חזרתי

stardust19

New member
../images/Emo32.gif חזרתי

היי חבר'ה, לאחר הרבה זמן (שנה,אולי יותר) חזרתי לפורום המעולה הזה. מדפדוף מהיר הבנתי שיש פה הרבה פעילות וגם הרבה אנשים חדשים. בכל מקרה אני זוכר את יאיר B (עדין המנהל...) בכל מקרה עוד מעט אני מסיים את השירות הצבאי שלי אז ככה שאני אוכל להיות יותר פעיל בפורום ולאט לאט לחזור למוטב
כמו תמיד אני אשמח לענות על שאלות בכל מה שקשור לנגנים (אם אני יודע כמובן), אלקטרוניקה, חשמל, אזניות וכד' (כמובן לא להיסחף, בכל זאת יש את האפשרות של הפרטי). אז מצפה לתגובות כבר מהיום (ספרד נצחו את גרמניה-> מי יכול היה להאמין???) שלכם, stardust

tweeg

New member
ברוך הבא

אם אתה מבין באלקטרוניקה אתה הולך להיות מופגז בכ"כ הרבה שאלות :) הייתי ממליץ לך כבר לפתוח פורום לזה
(חבל שאין באמת פורום נורמלי בארץ) סטארדאסט? *אבק כוכבים של אסימוב? *אבק כוכבים של גיימן? *ziggy stardust של בואי? *או סתם בתור מונח מגניב?

יאיר B

New member
וייי, שלום! ../images/Emo24.gif

קיבלת אימיל מתפוז
תמיד שמח לראות אנשים עם ידע שחוזרים. איך בצבא? למי שלא יודע, stardust19 הוא מהראשונים בפורום (כשפתחו אותו).

stardust19

New member
אוטוטו מסיים

עוד חודש ואני בחוץ חוזר לחיים הנורמליים שהיו לי
. כן קבלתי את האימייל מהבחורות שמנהלות את תפוז אז החלטתי לקפוץ לבקר. לראות מה השתנה מאז הפעם האחרונה שהייתי
אני שמח לגלות שהפורום צבר תאוצה רבה במהלך כל התקופה שלא הייתי בה. ישנה הרבה פעילות מסביב לנגנים חדשים, שזה טוב. למרות שלפי דעתי ההיפ סביב הנגנים הולך ודועך עם שילוב הטכנולוגיה בדברים אחרים. טוב מספיק עם הקיטש. באתי לפה בשביל לעבוד קצת אבל אין מי יודע מה בעיות? היתכן שכל הנגנים שיוצאים עכשיו הם מושלמים??? :-O

יאיר B

New member
אני זוכר כשאני השתחררתי... ../images/Emo13.gif

מורגש לי שיש ירידה בקנייה של נגנים. אפשר להסביר את זה בשאלה הבאה ששואלים אותי מדי פעם: "תגיד, אין לך טלפון?" אני רואה יותר ויותר אנשים עם אוזניות שמחוברות לטלפון. אנשים שואלים "אם יש לנו כבר טלפון שיודע לנגן מוזיקה, למה לנו עוד נגן?"

למעלה