חדש:)

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשבוע חדש..

והוא לא נפתח בצורה כל כך טובה.. אבל לא נורא החיים ממשיכים ומפה אני רק יעלה כי אין לי מה להפסיד יותר ואין לי לאן לרדת...

צהריים טובים!!=]=]

היה עד עכשיו יום דיי נחמד!!! הלכתי לבית ספר בשמונה והיה לי מבחן בביולוגיה היה בסדר.. נקווה לטוב! אחרי זה חזרתי הביתה ל3 שעות חלון סתם הייתי במחשב וראיתי טלויזיה ונחתי וחשבתי שאני צריכה לחזור באחת ואז ב20 ל12 הבנתי שאני בעצם צריכה להיות ב12 בבצפר אירגנתי את הדברים מהר והלכתי מהר לבית ספר (שזה איזה 15 דקות הליכה
)בדרך פגשתי חברה ודיברתי איתה קצת ואז גיליתי שאם אני לא טסה אני מאחרת הכלתי מהר וגם פגשתי את אחותי התאומה שחזרה מבית ספר לחלון ואז שוב לתקשורת מעשיתת קיצור הגעתי בסופו של דבר לבית ספר חחחחח.. היו לי שעתיים מתמתיקה במקום שלוש ומחר איןןןן מתמתיקההה האאעהעה וגם לא אנגליייתת איזה כייייףףףףף חופפפששששששששששששש היו את השעתיים האלה וקצת כאב לי הראש וזה אבל בסדר נגמר הלכתי הביתה קניתי מתנה לחברה טובה שלי(מהבית ספר הקודם) ליומולדת תיק ממש חמוד(ויקר חח..
אבל חברה טובה לא סתם!)בקיצור עוד מעט המסיבה שלה וזה אני הלך ולהתארגן גם עוד מעט ולבנתיים אני סתםן חושבת על כמה שאני עייפה אני מתה לישון
האהאהא וגםם אחותי הגדולה עשתה לי פן והחמיאו לי עליו!!זה היה נחמד!
(וגליתי שעם פן השיער שלי מגיע כמעט עד התחת אוי זה ממש ממש ממש ארוך!!)רציתי להצטלם אבל המצלמה אצל אחותי הגדולה עכשיו ללכת לבקש ממנה ואז לחפש אותה זה מזה סיפור ...=S חפרתי!
שיהיה יומנעים לכולם!!=]=]

Lior Maman

New member
ערררב טוב ../images/Emo13.gif

אצל שרון
שקצת השתלטתי לו על המחשב
אבל הוא יתמוד
נכון שרון ?
שרון:" כןכן, זה בסדר"

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיה יום נחמד ביותר!../images/Emo9.gif

קמתי בבוקר קניתי בלונים לבת דודה שלי ואז הלכתי לפגוש אותה ואת חברות שלה שבאו לתל אביב והיה ממש כיף..הסתובבנו וזה.. הן עדיין מסתוססות אני חזרתי כי יש לי ב-20:00 בלט אהה כןן ובאו נתעלם מהעובדה שחברה שלי דפקה לי ברז רציני שכבר הייתי בדרך אלייה וזאת ממש אבל ממש לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה ואני לא מתכוונת הפעם לבלוח,בלחתי מספיק,הפעם זה לא יעבור בשתיקה, ות'אמת שדי נכנסתי בה כבר וטוב שכך! חוץ מזה מחר יש לי פגישה עם עובדים סוציאליים בקשר למחוייבות האישית שלי (חונכת אישית לילדים עם בעיות בבית) אני ממש מחכה לזה כבר.. שיהיה המשך יום מעולה לכולם

Lior Maman

New member
נכון שזה יפה ? ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

תהיי כנה איתי האם את אי פעם חשבת שהדברים הללו שעשית יחזרו בחזרה כדי לרדוף אותך ולהכשיל אותך שוב לעולם אל תטילי ספק ברצון שלי להודות שכאשר אנחנו לבד זה כ"כ קשה להתנגד תעמידי פנים שאנחנו יותר גדולים מזה בשביל לבחור דרך שהיא שונה אבל דומה לאותו אחד שאני לקחתי בעבר מדוע אנחנו לא נושמים מדוע את לא יכולה לראות שהדברים הם לא תמיד מה שהם נגלים להיות וכמו שזה פשוט שזה נשמע אני חושב שאני מצאתי את הדרך המושלמת לגדול התיאורים הלא פשוטים הברזל שזוהי את והחיים הישנים החלודים שלך תמשיכי הלאה עם המזרן והשקרים המרוכלים על אחרים תצפי בהכל שהמגע שלך נהפך לקרח תעקבי אחרי הכבשה והם בתוך זה שוב תעמידי פנים שזה חופשי כמו שזה נראה אבל רק תגלי ש הם בתוך ספינה אונייה טובעת שוקעת שלא איכפת לה עד כמה היא תציל היום מדוע אנחנו לא נושמים מדוע את לא יכולה לראות שהדברים הם לא תמיד מה שהם נגלים להיות וכמו שזה פשוט שזה נשמע אני חושב שאני מצאתי את הדרך המושלמת לגדול תיזהרי עכשיו אני רואה את האור בסוף המנהרה זה נראה אמיתי שההגעה לשם תעשה אותנו בסדר אבל תיזהרי עכשיו זה מלא בזכוכיות אל תיקחי את ההזדמנות את בוודאי תעברי בכל מקרה יום אחד אנחנו נדע את הסיבה למה מדוע אנחנו לא נושמים מדוע את לא יכולה לראות שהדברים הם לא תמיד מה שהם נגלים להיות וכמו שזה פשוט שזה נשמע אני חושב שאני מצאתי את הדרך המושלמת לגדול הדרך המושלמת.. הדרך המושלמת .

dina101

New member
הו ,זה מדהים!../images/Emo23.gif

זה מה שפירסמת בפוסט האחרון ,נכון
?

Lior Maman

New member
אכן ../images/Emo23.gif .

אבל בפוסט פירסמתי חלק אחד ..פה שמתי את כל השיר .

למעלה