../images/Emo9.gifלא רוצה לבעס...
אבל אני אישית , כתושבת העיר , מאוד לא אוהבת אותה ואנחנו כבר בהליכים לעזוב את העיר. אני גרה בפתח תקווה כבר משהו כמו 5 שנים , במספר איזורים שונים , והייתי שמחה לגור במקום אחר. למה? אין מקומות בילוי בהשוואה לערים אחרות , נכון שאנחנו הורים ולא תמיד יש זמן אבל מאוד חסר לי זה שאין בתי קפה או אפילו ים !!! ים ללכת אליו בשבת ככה בכיף וכל דבר מצריך נסיעה לתל אביב או הרצליה .( נכון שזו לא נסיעה רצינית אבל בכל זאת, מבעס..) שנית, הפקקים. הפקקים בעיר בלתי נסבלים בשעות הבוקר ביציאה מהעיר , אני עובדת מחוץ לפתח תקווה וסובלת כבר המון שנים את כביש 5 כל בוקר- סיוט! הדבר הכי טוב שקיים בעיר הזאת זה הקניון הגדול שאני מתה עליו , יש בו הכל ואני תמיד עדיפה אותו על פני קניונים אחרים אבל ברור שזהו לא שיקול בבחירת עיר מגורים. מבחינת אזורי מגורים , מחברים שלנו אישיים ומפרסומים אחרונים שהיו בעיתונות שכונת "אם המושבות" ממש לא מה שהייתה פעם, אנשים מתלוננים שם על הצפיפות הנוראית, גם באזורי המגורים, גם בגני הילדים ובבתי הספר הבנייה שעשו שם פשוט כמו של חזירים ,אחד בתוך השני. למי שזה מתאים סבבה , לי אישית לא. השאלה בדיוק מה אתם מחפשים , איפה אתם עובדים אם זה מתאים לכם מבחינת עבודה. אם לא הייתי צריכה ללדת עוד חודשיים ,היינו עפים משם כבר עכשיו. לאן? אנחנו זה כבר סיפור אחר לגמרי. אנחנו עוברים לאילת..
אם יש לך עוד שאלות ספציפיות אני אשמח וסליחה על הביעוס...