חדש לסופ"ש

../images/Emo41.gifצריכה עזרה! :)

אני רוצה להזמין כלמיני דיסקים מאמזון ויש שם מלא גרסאות של ABL עכשיו אני צריכה קצת עזרה אם מישהו יודע מה ההבדל בין כמה מהן... http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_seeall_33?ie=UTF8&rs=&keywords=30%20seconds%20to%20mars&rh=i%3Aaps%2Ck%3A30%20seconds%20to%20mars%2Ci%3Apopular מה ההבדל בין מס' 3 למס' 5 .. שניהם נראים אותו דבר (וזו הגרסאת דלוקס נכון?) אבל 5 עולה יותר מ 3 ומזה מס' 6? ומספר 11? אוך כמה גרסאות אני אשתגע!!! אם מישהו יודע מה כל ההבדלים ומה יש בכל גרסא.. ויכול להמליץ לי מה להזמין אז תודה:]] וגם.. שני כתבה בפורום שהולכת לצאת ב 30 בנובמבר גרסאת דלוקס חדשה.. אם מישהו יודע מה יש בנוכחית ויכול להגיד לי מה יתווסף לגרסא החדשה אני אשמח:] ועוד משו- לא יצאה איזו גרסאת דלוקס לאלבום הראשון שלהם נכון?
ושאלה אחרונה- רבולושן יצא באיזשהוא אלבום? (התמכרתי לשיר הזה
) וואי חפרתי אם למישהו יש כוח לעזור לי אז תודהה רבה! D:

עונה

קודם כל, אין דלוקס לראשון ורבולושן לא יצא בשום דיסק מספר 5 היא הדלוקס 1,6,9 ו11 זה ABL בדיוק אותו הדיסק רק אחד בגירסא האמריקאית ואחת האירופאית. הורד זה האמריקאי. ההבדל אולי בין שניהם זה רק שעל אחד מהם יש מדבקה מוזרה. שום דבר חוץ מזה. 4 ו10 הם הסינגלים של דה קיל, שוב העטיפה נראית שונה בגלל שאחד זה של ארה"ב ואחד אירופה כנ"ל לגבי FY

תודהתודהתודה! D:

ממ עוד שאלה> 3 זה לא דלוקס? אם לא אז יש לך מושג מה זה? ובכ"מ בטוח יוצאת גרסאת דלוקס חדשה? ומשהו אחרון>> את יודעת למה יש הבדל במחירים בין 9,6,1,ו11? פאק אני מתוסבכת >_>
נמנמ תודה שוב
חחח את המקור מס' 1! ~מאיפהאתיודעתאתכלהדבריםהאלה?!?~

חחחחח ../images/Emo6.gif

סליחה. התבלבלתי. מספר 3 וגם 5 זה הדלוקס. קיצר מה שכתוב בצד Enhanced התבלבלתי במספר. זה אותו אחד. פשוט 5, (היקר יותר) זה הדלוקס שיצא באירופה. כתוב שהוא יצא ב27 בנובמבר. כתוב בצד. וההבדלים במחירים.... וול בסינגלים אין הבדל. חוץ ממה שהוא בגירסאת ארה"ב וגירסאת אירופה והABL שהוא ממש זול.. אולי הוא משומש.. כתוב "מיובא" אין לי מושג.

../images/Emo220.gifמה שאמא לא ידועת לא כואב לה.

כשאמא לא יודעת שאתה תכלס על סף התאבדות,לא כואב לה. כשאמא לא יודעת שאתה מאוהב ונשבר מזה,לא כואב לה. כשאמא לא יודעת שאתה רוצה למות והיא גם בגורמים לזה,לא כואב לה. כשאמא לא יודעת כלום,לא כואב לה. כשאמא יודעת שאתה על סף אתאבדות,היא אומרת שזה רק דיברים. כשאמא יודעת שאתה מאוהב ונשבר מזה,היא אומרת שככה החיים,ממשיכים. כשאמא יודעת שאתה רוצה למות והיא גם בגורמים,הוא אומרת שאתה אוכל סרטים. כשאמא יודעת הכל,לא כואב לה.

../images/Emo201.gif

היא פשוט לא יודעת איך להתמודד, איך להראות את הרגשת שלה. אל תאשימי אותה. יש הורים שהם חסרי אונים במצבים כאלו. אם את לא מצליחה לדבר איתה, אולי תנסי לכתוב מכתב? תסבירי שלדעתה זה אולי לא רציני אבל לך מאוד כואב ואת צריכה אותה שם לידך. בהצלחה
תזכרי שבסוף הכל יהיה בסדר, רק צריך לעבור את הזמנים הקשים.

../images/Emo220.gifכל כך הרבה יש לי לומר על זה..

לה.. היא לא מקשיבה.. היא אומרת שאני סתם מדברת וכדי שאתחיל לשתוק>< תודה.. וכה בסוף יהיה טוב..

inbal287

New member
סוג של טריגר מעליי../images/Emo58.gif

אני מזהירה לכל מקרה. ניסית לדבר עם אמא?

../images/Emo201.gif

אני מסכימה עם ענבלירון. ניסית באמת לדבר עם אמא? לרוב הורים לא מודעים למה שקורה בכלל, אם את מנותקת מהם ברוב המקרים הם לא. אבל את יודעת משהו, לפעמים הם מפתיעים אותנו במהירות שבה הם כן קוראים אותנו, ויודעים שאנחנו נאבקים. אולי היא לא אומרת כלום כי היא חושבת שזה משהו שאת צריכה להתמודד איתו לבד. גיל ההתבגרות זה גיל קשה.. (לא שאני יכולה תכלס להגיד משהו באמת כי אני רק בת 17..) אבל עוברים הרבה מאוד משברים, וזה מסע מאוד קשה של חיפוש עצמי. לא הכרתי אדם אחד שעבר את התהליך הזה בסבבה בלי דיכאונות מטורפים בדרך. אולי באמת תדברי על זה עם אמא? ואם קשה לך לדבר עם אמא למה שלא תדברי עם בן אדם מבוגר קרוב כמו סבתא/חברה גדולה (אמא של ידיד שלי היא אחת החברות הכי טובות שלי, וגם סבתא שלי. אני לא צוחקת) יש דברים שכמו שאת חושבת שאמא לא יודעת, גם הילדים לא יודעים.

../images/Emo220.gifהיא יודעת בדיוק מה עובר על..

אני דברתי איתה על הכל.. היא אומרת שאני אוכלת סרטים,שאני סתם עושה מכל דבר סיפור, שאני יוצאת מפגרת בכל זה.. ושלהפסיק לדבר איתה על זה כי יש לה דברים יותר חשובים.. כמה מעודד..

LoveYourHate

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בובה שאת רואה את ההודעה תצלצלי אלי.. דברי איתי..

The Fantasy

New member
היי ../images/Emo9.gif

רציתי רק לבדוק מה שלום הפורום החמוד שלי [
]. אני אוהבת את כולכן ובייחוד את ענבלירון כי היא מיוחדת
ואני מתגעגעת כ"כ
!!!!!!! ב"ה עוד איזה חודש-חודשיים המצב יהיה יותר טוב ואני אחזור הביתה הרבה יותר, ואז אני אוכל להכנס סופסוף להנהלה לצד אהובתי, ולהיות איתכן שוב. שיהיה לכן סופ"ש נעים-אוהבת המון

תאמיני או לא אבל חשבתי עלייך ../images/Emo3.gif

נו דנה, חופרת על 30 בצבא?
תחפרי תחפרי
אממ.. בהצלחה בצבא
[אין לי מושג מה מאחלים XD] שבוע טוב

למעלה