ד י ק ל ה היחידה
New member
../images/Emo32.gifחזרתי לעצמי
כל מחוברי המסנג'ר שלי כבר ראו שאני חולה כל השבוע.. תקפה אותי שפעת אפנתית במיוחד אז אולי (בטוח, לא אולי) ההודעה הזו לא קשורה לפורום ו.. אולי (לא אולי, בטוח) זה לא יעניין אפ'חד
(טוב.. אולי את ללי שנהיתה פוקצה כמוני לאחרונה בענייני קניות) אבל לא אכפת לי!!!!!!! (אני גם ככה נוסעת לצפון 3 ימים עם "המקובלים" ועד שאני אחזור שתכחו מההודעה הזו..) אז פשוט אספר על החלק הכי קשה בשפעת הזו.. קבלו. קיבלתי משכורת ב10 החודש.. היום ה17 ז"א ש10 ימים המשכורת נשארה בבנק!!!!!!!!!!!!! ז"א ש10 ימים לא קניתי בגדים חדשים!!!!!!!! ז"א שהיו לי הזיות מטורפות וקריז של נרקומן 10 ימים!!!!!!!!! ז"א שחצי מרשתות הבגדים בארץ היו קרובים לפשיטת רגל!!!!!!!! אז היום.. לאחר 10 ימי סבל..
כאחוזת אמוק עברתי בכללללללל חנות אפשרית וחידשתי את המלאי במלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בגדים חדשים. הצבע חזר לפנים, החום ירד, כאבי הגרון חלפו כלא היו... והמסקנה? מה שלא עושה הרפואה עושה הקניון!!!!!!!!!!!!!
כל מחוברי המסנג'ר שלי כבר ראו שאני חולה כל השבוע.. תקפה אותי שפעת אפנתית במיוחד אז אולי (בטוח, לא אולי) ההודעה הזו לא קשורה לפורום ו.. אולי (לא אולי, בטוח) זה לא יעניין אפ'חד