא בסך הכל להיות שם בסופ"ש ללכת להופעה ולצלול, וחשבתי על הדרך למה לא לסע דרך השטח... אבל מצידי אפשר בפעם אחרת ! שוב אליי עם מענה... אה, כן... ויש גם רעיון להשכיר שם טרקטורונים לטיול מקומי יותר.

menimm

New member
לפני שבועיים חזרתי מאילת...

לא אכפת לי להביא אוטו, אבל אני ישן כל הדרך... :)

stilgur

New member
סבב...

יאללה, זה הזמן לדבר, מאיפה אתה ? כמה כוכבים ? ומידע נוסף שלדעתך יכול להיות בעל ערך ?! איזה אוטו ?

menimm

New member
אני תל אביבי,

הרכב נמצא בחדרה, הונדה סיוויק, צולל 2 כוכבים עם הסמכות לנייטרוקס וצלילות עומק. מכיר קצת אתרים באילת ויש לנו שם גם את שניר שישמח לצלול עמנו !.

Gingi

New member
כמה ואיפה?

אני הולך לעשות קורס צלילה ממש בקרוב, אני מברר עכשיו פרטים ומחירים. איפה עשית? כמה עלה? כמה כוכבים? כמה זמן? רצוף/מחולק לימים? של מי הרשיון? ושאלה כללית, הבנתי שיש כמה ארגונים בינלאומיים, PADI,SSI ועוד. מה עדיף? האם מכבדים את כולם בכל המקומות? תודה מראש, Gingi

kerenn

New member
תשובות...

עשיתי קורס כוכב אחד + שני כוכבים ב CORAL SEA DIVERS של SSI (אילת כמובן). הקורס נמשך מיום ראשון עד יום שבת. עלה לי כולל לינה בערך 2000 ש"ח. הרישיון הוא בינלאומי. אני נהנתי משיטת ההדרכה במועדון- הסברים מפורטים+חוברת הדרכה+צפייה בסרטי וידאו+תירגול. אתה יוצא מהקורס כשאתה יודע ממש טוב את הבסיס. מועדון משפחתי וחם. כולם מכירים את כולם. ממש חוויה!

למעלה