חזרתי D:

../images/Emo32.gif חזרתי D:

היה ממש כייף ואין לי כוח לפרט וכמובן רשמתי על הקיר של הפורום
וכשראיתי אותצו פעם ראשונה ממש התלהבתי XD והתמונה אצל ילדה מהשכבה שלי אז אני מחכה שהיא תשלח לי ו..וזהו

ודבר הכי חשוב!

אם אחד מהפיג'מות קורא את זה - נהנהנהננהנהנההההההההה לכם! לפני שבוע הפיג'מות ירדו עליי שאני בן 16 ועדיין אוהב את הסדרה וכל מיינ כאלה, אז החלטתי לקחת לתשומת ליבי ולא לדבר על הפיג'מות יותר מדי. ואז נכנסתי לחדר עם הילדים שלא הכרתי ואחד מהם שר "לילה לילה לילה לילה - יום." אז לא התאפקתי. סיפרתי על הפיג'מות. וכל הילדים בגדנ"ע, יותר מ-100 ילדים, בכתה י', לא הפסיקו לדבר על הפיג'מות כל ה-4 ימים האלה! כולם ניסו ללא הצלחה להתקיל אותי, ביקשו שאני אתקיל אותם, כשבקשו מאיתנו להכין המנונים הכנו את זה על מנגינות של שירי הפיג'מות וכו'. כשאני בשטח כולם אוהבים את הפיג'מות, גם מי שלא מכיר אותם. בקיצר - הפיג'מות זה שולט, גם לילדים בני 16. ואילן, אתה יכול ללכת ל^#&#^& סתם

אה, ואף אחד לא ידע איך קוראים לי,

כולם קראו לי הפיג'מות! כי היה שם מפקד שקוראים לו אורי, לא כמו השם שלי אז כדי לא להתבלבל לי קראו הפיג'מות

Jen74

New member
../images/Emo6.gif וגם אני רוצה להגיד לפיג'מות משהו../images/Emo124.gif

הפיג'מות זה לא רק לילדים!!!!!

Miss Roni

New member
חח שמחה שחזרת.. :)

ד"א גמני עזבתי ליומיים ושכחתי להגיד >< הייתי בטיול ליומיים והיה ממש ממש כיייייף P:

porky169

New member
מה זה בכלל גדנ"א?../images/Emo134.gif

נו תענו לי! למה אתם לא עונים? אל תענו לי! אהה פתאום אתם לא עונים אה?

porky169

New member
שזה?../images/Emo134.gif

באמת שאין לי מושג אף פעם לא שמעתי על זה...

Brombit

New member
אני לא יודעת למה גדודי נוער ../images/Emo115.gif

אבל אני יודעת שזה מין שבוע הכנה לצבא (אלא אם המזרחית/מזרחנית זה אחרת...). לפחות איך שהיה אצלנו, נמצאים חמישה ימים בבסיס צבאי, ויש מפקד, מסדרים, משימות וכאלה, בקיצור צבא בקטנה.

Yarinv

New member
נוטש שכמותך../images/Emo7.gif

סתם
כיף שחזרת
והחבר'ה מהגדנ"ע היו צריכים לקרוא לך אוריסלב לא אוריהפיג'מות! זה יותר קליט

למעלה