חדש

דידולי

New member
כולי קנאה ../images/Emo6.gif

נשמע שהיה לכם כיף מאוד. אני מתה על ניו יורק חבל שלא לקחת אותי איתכם

chipadripa

New member
יואו,שנהב,איזה כיף לכם. עלה לי רעיון לאחרונה

לעשות גם טיול ארוך כל המשפחה. אבל ירדתי מזה מהר מאוד, כשחשבתי על זה שכבר יש לנו שני זאטוטים לטפל בהם וזה מאוד קשה בארץ, אז בטח ובטח שבחו"ל. קורל בת שנתיים וחצי ונועם בן חצי שנה. אפילו לאילת אין לנו אומץ ליסוע עם שניהם.

נשמע כיף- כמה שאלות אם אפשר

גם אנחנו נוסעים לניו יורק לטיול של 10 ימים בעוד חודש וגם אני מעט חוששת אבל מתרגשת מאוד לפני הטיול הראשון שלנו כמשפחה אשמח לקבל המלצות על מקומות בילוי לילדים בגיל הזה (שלי בת שנה ו-10 חודשים) מסעדות שהיה לכם בהן נוח, חנויות עם דברים שווים לילדים כל המלצה תתקבל בברכה כמו כן אם יש לך המלצה על מקום לינה בהתאם (חלק מהזמן נהיה אצל חברים תודה ויום נפלא

שנהביי

New member
אשמח לתת המלצות

לגבי הטיסה: ממליצה להגיע מוקדם לשדה התעופה כדי לקבל מקום בו ניתן להתקין את העריסה - אם לא תשתמשי בעריסה, לפחות תשתמשי במרחב הרגליים שיהיה לך להניח שם את הקטנה. תביאי איתך שמיכת פוך להשכיב אותה, שימי סביב ראשה את הכריות שמחלקים במטוס ואת מסודרת. מציעה לך לקחת עגלה פשוטה שאפשר אחר כך לזרוק, שלנו נהרסה ביום האחרון בעיר, מרב שחרשנו עליה. ולגבי לינה, אנחנו שכרנו דירה למשך השבועיים דרך אתר אינטרנט. (לא ממליצה לך על הדירה כי היא לא היתה מדהימה, אבל בפירוש אפשר למצוא דירות אחרות, זולות וטובת דרך האתר www.sublet.com. מקומות בילוי: כמובן סנטרל פארק להסתובב שם אפשר המוןןןןןןןןןןן. יש חנויות צעצועים מדהימות - טויס אר אס בטיימס סקוויר, חנות ענקית של איזה 5 קומות, עם גלגל ענק בתוכה! ישם המון פארקים, כמעט בכל מקום, גם אם הם קטנים בכל אחד מהם יש גינת שעשועים לקטנים. ובכל פארק כזה יש מזרקות מים שהילדים יכולים לרוץ בין המזרקות וזה נורא כייף להם (רציתי להביא את המיזם הזה לארץ
אבל אז נזקרתי שיש מצוקת מים, כך שאין סיכוי לזה כאן!). יש כמובן את חנות הצעצועים של שוורץ בשדרה החמישית - שם יש את הפסנתר הענק שאפשר לנגן עם הרגליים (מהסרט ביג). בברוקלין בקוני איילנד יש חופי ים מדהימים, ועל הטיילת יש לונה פארק ענק (אנחנו לא מצאנו שם משהו מתאים לקטנה - אבל לנו מצאת בשפע) וגולת הכותרת שם - זה האקווריום של ניו יורק. מדהים מדהים ומומלץ!. יש גן חיות בברונקס - גן ענקי, מומלץ מאוד, ועוד יותר מומלץ להגיע מוקדם כשפותחים כי הוא כל כך גדול שלא מספיקים לראות הכל. אנחנו הגענו ב-12 וסגרו אותו ב-17:00 ולא הספקנו לראות את הפילים שסתיו כל כך רצתה לראות. התבאסנו. מוזיאון הטבע מדהיםםםםםם, גם שם הסתובבנו שעות. יש המון בעלי חיים מעניינים. והרבה מקום ללכת ולרוץ ברגל. שיט במעבורת לסטייטן איילנד - שייט שעובר קרוב יחסית לפסל החירות. החוויה הכי גדולה במעבורת הזאת היא תור ההמתנה. מחכים אלפי אנשים בתור למעבורת, עד כדי כך שאמרתי לאסף בעלי בוא נלך מכאן יש מליונים, עד שנעלה כבר יגיע הערב, אבל המפתיע בזה הוא שבסדר מופתי עולים אלפי אנשים (כ-3,000 איש) למעבורת ותוך 10 דקות כולם בפנים, המעבורת שטה ויש מקום מרווח לכולם!!! פשוט לא יאמן
ממליצה גם על שיט של לא יותר משעתיים!! באניה סביב הנופים והאתרים של ניו יורק. אנחנו לקחנו את השיט של שלוש שעות והיה משעמם בטירוף! יש את הבאטרי פארק - בחלק הדרומי של מנהטן - פארק יפה עם טיילת מאוד יפה וארוכה. לגבי מסעדות: בכל מסעדה יש high chair שזה בעצם כסא הגבהה לתינוקות. אנחנו כמעט בכל מסעדה מצאנו לסתיו מה לאכול, בעיקר אכלה עוף, צ'יפס, אורז ופסטה. יש כמה חנויות שוות ביותר: דאפי'ס - בגדים זולים ויפים, מוכרים בגדים של שילב מדהימים בזיל הזול! century 21 חנות כלבו ענקיתתתתתתתתת מרגישים בה כמו בשוק עם מליון אנשים - נמצאת ליד אתר התאומים, שם נמצאים רק אם יש סבלנות. אנחנו יצאנו משם אחרי 5 דקות. פשוט צריך לפשפש. old navy - גם בגדים טובים ויפים. childrens place 0- גם מקום מדהים, מצאונ שם המון דברים. צעצועים טובים יש בטויס אר אס - זולים הרבה יותר מהארץ. ממליצה בחום גם לקנות שם מוצצים של אוונט אם משתמשים (עולים שם זוג ב-15 ש"ח). זהו לבנתיים, זה מה שעולה מזכרוני, וואיייייייי יצא ממש מאמר
בהצלחה! טיסה מהנה! ו... כולי קנאה.

gallish

New member
איזה כיף לכם../images/Emo70.gif

נשמע שהיה מעולה, רוצה גם
יש מצב שתבואו לבקר אותנו בקרוב

שנהביי

New member
רק אם את גרה בניו יורק ../images/Emo3.gif

ברור שיש מצב
צריך רק לקבוע באיזו שבת אחת.

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo53.gifמה קונים לסבא מתנה?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לסבא של הוריי יש מחר יום הולדת ואין לי מושג מה לקנות לו מתנה. כבר מיצינו בשנים קודמות אפטרשייב חולצה עניבה חגורה אלבום נכדים אני שומרת לסבתא שיותר רגשנית וגם היא חוגגת בסוף החודש. אנחנו גם בתקציב מוגבל בגלל המצב הכלכלי הלא משהו.

מיכלי MP3

New member
אם היה יותר זמן אז בטח הייתי שולחת אותך

להכין לו משהו בעצמך .. אם הוא חובב קריאה, אז איזה ספר טוב. אם הוא אוהב לישון, אז כרית מפנקת לשכב עליה (יש מן כריות ענק שמתאימות גם לשכיבה מול הטלוויזיה). אם הוא אוהב קולנוע או תיאטרון, אז זוג כרטיסים - לו ולסבתא. אם את מכירה את הטעם המוזיקלי שלו, אז להכין לו דיסק אוסף עם כל השירים שהוא אוהב.

לא יודעת אם מתאים לו אבל קנינו לחמי ספר שנקרא

"שולמן ישלם בתרפפ"ו " ... ספר שמספר את הסיפור מאחורי כל מיני ביטויים שנכנסו לשפה כמו "ישן טיכו " וכל מיני כאלה. ספר חביב... קנינו לו גם מסחטת הדרים מקצועית כמו של בתי הקפה .. (מאז שותים שם רק מיץ תפוזיים ומיץ רימונים ...)

האתר החדש שלי

הי לכולם, אני ממש ממש ממש מתרגשת וגאה לספר לכולכם שהאתר החדש שלי עלה לרשת לאחרונה. זהו אתר מידע בנושאים הקשורים להורות, הנקה, ליווי התפתחותי. אני מזמינה אתכם להכנס ולהתרשם בעצמכם ומקווה שתוכלו להעזר במידע המופיע בו... www.horimonline.com שיהיה לכולם יום נפלא

gallish

New member
המון המון בהצלחה מותק../images/Emo70.gif

כיף לראות אותך כאן
מתי רואים אתכם "על אמת"
גלי.

יעוץ שיווקי ב../images/Emo43.gif אנשים

הערב, תתארח בפורום עולים לכיתה א' גב' מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ מודיעין, ותשיב על שאלות הגולשים בנושא ההכנות והחששות מהשבוע הראשון ללימודים ועל שאלות רלוונטיות אחרות הקשורות למעבר מהגן לבהי"ס. את השאלות ניתן לשרשר לכאן כבר מעכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=121147899
הערב, בשעה 20:30, תתארח אורלי שפירא, יועצת שיווקית מ-PRACTIC, בפורום עבודה ועסקים מהבית ותענה על שאלות בנושאי שיווק: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=762&MessageId=121203498
פרדייז הוטל - עכשיו בארץ הקודש! בואו לפורום התפוזי למפרץ האהבה, הריאליטי בו החוק היחיד הוא שאסור להישאר לבד: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2088
בעקבות קמפיין קידסורסינג שהסעיר את הרשת בשבועיים האחרונים, נארח ביום א', את ענת אשד, (M.A.בחינוך) מנחת קבוצות הורים ומורים, מגשרת מוסמכת בענייני גירושין שתדבר בפורום הורים לפעוטות על 'הורות בישראל של 2008' ועל הדרכים בהן כללית מושלם בשיתוף מכון אדלר יכולים לסייע בפתרון סוגיות הוריות כאלה ואחרות. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=121200947

jojo04

New member
הזמנה ליום הולדת

היי בנות, יש לבן של חברה שלי יום הולדת בקרוב (שנתיים). היא מחשפת הזמנה יפה ליום הולדת ללא הצלחה. האם יש לכן דוגמאות? תודה!

למעלה