חזרתי D:

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

חימשתי את כל מי ששם כאן.. (שרון, אחות של Yarniv ואת טל) אם יהיו עוד אני אצביע גם להם.. איזה רעיון מצחיק זה עם הדנונהXDDDDDDDDD פשוט לאכול אותו..(אני לא חכמה היום.. לא ישנתי מספיק והאי שינה עולה אל מוחי הריק למשעי וממלא אותו בשטויות יותר מהרגיל)

Brombit

New member
הרגשתי כאילו רק אתמול היית פה ../images/Emo2.gif ../images/Emo115.gif

הזמן עבר לי מהר כשלא היית
- פינת הקנאה הקבועה - אני (כמובן) לא נהניתי כשהייתי בגדנ"ע

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאוריייייייייייי

ניסיתי לכתוב לך שיר חזרה וכל מה שהתחרז לי זה ברוך השב ובעיות בגב אז ויתרתי.. ברוך השב וזהו!!

Shmal

New member
אתם לא קולטים כמה יש לי לספר לכם על הביקור ..

בסט,כמובן. ואין לי כח לעשות סיקור! יש יותר מידי מה לכתוב, מי שרוצה לשאול שאלות ספציפיות יכול

טלושש 8

New member
פגשת את דנה ? ../images/Emo99.gif ../images/Emo90.gif

חח ואיזה פרק זה ? כיאלו אתה תופיע בטלוויזיה ?

מספר שאלות סיכום ענייניות

1. האם היה כיבוד/שתייה? 2. אם כן, מהו? 3. מתוך הכיבוד הנ"ל- מה טעמת? 4. כיצד התרשמת ממוצר מזון כלשהו שטעמת? הרחב בקפדנות. 5. האם ראית/הרחת/מיששת/שמעת/שיווי משקלת מאכל שמסיבה כלשהי לא היה ביכולתך לאכול, למרות רצונך העז? אם כן, מהו? 6. האם ראית אנשים אחרים אוכלים, אנשים שאינם אנוכך? אם כן, מי ומה? 7. סמן את התשובה/ות הנכונה/ות לגביך: א. לפעמים, כשאני שקוע בשנתי בליל חורף קר, אני חולם חלום מזוויע: הכל נעשה חשוך, האור נכבה ומנורת הלילה אינה נדלקת. מה לעשות? ב. לפעמים אני ישן בצהריים. ג. לפעמים אני ישן בערב. ד. ולפעמים בבוקר. ואז אני מאחר לבית הספר. ה. לפעמים אני לא ישן כלל. תופעה הידועה בשם "נדודי שינה", בה החולה נודד בשדות במקום לישון. ו. אני אוהב לאכול ממתקים.

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifXD

ה. לפעמים אני לא ישן כלל. תופעה הידועה בשם "נדודי שינה", בה החולה נודד בשדות במקום לישון. חזקקקקקקקקקקקקקXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שניצל

למעלה