לא מציירת לאף אחת מכן כלום. >:
E Envious New member 25/12/05 #61 אבל טומי כזה כוסית על ;_; את לא יכולה לכעוס על טומי!! לא אני לא אתן לך לכעוס על טומי :<
E Envious New member 25/12/05 #64 השחקן של דראקוש מהארי פוטר P: הארי פוטר גילה את השרביט שלו שוב בגיל 16 Jeez i wonder why
L Larahl New member 25/12/05 #98 אהבתי את העיניים @@; די לקרוא לטום-טום כוסה, אתן הורסות לו את הגבריות. ולי יש את הבלוג שלו, לא תקבלו. נה~
אהבתי את העיניים @@; די לקרוא לטום-טום כוסה, אתן הורסות לו את הגבריות. ולי יש את הבלוג שלו, לא תקבלו. נה~
E Envious New member 25/12/05 #110 XD טום-טום ? XPP מישהו פה מאוהב .. ויש לי גם את הבלוג, זאת אומרת מיטל אמורה להביא לי T-T
L Larahl New member 25/12/05 #121 חחח מיטל הביאה לי את הבלוג של טום-טום אני מתגעגע לשיער שהיה לו בסרט הראשון והשני ):
H Hinamori New member 25/12/05 #65 ../images/Emo139.gif מישהו מהארי פוטר הוא אמור להיות דראקו והוא כ"כ לא.
B Bakura New member 25/12/05 #71 ../images/Emo96.gif מה זה לאאאאאאאאאא?! היית מתה ,הוא סופר כוסית, כמו דראקו~!
B Bakura New member 25/12/05 #103 ../images/Emo96.gif זה שרולינג מתעקשת להפוך את כל הסלית'רינים למכוערים לא אומר שהם ככה. ~ כאילו, מי אמר שלהיות רזה עם עצמות לחיים גבוהות ורזות זה רע? >>
../images/Emo96.gif זה שרולינג מתעקשת להפוך את כל הסלית'רינים למכוערים לא אומר שהם ככה. ~ כאילו, מי אמר שלהיות רזה עם עצמות לחיים גבוהות ורזות זה רע? >>
H Hinamori New member 25/12/05 #118 ../images/Emo139.gifדווקא כן היא הסופרת, אם היא רוצה היא תעשה שהאגריד ודמבי יעשה סקסוער בארון מטאטאים םם;
../images/Emo139.gifדווקא כן היא הסופרת, אם היא רוצה היא תעשה שהאגריד ודמבי יעשה סקסוער בארון מטאטאים םם;