חולה

elalaland

New member
מיטשל וטיילור - מחפשת בהיסטרייה!!!

כבר שנים על גבי שנים שאני מחפשת בהסטרייה איזו שהיא הקלטה של הופעה משותפת של ג'וני מיטשל וג'ימס טיילור מה-29/10/1971 (יותר נכון זאת הקלטה שלהם ביחד ב- BBC או כל הקלטה אחרת... אם מישהו כאן יודע משהו על הקלטות כאלה בבקשה בבקשה שיגיד לי או ישלח לי למייל אני פשוט מכורה לנשי האלילים האלה... ותודו שהם מדהימים והיו צריכים להישאר ביחד.........

קיר קמט

New member
שרשור האוף כבר לא יקפוץ

אהמ מישהו מתרשל בתפקידו אהמ אבל בכל מקרה מזל טוב לאנדי רם הישראלי שהגיע לגמר הזוגות המעורבים של ווימבלדון.. אחריי שעף אתמול מחצי גמר הזוגות יחד עם אייל ארליך, הוא ניצח היום בחצי הגמר. מזל טוב.

CommandeRiker

New member
מי לקח בתחרות הגיטריסטים?

לא מצאתי כלום במאמרי\קישורי הפורום לגבי התחרות הנועזת שהייתה פה לפני כמה זמן. למישו יש במועדפים? וניבלוגים, אפשר להוסיף את התחרות למאמרים?

shlichey

New member
מצדיעים לאגדות!!!!

שליחי הבלוז מצדיעים לאגדות הרוק הגדולות: הערב, 10/07, בשעה 22:00 ב"חוות החיות", ק.טבעון - מחווה ל- DOORS!!! מחא, 11/07, בשעה 22:00 ב"בארבי" כפר סבא - מחווה ל- PINK FLOYD - DARK SIDE OF THE MOON!!!!! לא לפספס, חבל על כל טיפה!

OzzzzzY

New member
חחחח...איזה טיפשים...

יש שם ציטוט מתוך שיר...תראו מי המבצע של השיר... חחח...

ThePiper

New member
נראה לי שזה היה בכוונה.

אף אחד לא ככ מטומטם כדי לטעות במבצע של השיר הזה. יש לכך פואנטה, שים לב לסמל של הפטישים ליד, מזכיר לך משהו?

OzzzzzY

New member
אני לא חושב שזה בכוונה...

אם תרענני את העמוד תראי עוד ציטוטים משירים , ואם המשפט הזה היה בצחוק את גם השאר היו בעלי הומור דומה...

shlichey

New member
כנראה שנעשתה טעות...

אין צורך להגיב כמו ילד קטן ומתלהב...

עזוב זה בצחוק

כולנו מכירים אוהבים ומוכירים את שליחי הבלוז, רק תמשיכו לעשות מוסיקה טובה, טעיות קורות רק למי שעושה .

shlichey

New member
יפה אמרת אחי!!!

ותודה על הפרגון. אנחנו שמחים להופיע ולנגן את מה שאנחנו אוהבים לנגן, ואם זה יוצא טוב והקהל מאושר - אז זה שווה הכל!!!!

CommandeRiker

New member
מישהו יכול להמליץ לי על סולואים שלו

? ואיך זה שגי'מי הנדריקס נחשב לאלוהי הגיטרה ולא גילמור?

ThePiper

New member
../images/Emo32.gif fuck

סליחה על הכותרת. לא משנה מה יקרה אל תשתו וודקה ותשמעו לד זפלין באותו הזמן!

למעלה