צהריים טובים!!=]=]
היה עד עכשיו יום דיי נחמד!!! הלכתי לבית ספר בשמונה והיה לי מבחן בביולוגיה היה בסדר.. נקווה לטוב! אחרי זה חזרתי הביתה ל3 שעות חלון סתם הייתי במחשב וראיתי טלויזיה ונחתי וחשבתי שאני צריכה לחזור באחת ואז ב20 ל12 הבנתי שאני בעצם צריכה להיות ב12 בבצפר אירגנתי את הדברים מהר והלכתי מהר לבית ספר (שזה איזה 15 דקות הליכה
)בדרך פגשתי חברה ודיברתי איתה קצת ואז גיליתי שאם אני לא טסה אני מאחרת הכלתי מהר וגם פגשתי את אחותי התאומה שחזרה מבית ספר לחלון ואז שוב לתקשורת מעשיתת קיצור הגעתי בסופו של דבר לבית ספר חחחחח.. היו לי שעתיים מתמתיקה במקום שלוש ומחר איןןןן מתמתיקההה האאעהעה וגם לא אנגליייתת איזה כייייףףףףף חופפפששששששששששששש היו את השעתיים האלה וקצת כאב לי הראש וזה אבל בסדר נגמר הלכתי הביתה קניתי מתנה לחברה טובה שלי(מהבית ספר הקודם) ליומולדת תיק ממש חמוד(ויקר חח..
אבל חברה טובה לא סתם!)בקיצור עוד מעט המסיבה שלה וזה אני הלך ולהתארגן גם עוד מעט ולבנתיים אני סתםן חושבת על כמה שאני עייפה אני מתה לישון
האהאהא וגםם אחותי הגדולה עשתה לי פן והחמיאו לי עליו!!זה היה נחמד!
(וגליתי שעם פן השיער שלי מגיע כמעט עד התחת אוי זה ממש ממש ממש ארוך!!)רציתי להצטלם אבל המצלמה אצל אחותי הגדולה עכשיו ללכת לבקש ממנה ואז לחפש אותה זה מזה סיפור ...=S חפרתי!
שיהיה יומנעים לכולם!!=]=]