חדש

מיטל 1103

New member
../images/Emo82.gifצריכה את חוות דעתכ

היי בנות, צריכה את דעתכן. אחרי לבטים רבים עושה רושם כי נעזוב את מגורינו ונעבור לגור קצת יותר במרכז הארץ (פתח תקווה) האם יש כאן בנות שגרות בעיר? אילו איזורים טובים שם, מה לגבי פארקים ומרכזים קהילתיים? כל דבר שתוכלו להעלות יעזור. תודה מיטל

קלי17

New member
שלום לכולם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי האם יש איזה שיעור/פעילות שהייתם מוסיפים משנים בתוכנית של הגן , בית ספר של הילדים . אני מדברת על חוגי יצירה , מוזיקה , חיות ... במשך יום הלימודים ולא אחה"צ.. האם יש לכן אי אלו משאלות למתוקים הקטנים שלנו ? אודה בתגובותיכן תודה מראש

בימבה 777

New member
יש פה דרומיות?

בעלי מרחרח על איזה תפקיד זוהר בקריית גת הרחוקה ולכן נאלץ לעזוב את הגליל לכיוון ארץ השמש מה הישובים/מושבים הקרובים לאיזור ואלי קצת יותר מרכזה איזורים חילוניים שמתאים לגדל ילדים בכיף תודה

פלגיה

New member
בגלל שזה כאן הורים לפעוטות

אני חושבת שבגיל הזה (2-4) חוגיפ הם מיותרים. רוב הגננות יודעות לספק את היידע שהילד צריך בלי שיהיה צורך בתוספת של חוגים ייחודיים. החוגים מיותרים לדעתי גם אחרי הצהרים ולא רק בשנת הלימודים.

אילתית 2

New member
דרומיות יש אבל.........

רק יותר דרום מקרית גת...ואצלנו זו עיר ה
בכל מקרה המון המון
במעבר...בעבודה...ובכלל בשינוי

nilichi

New member
יש מלאן....

קיבוץ גת פתח את שעריו לתושבי חוץ (בהרחבה) יש מושבים חילוניים לרוב... תקחי יום חופש ובואי לאזור לטייל....

מכירה את האזור דיי טוב

איפה התפקיד הזוהר? לגבי מושבים כל קריית מוקפת במושבים דיי שווים סך הכל זו עיר מאד מרכזית ואפשר להגיע אליה בקלות מאזור אשדוד והמושבים שיש סביבה

אני...

כרגע העיר מקבלת תנופה אדירה. אני אישית לא מתה על העיר הזו אבל מבחינה פרקטית היא מעולה....יש המון אזורים שמתפתחים: אם המושבות, נוה גן, כפר גנים ועוד...

jojo04

New member
מצטרפת לשאלותיך...

אנחנו גם חושבים לעבור לפ"ת, כנראה אזור נוה גנים (הישן). יש המלצות? רחובות,, פארקים, גנים, אפילו דירות למכירה...

אמאלה ל1

New member
../images/Emo9.gifלא רוצה לבעס...

אבל אני אישית , כתושבת העיר , מאוד לא אוהבת אותה ואנחנו כבר בהליכים לעזוב את העיר. אני גרה בפתח תקווה כבר משהו כמו 5 שנים , במספר איזורים שונים , והייתי שמחה לגור במקום אחר. למה? אין מקומות בילוי בהשוואה לערים אחרות , נכון שאנחנו הורים ולא תמיד יש זמן אבל מאוד חסר לי זה שאין בתי קפה או אפילו ים !!! ים ללכת אליו בשבת ככה בכיף וכל דבר מצריך נסיעה לתל אביב או הרצליה .( נכון שזו לא נסיעה רצינית אבל בכל זאת, מבעס..) שנית, הפקקים. הפקקים בעיר בלתי נסבלים בשעות הבוקר ביציאה מהעיר , אני עובדת מחוץ לפתח תקווה וסובלת כבר המון שנים את כביש 5 כל בוקר- סיוט! הדבר הכי טוב שקיים בעיר הזאת זה הקניון הגדול שאני מתה עליו , יש בו הכל ואני תמיד עדיפה אותו על פני קניונים אחרים אבל ברור שזהו לא שיקול בבחירת עיר מגורים. מבחינת אזורי מגורים , מחברים שלנו אישיים ומפרסומים אחרונים שהיו בעיתונות שכונת "אם המושבות" ממש לא מה שהייתה פעם, אנשים מתלוננים שם על הצפיפות הנוראית, גם באזורי המגורים, גם בגני הילדים ובבתי הספר הבנייה שעשו שם פשוט כמו של חזירים ,אחד בתוך השני. למי שזה מתאים סבבה , לי אישית לא. השאלה בדיוק מה אתם מחפשים , איפה אתם עובדים אם זה מתאים לכם מבחינת עבודה. אם לא הייתי צריכה ללדת עוד חודשיים ,היינו עפים משם כבר עכשיו. לאן? אנחנו זה כבר סיפור אחר לגמרי. אנחנו עוברים לאילת..
אם יש לך עוד שאלות ספציפיות אני אשמח וסליחה על הביעוס...

מיטל 1103

New member
את ממש לא מבאסת

קודם כל שיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות. את ממש אמיצה לעבור לאילת!!! כל הכבוד!!!! ממש לא ביאסת אני חושבת שאת צודקת לגבי הדברים שכתבת והם אמיתיים, אם אותי היו שואלים לגבי מודיעין (המקום בו אנו גרים היום) גם אני הייתי כותבת כמוך. לא התחברנו ואין לך מושג כמה אני מתה לעבור מכאן. ר"ג מאוד יקרה לי וכן לגבי גבעתיים מה גם שהבתים שם ישנים וראשון לציון בכלל לא אוהבת היא גדולה לי מידי (במקום מירושלים) כך שפתח תקוה נראת לי הפתרון המושלם. צודקת לגבי הקניון גם אני אוהבת מאוד את הקניון הזה ותמיד שם מוצאת הכל. בעלי עובד באיזור כך שזה יהיה לו טוב. אני כרגע לא עובדת כיוון שיש לי רווח של שנה בין שתי בנותי (הגדולה בת שנה ו 7 והקטנה בת 7 חודשים) כך שאני איתם בבית ובגלל זה חשוב לי נורא הפארקים והפעיליות לילדים. כל היום אני באיזור המרכז כך שלנסוע להרצליה או למקום עם חוף ממש לא בעיה בשבילי. תודה על הכנות, המון בהצלחה בדירה החדשה.

אני גרה בפתח תקווה../images/Emo13.gif

ועברנו לכאן מאיזור מודיעין... איזורים מעולים למגורים-אם המושבות,כפר גנים,הדר גנים... המחירים גם בהתאם... (אבל לא הרבה יותר יקר ממודיעין,תלוי איפה קונים ) שכירות עולה משהו כמו 2500-3500 שוב תלוי באיזור וכמה חד'. יש פארק ענק ונחמד ליד הקניון הגדול יש פארק יד לבנים,ממש גדול ונחמד+2 מוזיאונים צמודים+גן חיות במתחם של הפארק..(בעלות של כ-20 שקל) ויש הרבה פארקים וגני שעשועים בתוך שכונות המגורים..

מיטל 1103

New member
נייטנייט מזל טוב מתוקה

לא ידעתי שעברת ממודיעין! עזבת את העבודה כאן? מה שלומך? גם אנחנו מתכננים לעזוב את מודיעין איזה כייף לדעת שגם את שם. איך עברה הלידה? מה שלומך? איך הגוזל החדש? שיהיה במזל והכי חשוב בידיים מלאות.

תודה מיטל!

ברור שעזבתי,גם ככה בחופשת לידה.. שלומי בסדר גמור...הלידה עברה,אממממ אני הסתפק בלהגיד עברה וזהו.. הגוזל כמו שהוא ממש גוזל,שקט ומתוק..

הפיתוי המושלם ב../images/Emo43.gif אנשים

רוצים לזכות בבושם החדש של CACHAREL? פורום סינגלס קלאב מזמין אתכם לכתוב את סיפור "הפיתוי המושלם" שלכם, ואולי לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=378&MessageId=121162900
הורים, לא יודעים איך לדבר עם הילדים על מקרי הרצח האחרונים? דרורית אמיתי-דרור מייעצת בערוץ הריון ולידה: http://www.tapuz.co.il/birth/article.asp?CatID=4&ArticleID=2003&SubCatID=8

marmar1

New member
זהו החלטתי לחפש בייבי סיטר

הבייביסיטר שלנו התגייסה, ונותרתי עם ארועים ללא בייבי סיטר. למישהי יש המלצה לבייביסיטר אחראית ואמינה מאזור רמת גן גבעתיים???

למעלה