חדש

jahnon

New member
../images/Emo32.gifחדש

אז מה שלומכם אחים שלי (אחיות שלי וסתם קרובים רחוקים). שאלה מהותית מזו אין. קרמבו, האם אתם בעד או נגד? איזה מילוי אתם אוהבים (יש וניל, מוקה, בננה, תות) יכול להיות ששכחתי כמה טעמים, אז ננסח מחדש קרמבו בעד או נגד ואיזה מילוי (כל מילוי אפילו אם לא קיים...)

Idan91

New member
בעד!!

אבל בלי ציפוי ה"שוקולד". פיכסה. וניל - איכס! אין דבר יותר דוחה מהריח של קרמבו וניל (ריח טהור של ביצה). קרמבו מוקה - מדהים! גם תות בננה אני אוהבת.

resputin

New member
../images/Emo99.gifממ.. קרמבו מוקה

כמובן שלא לשכוח את העוגיה שלמטה, מה שעושה את כל העסק מלכתחילה שווה..

leeloo

New member
אני מזדהה עם אמרות הזקנים

הכי טוב זה הישן, המקורי. בזמנים שלי לא היו דברים כאלה.. ולהיות יותר ברורה - סקוזה?! מוקה?! תות?! בננה?! חיקויים זולים ועלובים. אין כמו המקורי. וניל לנצח. השילוב המדהים בין שוקולד לקצף ביצה בטעם וניל. נפלא. כמה שעכשיו אני שמחה להיות בצבא כשכל יום כמעט מחלקים לנו קרמבו.. אבל אאוץ.. עוד מעט נתחיל לאכול סופגניות.. שיחכו עד אחרי הבר מצווה של אחי..

jahnon

New member
לילו לא יודע אם אמרתי לך כבר

אבל, האם תינשאי לי? אוכלת בשר בכמויות,שומעת מוזיקה שחורה ובנוסף לכל את אוכלת קרמבו בטעם וניל... אם לא הייתי פוגש בך הייתי חושב שהיה צריך להמציא אותך.

nutmeg

New member
../images/Emo26.gif שונאת קרמבו

בכל הטעמים. זה כזה מוצר נחות! אני לא מאמינה שבכלל מוכנים עוד לאכול אותו. מיילא בתקופת הצנע שלא היה - אבל עכשיו? השוקולד הרי מגעיל בטירוף (כנראה עשוי מפולימרים) המילוי מחלבונים סינטטיים חומרי טעם וריח לא מוצלחים במיוחד ואוויר... והעוגייה! אלוהיםאדירים! תמיד רכה ומגעילה - אם אפשר היה לקנות עוגיות כאלו בשקית, לא הייתם נוגעים בזה בכלל. פויה! אם כבר חייבים מתוק, תאכלו שוקולד נורמאלי, עוגיות נורמאליות, גלידה, עוגות... למה את הדבר המגעיל הזה??

m L m

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

אני לא אוהבת מתוק בכללי!

Anna Karenina

New member
איכס, איכס, איכס.

קרמבו זה לא טעים ,דביק, ומעורר בחילה, ובלי שום קשר למילוי שבתוכו. פשוט גועל נפש. הרי הוא תמיד נמרח, נדבק ונמס איפשהו בדרך לקיבה, ובאופן כללי..לא מוצלח בכלל. *סליחה לכל אוהבי הקרמבואים למיניהם...*

אושר מ

New member
מוקה

ואני יותר בעד מבעד. איזה תענוג לגלות השבוע שמחלקים אותם בחדר אוכל...

Yuval Y

New member
קרמבו וניל, מוקה, ריבת חלב ../images/Emo3.gif

שמשקיעים גם בביסקוויט

למעלה