חדש לשבת..

../images/Emo32.gif חדש לשבת..

הרי השרשורים פה רצים בטירוף.. זה גם ככה לא יחזיק עד ראשון..חח... אני מקווה לפחות

MissPop

New member
צעירי ת"א חוזרים לרדיו ../images/Emo18.gif

שלום לכולם זוכרים את דנה דבורין, שיר גוטליב, אוהד חיטמן, יעל פוליאקוב, האחים לבית מוסרי, ליאת אחירון, אלינור אהרון, ניר גבע, תומר גוטליב, בטי כהן, סער פיין ועוד רבים וטובים אחרים? אז... היום, יום שבת ה-21.10.2006 ב-22:00 ברדיו www.ClickFM.co.il ספיישל "צעירי תל אביב", להקת הנוער המצליחה בשנות ה-90, במסגרת התוכנית "נוסטלגיה בשקל תשעים" הקטעים והשירים הנבחרים מתוך 3 העונות של לא כולל שירות בשעתיים של נוסטלגיה, געגועים וכיף גדול. כולם מוזמנים! www.ClickFM.co.il שבת שלום, נילי קומונת להקת צעירי תל אביב ב"תפוז" וטליהיא, תודה :)

היה להם שיר מדהים, מקורי

בעונה השניה... או הראשונה..."מקומך הפנוי".. אני מתה על השיר הזה, עד היום אני שומעת אותו... הלוואי ויהיה גם על החופש האחרון (דני גומז
)שאת התוכנית הזאת ואת העונה הראשונה של לא כולל שירות, הכי אהבתי.... את השלישית עם אוהד כבר לא ראיתי.. אבל יצא לי להיות באיזה 3 או 4 הופעות שלהם... אני צריכה לחפש תמונות .. זה יהיה מצחיק.. אני אביא לאוהד לשיעור..חחח... (כן, גם אז כבר הלכתי למלא הופעות וגם אז הייתי מצלמת...)

MissPop

New member
עונה 1

"מקומך הפנוי" אחד השירים הכי מדהימים שהיו לצעירים, כמובן שהיולהם עוד רבים וטובים. וגם אני הייתי ב-2 הופעות. אחחח גבע גבע ... דרך אגב, יש הופעה שלו ב:"תמונע"
תבואי לקומונה אם את סורקת את התמונות... אנחנו נשמח לראות אותם :) אני לא חושבת שיהיה "החופש האחרון", דרך אגב אחותו של דני התארחה אצלנו בקומונה לא מזמן.

נראה לי שאפילו..

הצטלמתי עם כמה מהם... אם אני לא טועה.. עם גבע, יריב, אלינור, שי, בטוח עם עוד.. פעם היה לי תחביב כזה..חחח.. יש לי אוסף שהייתי ילדה של תמונות שלי עם כל מיני זמרים... כשאני חושבת על זה היום, זה כזה טפשי... אבל מזכרת חביבה.. יש לי אפילו תמונה עם שלמה ארצי שאף פעם לא סבלתי אותו.. אבל פגשתי אותו.. אז מה.. אני לא אצטלם.. ואני זוכרת שהוא היה לא נחמד וזה רק חיזק לי את כמה שאני לא אוהבת אותו..חחח

MissPop

New member
יש לך תמונה עם גבע???

ולא אמרת לי????? מיד לסרוק ולשלוח לי! אני בשוק!

נראה לי אפילו שתיים..חח

אחת בטוח כשהוא היה בצבא.. אני זוכרת שהצטלמתי איתו באיזה טיול שהיה לנו, נראה לי יום ירושלים או משהו כזה ופתאום ראיתי אותו שם..חח.. זה כזה הזוי שאני נזכרת בזה... אני אספר לך עם מי הצטלמתי בחיים שלי. את תיקרעי עליי מצחוק בסוף... אבל יש אחת שווה בכל התמונות (חוץ מירדנה כמובן) שזה אנטוניו בנדרס...חמוד..(לא שידעתי מי זה עד שפגשתי אותו..חח)

MissPop

New member
מישהו שמע אתמול את התוכנית?

היה מ ה מ ם
וטליהיא, אנני מחכה שתשימי את התמונות בקומונה חחח.

hilali1

New member
ראיתם את גליה../images/Emo35.gif

היה עכשיו קליפ של יוני בלוך נדמה והיא כמובן ניגנה שם בכינור

papashdon

New member
בכל שיר היא מנגנת?../images/Emo12.gif

בזמן האחרון רואים אותה הרבה..או את השם שלה.

איזה שבוע... לנד...

*מיועד רק למי שקרא כבר שרשורי לנדמרק למיניהם.. אחרת לא תבינו.. ואולי טוב שכך, אני סתם צריכה להוציא את זה איפשהו. בכל מקרה רביעי חמישי הייתי בסיוע (בגלל הבוס "הרע" שלי אני לא שם גם עכשיו) הכי מדהים בעולם. עם אנשים שכל אחד מהם יותר מקסים מקודמו והיה פשוט כיף.. אפילו שבפעם הראשונה לא עשיתי סאונד... רק לכמה שעות, כשמישהו הבריז והחלפתי אותו בשמחה כמובן.. כי מה יותר טוב מלבהות במיכל
כמה שעות, היא כל כך מעצימה שזה בלתי ניתן לתאור במילים. בקיצורבשלושת השבועות האחרונים הייתי קולי בראקטים.. (3 שבועות שלא הייתי בלנדמרק) וזה ממש לא אמור להיות ככה, אני אמורה כבר לדעת איך לוותר עליהם ולא להיות בהצגה שלי.. אבל משהו לא נתן לי... ביום חמישי מיכל אמרה לי משהו שהשאיר אותי לכמה שניות בלי אוויר וכל מה שהיא אמרה לי אחרי זה (שהיו אגב רק מחמאות, הסתבר) פשוט לא שמעתי מההלם.. ועכשיו אני עוד הולכת עם זה.. מחכה להשלים את זה איתה ביום שני, לא באינטגרטי מצדי בכלל היה לעזוב את זה ככה... אבל רק יותר מאוחר קלטתי שזה אשכרה הימם אותי.. זה משהו שאמרתי בתחילת הסיוע.. משהו שאני באה לעבוד עליו ואמרו למיכל את זה בתום לב כמובן, "כי יש לכם יחסים כאלה, אז לא חשבתי שזה לא בסדר להגיד לה".. בקיצור...נכנסתי לסרטים לא ברורים, אבל ממש לא. כי זה רק היה אמור לתת לי עוצמה, לשמוע את מה ששמעתי מהאדם שאני הכי מעריצה או מעריכה (איך שלא תקראו לזה) בעולם. כשאני אומרת שהכל בזכותה והיא מסבירה לי שזה בזכותי.. ואני כמו קיר לא שומעת כלום, לא מבינה..
אוף אני כל כך אוהבת אותה, כל פעם שאני רואה אותה אני מגלה על עצמי דברים חדשים ואני מצליחה לעשות דברים שלא ידעתי שאני יכולה קודם... אז איך אני יכולה להגיד שזה לא בזכותה ושזה בזכותי? האהבה כואבת
*עכשיו יש לי לקרוא 100 עמודים מלאים באנגלית... למשהו שאני הולכת לעשות בלנד.. עברית אני לא קוראת, אז אנגלית..חח..

מה זה?!?!../images/Emo41.gif../images/Emo104.gif

אוח המתח הורג אותייייייייייייייייייייייי

papashdon

New member
): זה עצוב.

אם זה מה שאני חושב שזה. [והיו רמזים.."בקרוב אצלי"
פורום הילרינת]

למעלה