- חדש

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo32.gif - חדש

כל מה שלא קשור ללירז - לכאן!

RTur

New member
לא מבין איך עד עכשיו אף אחד לא כתב פה על זה..

מייקל ג'קסון, מלך הפופ, הלך היום לעולמו אחרי שמת מדום לב בגיל 50. קשה לי להפנים את זה אפילו.. ממש מוזר לחשוב שהוא כבר לא פה. בחודש הבא הוא היה אמור לצאת לסיבוב ההופעות האחרון בחייו, כל הכרטיסים נמכרו כבר מזמן תוך שעות או אפילו דקות ספורות. ממש עצוב. מייקל הראה לכולם איך עושים פופ כמו שצריך, אין כמעט אמן שלא הושפע ממה שהוא עשה. ב-2006 הוא קיבל פרס בטקס פרסי המוסיקה העולמי על כל הקריירה שלו - בעודו בחיים שזה לא דבר שקורה כל יום. כבר בשנות השמונים הפיק את הקליפים הכי מושקעים וגם הארוכים ביותר - הקליפ לשיר "THRILLER" הוא כמעט 15 דקות! זה ממש כמו סרטים קצרים עם עלילה וכוריאוגרפיות לא מהעולם הזה (בטח שלא במושגים של שנות ה-80..). בנוסף גם העביר מסרים בנושאים שונים דרך שיריו ואפשר להגיד שהשפיע רבות על המון אנשים. אני בקושי מצליח למצוא מילים לתאר את השפעתו הגדולה במהלך 40 שנות הקריירה שלו פחות או יותר. יהי זכרו ברוך. מייקל ג'קסון - 1958-2009

יהי זיכרו ברוך ../images/Emo16.gif

הוא באמת היה מלך הפופ.. חבל שהוא ניפטר! שאתמול קראתי על זה פשוט לא האמנתי אני ואחי היינו בשוק שהוא מת ..

יהיה זכרו ברוך...

חייבת לציין שאף פעם לא אהבתי אתו/את השירים שלו.. אבל בהחלט היה אמן גדול!!! מצטערת על מותו.. :(

יהיה זכרו ברוך :(

למרות שאני לא ממש התחברתי עליו :( הוא היה אומן גדול.. ויש לא מעריצים שהלכו איתו שנים רבות .. שינוח במשכבו לשלום

אליסה13

New member
יהי זיכרו ברוך!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא היה זמר גדול אבא שלי אוהב אותו הייתי בשוק ששמעתי שהוא נפטר מסכנים מעריצרו

למעלה