חדש

menori

New member
איזה לילה מעולה!!!../images/Emo13.gif

עומר
תודה!!!
איזה לילה טוב
נועה! את חייבת לי קוסקוס

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifדורה החופרת?!../images/Emo2.gif

מה קורה פה אנשים?! יומיים אני לא פה ויש עוד מנהלת ואת מחליפה כינוי? יפה.. מזל טוב

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifאני כלכך עייפה../images/Emo10.gif../images/Emo199.gif

לפחות אפשר לישון בנסיעה. יאאלה נתניה.
יומטוב ובתקווה קצר.

dina101

New member
בוקר טוב יקירייי.../images/Emo13.gif

חחח לא הלכתי היום לביתספר.כי לא היה!!!~ PP: כאילו היה,אבל הביתספר יצא לסיור משעמם,ואין לי כוח לזה!#$!@ יומטוב

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifמזל טוב שלומית!../images/Emo65.gif

שיהיה בהצלחה ושיהיה לכולם יום טוב!

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifאני לא מאמינה פתחתי גלגל"צ

כמה שניות אחרי!
תמיד זה קורה לי! לא יצא לי אף פעם לשמוע סינרגיה פתאם בהפתעה ברדיו!

כמה זמן לא שמעת? או כמה זמן לא שמעת ברדיו../images/Emo3.gif

ד"א אתמול היה את גשם, המקורי.

צהריים טובים!=]

ממ נראה לי שאני מוותרת על שיעור תקשורת מעשית!!! במילא הוא לא רושם מי בא ומי לא והיום עושים חדר עריכה וזה משעמםםםםם! למרות שזה הסרט שאני ביימתי אבל שיהיה לא בא לי!! קמתי בשמונה
כדי לשמור על אחי הקטן עם אחותי התאומה...כדי שלא נריב מי מאיתנו קמה שתינו משגיחות עליו ואני ע-י-י-פ-ה מ-ת-ה! רוצה לישון!! אמ.. מחר יש לי מבחן במתמתיקה ולמדתי היום בבוקר ואתמול בצהריים ולא ממש נשאר לי למה ללמוד עוד יש רק עוד משהו אחד שקצת קשה לי איתו אז אני העבוד עליו וזהו!!=]=]=]=] שיהיה לכולם יום נעים ומקסים וכייפי ולא גשום אלא עם כן אתם אוהבים גשום אז שיהיה גשום נו מילא חח..=]

dina101

New member
הייתי מתה שתיהיה לי תאומה../images/Emo10.gif

תנצלי את זה ! זה מגניב לאללה לדעתי.

../images/Emo41.gifשאלון!../images/Emo41.gif

סתם משעמם לי אז אני שמה שאלון!!=] תהנו!וד"א לא אני עשיתי אותו אז עם יש אלות מפגרות סליחה!=] שם: גיל: עיר: זה או זה :] 1.מחשב או טלוויזיה? 2.אמפי או דיסקמן? 3.מלפפון או עגבנייה? 4.אייסיי או מסנג'ר? 5. Walla או ynet? 6.מיטה או ספה? 7.סנדלים או כפכפים? 8.כפפות או צעיף? 9.חולצה קצרה או ארוכה? 10.מכנס קצר או ארוך? 11. קניון או שוק? 12. קרוקר או לי קופר? 13. תמונה או פוסטר? 14. רדיו או מערכת? 15. מגירה או ארון? 16. כורסא או פוף? 17. בובה או כרית? 18. בזוקה או זום ? 19. פסח או פורים? 20. ספרייט או קולה? 21. דייאט או לא דייאט? 22. ק'פוצינו או ריבת חלב? 23. קלסר או תיקייה? 24. בצפר או פנימייה? 25. עט או טוש? 26. מזגן או מאוורר? 27. תיק או כיס? 28. פו הדוב או מיקי מאוס? מתי בפעם האחרונה.. 29. אכלת: 30. שתית: 31. התקלחת: 32. לעסת מסטיק: 33. אכלת שוקולד: 34. היית בקניון: 35. ראית טלוויזיה: 36. שברת כוס\צלחת: 37. קפצת בחבל: 38. צעקת על מישהו: 39. בכית: 40. שרקת: 41. הרבצת: 42. היית בשירותים: 43. התקלחת ונגמרו המים: 44. נפלת: 45. ירד לך דם: 46. נתקלת בעמוד: 47. ביקרת את סבתא שלך: 48. שיחקת סנוקר: 49. היית בבריכה: 50. היית בים: 51. היית בכנרת: 52. התאפרת:

למעלה