חדש!!

MiRi XD

New member
../images/Emo32.gif חדש!!

קלטו שיחה שלי ושל נעים במסן.. שנעים החליט להיות "מצחיק" ולהתחזות נערה, ולטעון שהוספתי אות למסן!! אני זאת: [email protected] Alexx Jessy אומר/ת: מי זאת? Oם ‏‏Alexx Jessy שלח/ה לך נדנוד עכשיו. [email protected] אומר/ת: מי אתה? [email protected] אומר/ת: או את? Alexx Jessy אומר/ת: אני נראית לך בן?ד.ד [email protected] אומר/ת: סורי.. [email protected] אומר/ת: ><" [email protected] אומר/ת: אז מי אתת...?! [email protected] אומר/ת: ?* Alexx Jessy אומר/ת: לא יודעת את הוספת אותיS: [email protected] אומר/ת: לא.. את.. Alexx Jessy אומר/ת: מה את מכחישה מה את ילדה בת 11?XD [email protected] אומר/ת: כה... [email protected] אומר/ת: את מפורום סימס? Alexx Jessy אומר/ת: מה? Alexx Jessy אומר/ת: ואת בת 11? ד.ד [email protected] אומר/ת: תעני לי על שאלה פשוטה==> את מפורום סימס? Alexx Jessy אומר/ת: תעני לי על שאלה פשוטה ==> מה זה פורום סימס? ד.ד [email protected] אומר/ת: יש סימס=משחק מחשב [email protected] אומר/ת: פורום=פורום.. Alexx Jessy אומר/ת: תשבעי Alexx Jessy אומר/ת: איזה פורום סימס אבל? [email protected] אומר/ת: בתפוז.. Alexx Jessy אומר/ת: באיזה אתר או וואטאבר? Alexx Jessy אומר/ת: המ, לא ממש O_O Alexx Jessy אומר/ת: למה אבל? [email protected] אומר/ת: לודעת.. [email protected] אומר/ת: כי שמתי ם ת'מסן שלי.. [email protected] אומר/ת: רג.. Alexx Jessy אומר/ת: מה קשור את הוספת אותי Alexx Jessy אומר/ת: /= Alexx Jessy אומר/ת: מה יש לך אלצהיימר? Alexx Jessy אומר/ת: את סנילית? Alexx Jessy אומר/ת: זה הראה לי שמישהו רוצה להוסיף אותי למסנג'ר Alexx Jessy אומר/ת: אישרתי Alexx Jessy אומר/ת: כתבתי לך מי זזה Alexx Jessy אומר/ת: זה&& Alexx Jessy אומר/ת: **** Alexx Jessy אומר/ת: בלאט [email protected] אומר/ת: אז מאיפה לכול הרוחות הוספתי אותך?! Alexx Jessy אומר/ת: את שואלת אותי? Alexx Jessy אומר/ת: איך קוראים לך בכלל? [email protected] אומר/ת: מי.רי. [email protected] אומר/ת: (הנקודה באמצע שלא תבואהתמונה.) Alexx Jessy אומר/ת: למה תכתבי מיריXD Alexx Jessy אומר/ת: אבל איך השגת תמסנ' שלי? Alexx Jessy אומר/ת: אבל איך השגת תמסנ' שלי? [email protected] אומר/ת: לודעת [email protected] אומר/ת: את גולשת בICE? Alexx Jessy אומר/ת: חח מהזה לודעת Alexx Jessy אומר/ת: איפה מצאת באינטרט Alexx Jessy אומר/ת: אינטרנט Alexx Jessy אומר/ת: ומה זה אייס? [email protected] אומר/ת: אז לאמשנה.. Alexx Jessy אומר/ת: אחרי תחקיר קטן בגוגל Alexx Jessy אומר/ת: מצאתי ש Alexx Jessy אומר/ת: אייס זה Alexx Jessy אומר/ת: "אתר החדשות של ענף הפרסום בישראל, קמפיינים חדשים,תקציבים חדשים,לקוחות, לוח דרושים. " Alexx Jessy אומר/ת: ד.ד Alexx Jessy אומר/ת: את גולשת באתר של פוליטיקה או וואטאבר? [email protected] אומר/ת: לא [email protected] אומר/ת: זה לא [email protected] אומר/ת: זה אתר של פורומים [email protected] אומר/ת: www.ice.org.co.il Alexx Jessy אומר/ת: וואי אני לא מאמין שהאמנת. [email protected] אומר/ת: WTF? Alexx Jessy אומר/ת: זה נעים הציני מהפורום [email protected] אומר/ת: אתה עוד תחטוף על זה!!!! Alexx Jessy אומר/ת: הו אני משקשק. Alexx Jessy אומר/ת: איך? [email protected] אומר/ת: [email protected] אומר/ת: איכשהוא..! [email protected] אומר/ת: ואני הולכת לפרסם ת'שיחה בפורום.. [email protected] אומר/ת: ביי!! Alexx Jessy אומר/ת: ביי ספאמרית

Gali Girl

New member
כן בטח... נעים היה קורא לעצמו "נעים הציני"?

זה שקוף כמו גרביון בימינו

ברור שזה נעים

כי נעים הוא כזה רוסיה בלאקרית קששאומרת 'בלאט'...... אההה...... לו רק היה אפשר לשלוח כאפה במסנג'ר

למעלה