חדש...

shimenrique

New member
../images/Emo32.gifחדש...

פתחתי קומונה לזמר המצליח אנריקה איגלסיאס בואו תצטרפו:) שימרית http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=402

brunu

New member
../images/Emo41.gifקומונות../images/Emo41.gif

שירות חדש מבית תפוז אנשים קומונה היא בעצם פורום קטן ופתוח שכל אחד מכם יכול לפתוח ולנהל אותו [נראה לי אני מתבלבל חח...רינתי תקני אותי אם צריך] עוד על השירות שאקלוט בעצמי קצת יותר חח

brunu

New member
טוב אז אני לא כזה בור../images/Emo3.gif

בהצלחה לכל בעלי הקומונות החדשים

p_nurit

New member
../images/Emo32.gifעבודה מהבית - שאלות סקר לכתבה

האם עבודה מהבית מדברת אליכם? אלו יתרונות וחסרונות אתם רואים בזה? ידוע שהחיסרון העיקרי זה לא להיות בחברה – אז לא עדיף לעבוד ולפגוש חברים רק לכייף האם נראה לכם פיתרון נוח לבעיות שונות(מגבלויות, בריאות, ילדים....)? אם הייתם מקבלים אופציה לעבודה מהבית, הייתם עושים זאת? בכל תחום או רק בתחום שמדבר אליכם? תודה לברונו שהרשה לי לפרסם הודעה זו

brunu

New member
עונה...

בטח מדברת...הנהלת פורום זה גם עבודה. לא צריך לצאת מהבית אתה נמצא בסביבה נוחה לך ומוכרות וזה ממש סבבה. תלוי יש אנשים שלא אוהבים חברה וגם כאלה שכן ויש להם בעיות כמו שציינת זה פיתרון מושלם לדעתי. בטח בעיניים עצומות. תלוי...בתחום שלא מדבר אליי אם אני יכול לעמוד בזה וזה כסף טוב למה לא? אין בעיה נוריתוש תענו חברההההה

מעצבי דעת קהל... ../images/Emo43.gif

היום ב-15:00 פורום אופניים מקיים שידור מיוחד שילווה את הג'ירו, מירוץ האופניים האיטלקי השנתי. את השידור ילוו אפרת לוין ויאיר בן עמי. השידור יועבר גם ב-blogtv. אתם מוזמנים להכנס. לקראת שבוע הספר אנחנו מאתגרים אתכם בסקר מיוחד שבו אתם, גולשי תפוז אנשים, מעצבים את דעת הקהל הישראלי: אנחנו רוצים לדעת איפה הישראלים קוראים ספרים: באוטובוס? במיטה? בשירותים? הכנסו עכשיו והצביעו בסקר!! Don’t Worry סמי הורי! הערב ב-blogtv מגיע כוכב "אהבה מעבר לפינה" לענות לשאלותיכם Live. כולם מוזמנים. ניתן להשאיר שאלות בפורום אהבה מעבר לפינה עד הערב ב-19:00. לאחר מכן- שאלות יתקבלו בצ'ט בלבד!

mattttan

New member
ואם כבר קומונות...

כלכם מוזמנים לקומונה שלי על ג'סיקה סימפסון
.... דברו חופשי עלייה, על השירים, הסידרה, רכילות וכול מה שבא לכם... ובעיקר מי יותר שווה ג'סיקה או בריטני?

למעלה